02 / 05 / 2024

gayrimenkul arama motorları

gayrimenkul arama motorları

Türkiye’nin lider gayrimenkul arama motorlarından biri olan emlakjet.com, 2014 sonuna kadar çalışan sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor. Hızlı büyümesini sürdüren emlakjet.com, bu doğrultuda ekibini de genişletiyor...

Son 10 halka arzın güncel getirileri!

Pek çok yatırımcının gündeminde yer alan halka arzlar ile ilgili detaylar arama motorlarında sık sık araştırılırken Borsa Filozofu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak son 10 halka arzın güncel getirilerini açıkladı.

12 fincan kapasiteli Taotronics TT-CM001 kahve makinesinde kasım ayına özel fiyat!

Kahve tiryakilerinin arama motorlarında en çok araştırdıkları ürünlerin başında kahve makinesi geliyor. Taotronics de bu kapsamda ürettiği TT-CM001 kahve makinesiyle kahve tiryakilerinin adeta rüyasını süslüyor.

2023 emlak vergisi ne zaman ödenecek? Emlak vergisi taksit ödemesi ne zaman?

Emlak vergisinin ilk taksit ödemeleri önceki aylarda sona erdi. Şimdi ise bu yılın ikinci taksitleri gündemdeki yerini aldı. Emlak vergisinin 2’nci taksitini ödemek isteyenler arama motorlarında ödeme tarihlerini araştırmaya başladı. Peki, emlak vergisi ikinci taksit ödemesi ne zaman? İşte detaylar.

Altus AL 445 NIX bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Bulaşık makinesi konusunda oldukça iddialı cihazlar üreten Altus, son olarak son teknolojik özelliklerle donattığı AL 445 NIX bulaşık makinesi piyasaya çıkardı. Bu nedenle, bu ürünün teknik özellikleri ve fiyatı da arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

Mazda MX-5’e tam 234 bin TL’lik akılalmaz bir zam geldi! İşte güncel Mazda MX-5 fiyatları...

Mazda’nın üstü açık spor otomobil sınıfındaki MX-5 modeline eylül ayında tamı tamına 234 bin 240 TL’lik zam geldi. Bu kapsamda, en ucuz Mazda MX-5’in fiyatı arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

Demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları!

Milyonlarca vatandaş arama motorlarında en çok ''Payas ve İzmir'' demir fiyatlarını merak ediyor. Son zamanlarda zam gelen demir rekor fiyatlara ulaştı. Peki demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları.

Son dakika dolar alış satış fiyatı! 11 Eylül 2023 Pazartesi dolar ne kadar?  Bugün dolar/TL kaç lira?

Dolar alış satış fiyatlarında son durum haftanın ilk işlem gününde, vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, dolar ne kadar? Dolar alış satış fiyatı kaç lira? 11 Eylül 2023 canlı dolar kuru....

Evde bakım maaşı ödemelerinde son dakika! Paralar hesaplara peş peşe yatırılıyor! Hemen kontrol edin!

Evde bakım maaşı ödemelerindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında sık sık araştırılıyor. Peki Ağustos 2023 evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı?

Hafta sonu dolar, euro ve sterlin ne kadar oldu? İşte son dakika döviz fiyatları...

Yatırımcılar ve vatandaşlar haftanın son günü de dolar, euro ve sterlin fiyatlarını araştırıyor. Döviz fiyatları, 27 Ağustos 2023 Pazar günü de arama motorlarında günün en çok sorgulanan konuları arasında yer alıyor. Peki, dolar, euro ve sterlin ne kadar oldu? İşte detaylar...

Yılın en iyi 4x4 ve pick-up modeli seçilen Ford Ranger’a tamı tamına 106 bin 700 TL zam geldi!

Avrupa’nın en çok satan pick-up modeli olan Ford Ranger, ağustos ayında tam 106 bin 700 TL zamlandı. Ranger’a gelen dev zammın ardından aracın yeni fiyatı arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

Dolarda pazartesi bombası! Bugün dolar ne kadar? Euro kaç TL? 21 Ağustos 2023 döviz kurları!

Dolar, Euro, Sterlin'in Türk Lirası karşısındaki değeri ile gram, çeyrek ve yarım altın fiyatlarını öğrenmek isteyen vatandaşlar arama motorlarında 21 Ağustos 2023 döviz kurları ne kadar? Dolar/Euro/Sterlin kaç TL? sorularının cevabını araştırıyor. İşte canlı altın fiyatları ve döviz kuru...

Altın fiyatlarında düşüş sürüyor! İşte güncel gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları

Altın fiyatları vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından 16 Ağustos Çarşamba günü de takip ediliyor. İnsanlar ise son derece hareketli günler yaşayan altın fiyatları nedeniyle arama motorlarında sürekli gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatlarını araştırıyor.

Dolar, euro ve sterlinde sert hareket! İşte son dakika döviz fiyatları...

Dolar, euro, sterlinin TL karşısındaki değerini öğrenmek isteyenler arama motorlarında 16 Ağustos 2023 Çarşamba günü döviz fiyatlarını araştırıyor. İşte son dakika dolar, euro ve sterlin fiyatları...

gayrimenkul arama motorları Haberi

gayrimenkul arama motorları



Türkiye’nin lider gayrimenkul arama motorlarından biri olan emlakjet.com, 2014 sonuna kadar çalışan sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor. Ekibini hızla büyüten emlakjet.com, insan kaynağı yönetimi konusunda da fark yaratan uygulamaları hayata geçiriyor. “Değişim Noktası” ve “Buddy Sistemi” ismini taşıyan uygulamalar, çalışanların kariyerlerine ve emlakjet.com’un gelişimine önemli katkılar sağlıyor.



Hızlı büyümesini sürdüren emlakjet.com, bu doğrultuda ekibini de genişletiyor. 2014 sonuna kadar ekibini iki katına çıkarmayı hedefleyen site, insan kaynağı yönetiminde uyguladığı sistemlerle de dikkat çekiyor. emlakjet.com Genel Müdürü Okan Arı; “En değerli yatırımın çalışanlarımıza yapılan yatırım olduğuna inanıyoruz ve insan kaynakları bölümümüzle yeni uygulamalar geliştiriyoruz” diyerek, “Değişim Noktası” ve “Buddy Sistemi” uygulamalarının çalışanların kariyerlerine ve şirketin gelişimine önemli katkılar sağladığını belirtti.


“Değişim Noktası” sayesinde şirketin tüm bölümleri hakkında bilgi sahibi olunabiliyor


emlakjet.com’un “Değişim Noktası”...