06 / 05 / 2024

Gayrimenkul Borsası çalışmaları

Gayrimenkul Borsası çalışmaları

Gayrimenkul Borsası oluşturulması konusunun da İSEDAK Bakanlar Toplantısı'nda ele alınacağını bildiren Kalkınma Bakanı Elvan, bu alandaki çalışmaların devam ettiğini ve konuyu somutlaştırmak istediklerini söyledi.

Alya 4 Mevsim’de hafriyat çalışmaları başladı!

BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya 4 Mevsim projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Alya Onist'te inşaat çalışmaları başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Esenyurt'ta hayata geçirecekleri 250 konutluk Alya Onist ile aynı lokasyondaki Alya Onist 2 ve Alya Dolunay projelerinin inşaat çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı.

Gayrimenkul borsası yabancı yatırımcının radarında!

Çalışmalarında sona gelinen gayrimenkul borsası, yabancı yatırımcının radarına girdi. GABORAS Genel Müdürü Kurtuluş Altun, Londra Borsası'nda GABORAS'ın konuşulduğunu, uluslararası ilginin arttığını ve Türkiye'de çok üst düzey toplantılar gerçekleştirildiğini açıkladı. 

Gayrimenkul borsası için çalışmalar hızlanmalı!

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin (İSEDAK) 34. Toplantısı'nın açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gayrimenkul borsası için çalışmalar hızlanmalı" dedi.

Burdur TOKİ projesinde çalışmalar başlayacak!

Burdur'da, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gayrimenkul Değerleme A.Ş'nin (GEDAŞ) işbirliğiyle yeni konutlar inşa edilecek. 

Sur Yapı Muhit'te hafriyat çalışmaları başladı!

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Sur Yapı Muhit projesinde Kasım ayında 44 gayrimenkul satıldı. Projenin hafriyat çalışmaları başladı.

Muhit Sancaktepe'nin hafriyat çalışmaları başladı!

Reysaş GYO ile Sur Yapı arasında imzalanan Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi'ne istinaden Sancaktepe'de inşa edilen Muhit Sancaktepe projesinin hafriyat çalışmaları başladı.

Uluslararası Gayrimenkul Borsası'nda çalışmalar tamam!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, gündeme ilişkin soruları cevapladı. Canikli, Uluslararası Gayrimenkul Borsası ile ilgili çalışmaların tamamlandığını söyledi.

Avrasya GYO Arnavutköy'de gayrimenkul çalışmalarını sürdürüyor!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Arnavutköy'de gayrimenkul çalışmalarını sürdürüyor.

Gayrimenkul Borsası çalışmaları devam ediyor!

Gayrimenkul Borsası oluşturulması konusunun da İSEDAK Bakanlar Toplantısı'nda ele alınacağını bildiren Kalkınma Bakanı Elvan, bu alandaki çalışmaların devam ettiğini ve konuyu somutlaştırmak istediklerini söyledi.

İFM'deki Ziraat Finans Kuleleri için çalışmalar başladı!

Ziraat Finans Grubu’na katılan Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ faaliyete geçti. Ziraat Bankası’nın uluslararası İstanbul Finans Merkezi’nde hayata geçirilecek ‘Ziraat Finans Kuleleri’ çalışmalarına da başladı.

Sevilla Kekliktepe Villaları’nda çalışmalar hızlandı!

İzmir Urla’da 81 bin 500 metrekare alana kurulu Sevilla Kekliktepe Villaları’nda çalışmalar hızlandı. Sevkon Gayrimenkul tarafından geliştirilen proje, çevreci yapısı ve lüks konutlarıyla öne çıkıyor. Yatay rezidans mantığıyla kurgulanan projede 32 villa bulunuyor.

Antalya 2000 Plaza'nın satış çalışmaları devam ediyor!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Antalya 2000 Plaza'nın satışı hususunda başlanılmış olan çalışmalar devam ediyor.

Gayrimenkul Borsası çalışmaları Haberi

Gayrimenkul Borsası çalışmaları

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, İslam ülkeleri arasında Altın Borsası kurulması konusunda çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Henüz netleşen bir takvim yok. Fakat 1-2 yıl içinde Altın Borsası ile ilgili işlemlerin ve çalışmaların tamamlanıp uygulamaya geçeceğini düşünüyoruz." dedi.


Elvan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) 32. Toplantısı ile ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, İSEDAK kapsamında yarın gerçekleştirilecek Bakanlar Toplantısı'nın açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacağını, etkinliğe yaklaşık 30 ülkenin bakan düzeyinde katılım sağlayacağını kaydetti.


İslam ülkelerinden yaklaşık 550 kişinin etkinlik için İstanbul'a geldiğini ifade eden Elvan, toplantı kapsamında öncelikli konulardan birinin İslam ülkeleri arasındaki Tercihli Ticaret Sistemi Anlaşması (TPS-OIC) olacağını belirtti.


Elvan, şunları kaydetti:


"Bu konuda ilk girişimi başlatan ülke Türkiye olmuştu. Şu ana kadar 13 ülke Tercihli Ticaret Sistemi...