05 / 05 / 2024

Gayrimenkul Cannes

Gayrimenkul Cannes

Gayrimenkul sektörü temsilcileri 14-17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da gerçekleşecek MIPIM fuarına katılarak Türkiye’de yatırım fırsatlarını anlatacak.

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

Şekib Avdagiç: Gayrimenkul yatırımları daha da artmalı!

Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2019'a katılan İTO Başkanı Şekib Avdagiç, gayrimenkul yatırımlarının daha da artması gerektiğini söyledi.

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

Akkuş Gayrimenkul’ün projeleri MIPIM'de boy gösterecek!

Akkuş Gayrimenkul, Lübnan ortaklı BOSS4 şirketiyle Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek olan MIPIM’e katılıyor. Akkuş Gayrimenkul fuar kapsamında 2019 yılında hayata geçireceği dört yeni projesini tanıtacak...

Rihanna, Cannes’da villa aldı!

Barbados asıllı ABD'li ünlü şarkıcı Rihanna, gayrimenkul yatırımları ile gündemden düşmüyor. Rihanna, Cannes’da villa aldı.

Gayrimenkul sektörü MIPIM 2017'de buluştu!

Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM, 14-17 Mart arasında 3 gün boyunca uluslararası yatırımcıları buluşturdu.

Lal Gayrimenkul Değerleme MIPIM 2017 Fuarı'na katıldı!

Fransa'nın Cannes kentinde her yıl düzenlenen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda bu yıl Lal Gayrimenkul Değerleme Şirketi'de yerini aldı.

Gayrimenkul Cannes yolcusu!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri 14-17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da gerçekleşecek MIPIM fuarına katılarak Türkiye’de yatırım fırsatlarını anlatacak.

Türkiye gayrimenkul alanında MIPIM'e çıkarma yaptı!

Türkiye'den şirketler ve belediyeler, dünyanın önemli gayrimenkul fuarlarından MIPIM'e çıkarma yaptılar. Türk katılımcılar, Cannes kentindeki fuarın bu yılki teması olan çevre nin de içini dolduran projeleriyle yatırımcıların ilgi odağı haline geldi.

CNR EMLAK, MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na çıkarma yaptı!

CNR EMLAK, Fransa'nın Cannes kentinde 15-18 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından olan MIPIM'e çıkarma yaptı.Fuarda 89 ülkeden 26 bin 500 gayrimenkul profesyoneli bir araya geldi.

24 GPY Türk gayrimenkul piyasasını MIPIM’de masaya yatırdı!

24 GPY 15-18 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak nitelendirilen MIPIM’de “Türkiye Gayrimenkul Piyasası'nda Yeni Yatırım Olanakları ve Fırsatlar” konulu bir panel gerçekleştirdi.

Cannes MIPIM 2016 Fuarı başladı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarlarından MIPIM, Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını açtı. Çağlar, İstanbul'un gelecek yıllarda en çok büyüyecek ilk 10 şehir arasında bulunduğunu söyledi.

Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor!

İstanbul görkemli maketi ile 4 gün MIPIM Fuarı'nda. İTO çadırında 21 bin gayrimenkul profesyonelini ağırlayacak.Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor..

Gayrimenkul Cannes Haberi

Gayrimenkul Cannes

19 bin metrekare alanda, 23 bin ziyaretçiyi ağırlayacak fuara Türkiye’nin gayrimenkul şirketleri, mimarlık şirketleri ve yatırımcı şehirlerinden 850’ye yakın kişi katılacak. Fuarda İstanbul’un yanı sıra Antalya, Balıkesir, Hatay ve Kocaeli de tanıtılacak.  Fuara belediye başkanlarının yanı sıra Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katılması bekleniyor.  Fuarın Türk gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada boy göstermesi için önemli bir fırsat olduğunu belirten Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, “Türkiye zor bir yılı geride bıraktı. Böyle zamanlarda ülke olarak tanıtıma daha çok ihtiyacımız var. Uluslararası platformlarda Türkiye’deki pazarın canlı ve hareketli olacağının güvenini yatırımcıya vermemiz gerekiyor. Kendi ligimizde başarılıyız ama önemli olan şampiyonlar liginde boy göstermek” dedi....