28 / 04 / 2024

Gayrimenkul Değerleme Çalıştayı Organizasyonu İhalesi

Gayrimenkul Değerleme Çalıştayı Organizasyonu İhalesi

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Modernizasyon projesi ek finansman kapsamında yapılacak Gayrimenkul Değerleme Çalıştayı Organizasyonu için ihale düzenliyor. İhale daveti Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selin Girgin Çalışkan ve Zeynep Buruk ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul değerleme raporu nedir? Değerleme kriterleri nelerdir?

Gayrimenkul değerleme raporu, taşınmazın birçok özelliğini detaylı bir şekilde kapsayan bir belgedir. Bu belgede, mülkün farklı yönleri değerleme uzmanları tarafından ele alınarak işlenir. Peki gayrimenkul değerlendirme raporu nedir, değerleme kriterleri nedir ve ne işe yarar?

Martı GYO 2021-2022 dönemi için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Martı GYO tarafından 1 Nisan 2021-31 Mart 2022 hesap dönemi içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti almak üzere Aden Gayrimenkul Değerleme'nin seçilmesine karar verildi.

Omurga Gayrimenkul 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu atadı!

Omurga Gayrimenkul, fon portföyüne alınacak gayrimenkullere ve gayrimenkule dayalı haklara ilişkin 2021 yılı değerlemesi için Avrupa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Nurol GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Nurol GYO'nun 2021 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Akiş GYO 2021 yılı gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Akiş GYO'dan 2021 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için ise Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Invest Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile çalışılmasına karar verildi. 

Doğuş GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini belirledi!

Doğuş GYO, 2021 yılı hesap dönemi içinde portföyüne alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.veya TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Alarko GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Alarko GYO'nun portföyünde mevcut bulunan her bir varlık için "TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş." den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Atakule GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Atakule GYO, 2021 yılında portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti alınacak şirket olarak REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

TSKB GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

TSKB GYO'nun Fındıklı Bina I, Fındıklı Bina II, Tahir Han, Pendorya Alışveriş Merkezi ve Divan Adana Oteli için değerleme hizmetlerinin  Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den alınmasına karar verdi. 

Doğuş GYO gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Doğuş GYO Yönetim Kurulu toplantısında aldığı karar ile Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. gayrimenkul değerleme şirketlerinden hizmet alınmasına karar verildi.

Esgim Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Esgim Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fevziye Demirci ve Özgür Çalış ortaklığında kuruldu.

Reysaş GYO 2020 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Reysaş GYO, portföyündeki varlıkların değerlemesini yapması için "Net Kurumsal Değerleme"yi, değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti alınacak şirketler olarak da "Net Kurumsal Değerleme" ile "Vakıf Gayrimenkul Değerleme" firmalarını seçti.

Gayrimenkul Değerleme Çalıştayı Organizasyonu İhalesi Haberi

Gayrimenkul Değerleme Çalıştayı Organizasyonu İhalesi


Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Modernizasyon projesi ek finansman kapsamında yapılacak Gayrimenkul Değerleme Çalıştayı Organizasyonu için ihale düzenliyor. İhale daveti Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 


İHALEYE DAVET


Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünden:


TAPU VE KADASTRO MODERNİZASYON PROJESİ

EK FİNANSMAN

(TKMP-EF)


Kapsamında Yapılacak Gayrimenkul Değerleme Çalıştayı Organizasyonu İhalesi


IBRD Kredi No: 8541-TR

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, Uluslararası Kalkınma Bankası’ndan (IBRD), Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi Ek Finansmanı (TKMP-EF)’nin finansmanı için bir ikraz sağlamış olup bu ikrazın bir bölümünün Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün gerçekleştireceği TKMP-EF Gayrimenkul Değerleme Çalıştayı Organizasyonu sözleşmesi kapsamında yapılacak ödemeler için kullanılmasını öngörmektedir.


Bu kapsamda, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (bundan sonra İdare olarak anılacaktır). İstekli Firmaları Proje kapsamında aşağıdaki organizasyon için satın alınacak hizmetleri (ihtiyaç duyulan ulaşım, salon, yemek, konaklama ve diğer hizmetler) kapsayacak...