15 / 05 / 2024

Gayrimenkul doğru proje yatırımı

Gayrimenkul doğru proje yatırımı

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi İraöz, gayrimenkulün, ekonominin en sıkıntılı olduğu dönemlerde bile yatırımcı açısından "güvenli liman" olma özelliğini sürdürdüğünü söyledi.

Endeksa'dan gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk! Yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayacak sistem geliyor

Endeksa, makine öğrenimi ve büyük veri analizi tekniklerinin kullanımıyla gayrimenkul değerleme ve analiz süreçlerini değiştiriyor.  Bu teknoloji sayesinde gayrimenkul yatırımcıları daha detaylı analizler yaparak doğru karar verebilecek.

Borç krizindeki gayrimenkul devi iflasa doğru ilerliyor!

Çin'in önde gelen emlak ve inşaat şirketi Evergrande’nin borç krizi derinleşiyor. Şirket iflasa doğru ilerliyor. İşte detaylar...

Doğru Geo Teknik Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğru Geo Teknik Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Duygu Güngör tarafından kuruldu.

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Kendal Polat tarafından kuruldu.

Emlakçılıkta doğru fiyat satışı hızlandırır!

Günümüzde kafa karışıklığı yaratan gayrimenkul ilanları alıcı bulamazken, doğru değeri olan gayrimenkuller kısa sürede alıcı buluyor.

Gayrimenkul almak için doğru zaman mı?

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdal Çelebi, "Gayrimenkul fiyatlarında artış yaşanacağına dair bir öngörümüz var. Şimdi konut almak için doğru bir zaman" dedi.

Doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Yatırım ya da kullanım amaçlı gayrimenkul satın almak isteyen vatandaşlar, gayrimenkul danışmaları ile iletişime geçiyor. Peki doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Gayrimenkulde bilgiyi doğru yönetme devrindeyiz!

Finans piyasalarının daralmasıyla birlikte, tasarrufların yönlendirildiği gayrimenkul gibi alanlarda doğru karar almak daha fazla önem kazandı. İmpomes İş Geliştirme Müdürü Katrancı, Gayrimenkulün bilgiye dayalı yatırım yapılan bir alan olduğunu söyledi...

Doğru kiracı seçimi için akıllı kiralama platformu!

TÜGEM tarafından “Dijital Değişim ve Dönüşüm” sloganı ile gayrimenkul sektörünün ilk Prop-Tech organizasyonunda ev sahibinin doğru kiracıyı seçebilmesi için özel bir rapor sunan akıllı kiralama platformu KiraPlus ve dijital asistan Fizbot gibi teknolojik çözümler de tanıtıldı.

Türkiye’ye yatırım yapan gurbetçiler çok doğru bir iş yaptı!

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, "Gayrimenkul alarak Türkiye’de yatırım yapan gurbetçilerimiz hem memleketleri için hem de kendileri için çok doğru bir iş yaptı" dedi...

Doğru fiyatla çıkılan konutlar satılıyor!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Taş, İstanbul'da metrekaresi 4 bin lira ve altı olan konutlara talep hala çok yüksek ve satışlar iyi durumda. Metrekaresi 4 ila 8 bin lira arasında olanlarda doğru lokasyon, doğru proje ve doğru fiyat olması halinde halen satışlar sürüyor" dedi..

Gayrimenkul almak için en doğru zaman!

İzmir'de faaliyet gösteren gayrimenkul sektörü temsilcileri ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasını değerlendirdi. Ev almak için en doğru zaman olduğunu söyleyen temsilciler, gayrimenkulün dövizden daha karlı olduğunu belirtti.

Konut pazarlamasında doğru fiyat stratejilerinin belirlenmesi!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Keleş, gayrimenkul sektöründe yeni geliştirilen ve pazara sunulan projelerde doğru fiyat stratejilerinin belirlenmesiyle ilgili konuyu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı..

Gayrimenkul doğru proje yatırımı Haberi

Gayrimenkul doğru proje yatırımı

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi İraöz, gayrimenkulün, ekonominin en sıkıntılı olduğu dönemlerde bile yatırımcı açısından "güvenli liman" olma özelliğini sürdürdüğünü söyledi.


Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, gayrimenkulün, ekonominin en sıkıntılı olduğu dönemlerde bile yatırımcı açısından "güvenli liman" olma özelliğini sürdürdüğünü belirterek, doğru projeye yatırımın her koşulda kazandırdığını söyledi. Osmaniye Sarayları adıyla bölgenin en dikkat çeken konut projelerinden birine imza attıklarını belirten İraöz, "Konut alıcısı nezdinde güven ve kalite karar verme sürecinde etkili oluyor. Doğru proje satış sorunlarıyla karşılaşmadığı gibi, yatırımcı için de her zaman yüksek kazanç kapısı olmuştur" dedi.


Lokasyonu, proje özellikleri ve sahip olduğu sosyal donatılar açısından farkını ortaya koyan projelerin her ortamda öne çıktığını ve alıcının dikkatini çektiğini ifade eden İraöz, "Her dönem en güvenli yatırım aracı...