05 / 05 / 2024

gayrimenkul gerçek değeri gizlenirse nolur

gayrimenkul gerçek değeri gizlenirse nolur

GAYRİMENKUL Hukuku Derneği Başkam Av. Ali Güvenç Kiraz, alım - satım sırasında daha az harç ödemek için tapuda gerçek satış bedeli değerini göstermeyen vatandaşları uyardı.

Bir evin değeri nasıl hesaplanır? Uzman isim konut piyasasındaki gerçeği gün yüzüne çıkardı!

Konut ve kira fiyatları yükselmeye devam ediyor. Konut satışları düşüşe geçerken, vatandaşlar evlerini satmakta zorlanıyor. Kimileri ise evinin değerinin altında satış gerçekleştiriyor. Peki bir evin değeri nasıl hesaplanır?

Gayrimenkul sektöründe balon söndü! Konut fiyatları gerçek  değerine iniyor!

Konut fiyatlarındaki fahiş artışlar ev almak isteyenleri uzun bir dönem zorladı. Son 6 aydır düşüşe geçen konut fiyatları gerçek değerlerine inmeye başladı. 

Ziraat GYO Bayrampaşa gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun İstanbul Bayrampaşa Projesi' ne ilişkin değerleme raporu yayımlandı. Peki, Ziraat GYO Bayrampaşa arsasının değeri belli oldu! İşte detaylar...

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Sayıştay raporlarında ortaya çıktı: Gayrimenkul zengini SGK'nın elindeki taşınmazların değeri 2 milyar lirayı aştı!

Sayıştay’ın 2022 raporları, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) gayrimenkul zenginliğini göz önüne serdi. SGK'nın elinde olan taşınmazların değeri 2 milyar lirayı aştı. İşte detaylar...

Gerçek Star Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Star Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Medet Anli tarafından kuruldu.

Gayrimenkul değeri nasıl hesaplanır? Ev fiyatları nasıl belirlenir?

Gayrimenkulün değeri, bir ev için önemli bir faktör olup, satın almayı düşündüğünüz veya sahip olduğunuz bir gayrimenkulün gerçek değerini belirlemek önemli bir adımdır. Peki bir evin değeri nasıl hesaplanır ve hesaplama yöntemleri nelerdir? İşte bu konuyla ilgili önemli bilgiler…

İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi: Araçlar gerçek değerlerine ulaşacak

İkinci el araçlarla ilgili yeni düzenlemelerin gelmesi hem satıcıları hem de vatandaşların yüzünü güldürdü. İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi oluşurken, fiyatların gerçek değerlerine ulaşması bekleniyor.

Dolar yerinde durmuyor! Mert Başaran 10 gün sonra doların geleceği rakamı açıkladı! Şu anki fiyatlar gerçek değil...

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran doların şu anda gerçek değerinde olmadığını belirterek,  doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

1 doların gerçek değeri ortaya çıktı! İşte doların asıl ederi...

IIF Eski Başekonomisti, doların gerçek değerini açıklayarak aslında 1 doların asıl değeri bu kadar diyerek rakam verdi.

İkili kur oluşturuldu diyen ekonomist Özgür Demirtaş dolarda gerçek rakamı açıkladı! Gördüklerinizi unutun! 

İkili kur oluşturuldu diyen ekonomist Özgür Demirtaş dolarda gerçek rakamı açıkladı! Gördüklerinizi unutun! Doların gerçek değeri bu...

Altının rotası belli oldu! Altın düşecek mi, yükselecek mi? Uzmanı resmen yanıtladı!

Rakamı görenler gözlerine inanamadı: Altının gerçek değeri bu değil dedi, rakamı net olarak açıkladı. O seviyeye hazırlıklı olun diyen ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'nun altın tahmini olay yarattı.

ŞOK Market'te şahane cumartesi kampanyası başlıyor! 25 TL üzeri alışverişe dev indirim! Şaka değil gerçek! 18 Şubat 2023

ŞOK Market'in 18 Şubat 2023 tarihinden itibaren satışa sunulacak aktüel ürünleri açıklandı. ŞOK Market'te şahane cumartesi kampanyası başlıyor! 25 TL üzeri alışverişe dev indirim! Şaka değil gerçek! 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

gayrimenkul gerçek değeri gizlenirse nolur Haberi

gayrimenkul gerçek değeri gizlenirse nolur

GAYRİMENKUL Hukuku Derneği Başkam Av. Ali Güvenç Kiraz, alım - satım sırasında daha az harç ödemek için tapuda gerçek satış bedeli değerini göstermeyen vatandaşları uyardı. "Tasarrufun iptali davası" ile tapu alım-satımına yönelik işlemin iptal edilebileceğini kaydeden Kiraz, bu durumda tapunun kaybedilme riskinin olduğunu söyledi. Tasarrufun iptali davaları hakkında bilgi veren Kiraz şöyle konuştu: 


Tasarrufun iptali davası ile tapu alım-satımına yönelik işlemin iptal edilebilmesi için; dava açıldığı tarihte kesinleşmiş bir alacak veya kesinleşmiş bir icra takibi olmalı. 



Alacaklının tapu işlemini iptal ettirebilmesi için takip edilen borcun doğduğu tarihten soma tapu devir işlemi yapılmış olmalı. Tapuda satış işlemi yapılan kişiye karşı yapılan takipten sonuç alınamamış olması ve aciz belgesi düzenlenmiş olması gerekiyor." 



ALACAKLI İKİ YIL İÇİNDE DAVA AÇABİLİR 

Tapu devri yapan malikin borcundan dolayı aciz...