10 / 05 / 2024

Gayrimenkul hissesi almalı mı

Gayrimenkul hissesi almalı mı

Gayrimenkulde yaşanan stok sorunu borsa hisselerini de etkiliyor. Kurların ve faizin yüksek seyretmesiyle gayrimenkul almayı bırakan yatırımcının yüzü, borsada da gülmüyor. 32 gayrimenkul yatırım ortaklığının 17 tanesinde son bir ayda hisse senedi fiyatları değer kaybetti.

Bursa Nilüfer'den 25.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul hissesi!

Bursa 7. İcra Dairesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesinde yer alan gayrimenkul hissesini 25 milyon 417 bin 819 TL'ye satıyor...

Karabük'te 11 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul hissesi!

T.C. Karabük İcra Dairesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, 824 ada, 19 parsel, 100. Yıl Mahalle/Köy, Kıraç Mevkii'nde bulunan taşınmazın 45/52 hissesini 11 milyon TL'ye satıyor.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yüzde 10 bedelsiz hissesi dağıtılacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Hatipoğlu Apartmanı Göztepe İstanbul projesi için Adi Ortaklık Sözleşmesi imzaladı. Şirketin 500 TL'lik kısmını Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi'ne ve yüzde 10 bedelsiz hissesini ise yine bedelsiz hissesi yine bedelsiz olarak şirkete dağıtılacak.

İş adamlarının gayrimenkul anlaşmazlığı kavgası: 1 yaralı!

Beşiktaş'ta gayrimenkul anlaşmazlığı sebebiyle iki iş adamı arasında silahlı kavga çıktı. Holding sahibi Selahattin D. ile bir başka holdingin sahibi Engin M. kısa süre önce gayrimenkul holding hissesi yüzünden anlaşmazlık yaşayınca iddiaya göre İbrahim S. ateş açtı.

Gayrimenkul ekspertiz raporunda neler yer almalı?

Avukat Elvan Kılıç, gayrimenkul ve otomobil sektöründe sıkça kullanılan ekspertiz raporu hakkında bazı bilgiler verdi.

Fethiye'de 6,6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul hissesi!

Fethiye İcra Dairesi tarafından Muğla İl, Fethiye İlçe, Kesikkapı'da yer alan gayrimenkulün 3/4 hissesini 6 milyon 592 bin 375 TL'ye icradan satışa çıkarıldı... 

Yeşil Plaza şirket hissesi değerleme raporu yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO Yeşil Plaza şirket hissesi değerleme raporu yayınlandı.

Metal Gayrimenkul, Karmen Yapı hisselerini aldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş, Karmen Yapı A.Ş hissesi için 4 milyon TL peşin ödeme yapılmış, borç bakiyesinin ise 1 yıl içinde ödenmesine karar verdi

Özak GYO şirket hissesi satın aldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Borsa'da 1,79 TL-1,82 TL fiyat aralığından toplam 159.000 adet şirket hissesi alış işlemi gerçekleştirdiğini KAP'a bildirdi.

Özak GYO şirket hissesi satın aldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 1,80 TL- 1,82 TL fiyat aralığından toplam 50.811 adet şirket hissesi alış işlemi gerçekleştirdiğini KAP'a bildirdi.

Gayrimenkul fiyatları artmadan yatırımcılar ev almalı!

Gerek dövizdeki artış gerekse seçimlerin ardından oluşan güven ortamı gayrimenkul fiyatlarını yüzde 30 oranında artıracak. İnşaat firmalarının temsilcileri fiyatlar artmadan yatırımcıların ev alması gerektiğini belirtti.

Servet GYO, Saf GYO hissesi sattı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 20.000.000 adet Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hissesi satışı gerçekleştirdiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte ayrıntılar...

Seranit Granit Seramik, 1.150.000 adet Sinpaş GYO hissesi aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Grup Şirketlerinden Seranit Granit Seramik ve Ticaret AŞ. tarafından 1.150.000 adet şirket hissesi alış işlemi gerçekleştirildiğini KAP'a bildirdi.

Gayrimenkul hissesi almalı mı Haberi

Gayrimenkul hissesi almalı mı

Son zamanlarda gayrimenkul sektörünün başı haber kirliliğinden, stoklardan ve konkordotolardan yana dertte. Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, sektörde doğru iş yapmaya çalışanlar bir yandan elde kalan stokları eritmek amacıyla arka arkaya kampanya yaparken bir yandan da güven tazelemeye çalışıyor. Basiretli tüccarla fırsatçıların iç içe girdiği bu günlerde gayrimenkul yatırımcısının da yüzü gülmüyor. Dişinden tırnağından artırarak biriktirdiğini kampanyalardan yararlanıp eve dönüştüren, evi teslim edilecek mi, şirkete ve markasına güvenerek imza attığı sözleşmeler usulüne uygun olarak hazırlandı mı endişelerini taşıyor. Kurların ve faizin yüksek seyretmesiyle gayrimenkul almayı bırakan ve yönünü borsaya çeviren yatırımcının yüzü gülmedi. Borsada işlem gören 32 gayrimenkul yatırım ortaklığının son bir ayda 17 tanesi yatırımcısını üzdü.

ZİKZAK ÇOK YÜKSEK


Gayrimenkul yatırım ortaklığı hisselerinde fiyat hareketleri de dikkat çekti....