16 / 05 / 2024

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı hizmetleri

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı hizmetleri

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, emlak satışı hususunda Türk model bir anlayış geliştirdiklerini dile getirdi. 

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Gayrimenkul sektörüne dijital reklam etkisi: Rekabette avantaj sağlıyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO)Kurumsal İletişim Direktörü Caner Öner, emlak sektöründe doğru sosyal medya kullanımının rekabette önemli avantaj sağladığını söyledi.

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) şirket içi eğitimleri noktasında Uparazzi Kurucusu Hakan Erilkun ile arsa ve arazi eğitimi yapıldı.

Abdüssamet Bahadır yeniden GİGDER Başkan Yardımcısı seçildi!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, yeniden Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği'nin yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu. Peki Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında, hangi okullardan mezun oldu?

GİGDER’in yeni başkanı Bayram Tekçe oldu!

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER), gerçekleştirdiği 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni Yönetim Kurulu Başkanı’nı da belirledi. GİGDER’in yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu.

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 27 Ekim'de işlem görmeye başlayacak

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) payları 27 Eki 2023 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. VRGYO işlem koduyla başlacak olan arz hakkında merak edilenler.

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (MHR GYO) Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı

Türkiye’nin sigorta firmaları iştiraki olan ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (MHR GYO) bugün (18 Ekim 2023, Çarşamba) Borsa İstanbul’da ‘MHRGY.E’ koduyla işlem görmeye başladı. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi beklentisi içinde!

Gayrimenkul sektöründe 2023 yılının ilk yarısını değerlendiren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, deprem ve seçimler nedeniyle durağanlaşan piyasaların, düşük faizli kredi beklentisi içinde olduğunu dile getirdi.

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'ndan Doğanbey Köyünde gayrimenkul eğitimi!

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Aydın Söke'nin Doğanbey Köyü Müzesinde yaptığı gayrimenkul eğitim toplantısında sektördeki yenilikleri anlattı.

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş Türkiye'yi gayrimenkulde güvenli liman yaptı!

Gayrimenkul sektöründe Türk modeli danışmanlık sistemini geliştiren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), GHO Ofisleri yöneticileriyle toplandı ve 2021-2022 yılı değerlendirme toplantısı ile ödül törenini düzenledi. İşte toplantıda gayrimenkul sektörü ile ilgili konuşulanlar...

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi bekliyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır yaptığı açıklamada hem yatırımcıların hem de inşaat firmalarının düşük faizle verilecek kredileri beklediğini dile getirdi.

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı hizmetleri Haberi

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı hizmetleri

Gayrimenkul danışmanlığında yeni anlayışlar trend olmaya devam ediyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; emlak satışı hususunda vizyoner bir bakış açısıyla emlak firmalarına yönelik özel bir sistem yaptıklarını söyleyen Hasan Can Çalgır, “Türkiye’de emlak satışı konusunda Amerikan menşeili gayrimenkul ofislerinin franchise sektöründe bir ağırlığı bulunuyor. Amerikan sistemi aslında Anadolu’ya çok fazla uymuyor. Biz de GHO olarak francihselarımıza özel olarak kurumsal teknolojik altyapı, ofislerin mimari kurulumu, danışman ekiplerinin eğitimi, karlılık ve verimliliğin artırılması için danışmanlıklar gibi konularda ücretsiz destek sunuyoruz” dedi.

"Kendi konutlarımızı üretiyoruz"

Tüm dünyada yaygın olarak kullanılan franchise sisteminde gayrimenkul dışındaki tüm sektörlerde üretim yapıldığını söyleyen Çalgır, “Gayrimenkul franchiselarında ise mevcut olan arsa ve konutun satışı yapılıyor. Bu nedenle sektörde tam anlamıyla istenen seviyeye ulaşmak mümkün olmuyor. Burada kendi geliştirdiğimiz...