28 / 04 / 2024

gayrimenkul raporları

gayrimenkul raporları

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2015 2. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

Her ay 25 bin kişi evini değiştiriyor!

CLK Boğaziçi Elektrik, abonelik sözleşmelerinden yola çıkarak gayrimenkul raporu yayınladı. Rakamlar inanılmaz. Sadece İstanbul’un Avrupa yakasında 360 aile her gün ‘0’ eve taşınıyor. İkinci elde hareket ise ayda 25 bini geçiyor.

CLK Boğaziçi Elektrik gayrimenkul raporu yayınladı!

CLK Boğaziçi Elektrik, abonelik sözleşmelerinden yola çıkarak gayrimenkul raporu yayınladı. Rakamlar inanılmaz. Sadece İstanbul’un Avrupa yakasında 360 aile her gün ‘0’ eve taşınıyor. İkinci elde hareket ise ayda 25 bini geçiyor.

Yatırımcılar gözünü ofise dikti! Ticari gayrimenkul piyasası yeniden canlandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde evden çalışmayla beraber düşüşe geçen ticari emlak piyasası yeniden canlandı. Açıklanan küresel raporlar bu sene için olumlu işaretler verirken, gayrimenkul uzmanları da yaptıkları açıklamada özellikle lüks ofise talebin arttığını belirtti.

Değerleme raporları konut sektöründe sihirli değnek etkisi yaratabilir!

Kat Mülkiyeti Kanunu’ndan kaynaklanan anlaşmazlıklar için başlayan arabuluculuk şartını değerlendiren, EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, değerleme raporlarının konut sektöründe sihirli değnek etkisi yaratabileceğini söyledi.

Sayıştay raporlarında ortaya çıktı: Gayrimenkul zengini SGK'nın elindeki taşınmazların değeri 2 milyar lirayı aştı!

Sayıştay’ın 2022 raporları, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) gayrimenkul zenginliğini göz önüne serdi. SGK'nın elinde olan taşınmazların değeri 2 milyar lirayı aştı. İşte detaylar...

İş GYO 4 gayrimenkulünün kira değerini açıkladı! İşte o rakamlar! 

İş GYO, Ankara İş Kule, Mallmarine AVM, Tuzla Meydan Çarşı ve Dikilitaş binasına ilişkin kira değerleme raporlarını yayınladı. İşte İş GYO'nun o 4 gayrimenkulünün kira değerleri... 

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporları İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Yabancıya gayrimenkul satışında önemli düzenleme!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "Yabancı gerçek kişilerin taraf olduğu gayrimenkul edinimlerine düzenlenecek olan değerleme raporlarına ek düzenlemeler geldi. Tadebis-Web Tapu düzenlemesi bugün itibarı ile ülke genelinde uygulanacak" dedi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

İhlas Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İhlas Gayrimenkul'ün 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için İrfan Bağımsız Denetim Şirketi'nin seçilmesine karar verildi. 

İhlas Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İhlas Gayrimenkul'ün 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçilmesine karar verildi. 

Servet GYO gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Servet GYO, mevcut gayrimenkullerin değerleme raporlarının Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ne hazırlatılmasına, yeni gayrimenkullerin değerleme raporlarının Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. veya Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ne hazırlatılmasına karar verdi. 

Reysaş GYO'nun 2020 yıl sonu revize edilen değerleme raporları!

Reysaş GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2020 yıl sonu değerlemelerini yapan değerleme şirketi Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından revize edilen değerleme raporlarını yayınladı.

İhlas Gayrimenkul 2020 yılı için İrfan Bağımsız Denetim'le anlaştı!

İhlas Gayrimenkul'ün 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için bağımsız denetim kuruluşu olarak İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

gayrimenkul raporları Haberi

gayrimenkul raporları

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2015 2. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı. Raporun bu sayısında Türkiye ekonomik gelişmeleri, ofis ve perakende sektörüne ek olarak, “İstanbul ofis pazarı işlemlerinin incelenmesine” yer verildi. 

2015’in ikinci çeyreğinde Türkiye Ekonomisi beklenenden daha yüksek olarak sabit fiyatlarla yıllık %3.8 büyüme gösterdi. Fakat ülke genelindeki politik belirsizlik, ekonomideki oynaklık ve yine küresel piyasalardaki ekonomik gelişmeler nedeniyle bu güçlü performansın 2015 ikinci yarısında da devam etmesi beklenmemektedir. Bu nedenle, 2015 yılsonu GSYH büyüme tahminleri düşürülerek %3 civarına indirildi. Orta vadeli programın enflasyon hedefi %5 iken, 2015 ikinci çeyreğinde enflasyon %7,2 olarak kaydedildi ve artışın ana belirleyicileri Türk Lirası’ndaki değer kaybı ve işlenmemiş gıda fiyatlarındaki artış oldu. 2015 ikinci çeyreğinin...