03 / 05 / 2024

gayrimenkul sektörü bahar beklentisi

gayrimenkul sektörü bahar beklentisi

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER ) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Aziz Torun'un mesajı..

Gayrimenkul sektörü bahar mevsimiyle hareketlenecek!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay mevsimlerin gayrimenkul sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Hükümetin kurulmasıyla gayrimenkul sektörüne bahar gelecek!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "Hükumetin kurulması ve istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi.

Ercan Uyan: Gayrimenkul sektöründe bahar havası esecek!

Gayrimenkul sektörünü önde gelen isimleri, sandıktan tek başına iktidarın çıkması ve istikrarın devam etmesi neticesinde sektörde bir bahar havası eseceğini belirtti.

Tek başına iktidarla gayrimenkul sektörüne bahar gelecek!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan. "Hükümetin kurulması ve istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi.

Ercan Uyan: Gayrimenkul sektörüne bahar gelecek!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "Hükümetin kurulması ve istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi.

Gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek!

Gayrimenkul sektörünü önde gelen isimleri, sandıktan tek başına iktidarın çıkması ve istikrarın devam etmesi neticesinde sektörde bir bahar havası eseceğini belirtti.

Gayrimenkul sektörüne bahar gelecek!

Gayrimenkul sektörünü önde gelen isimleri, sandıktan tek başına iktidarın çıkması ve istikrarın devam etmesi neticesinde sektörde bir bahar havası eseceğini belirtti. İşte inşaatçıların seçim değerlendirmesi...

Siyasi iktidarla gayrimenkul sektöründe bahar havası esecek!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "Hükumetin kurulması ve istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi.

Siyasi iktidarla gayrimenkul sektörüne bahar gelecek!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uyan: "Hükumetin kurulması ve istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi. Hamit Demir ise "Sandıktan, piyasaların beklediği istikrar havasını yaratacak bir sonuç çıktı" ifadelerinde

Gayrimenkul sektörü gözünü öğrenci yurtlarına çevirdi!

Türkiye genelinde son yıllarda hızla artan üniversite sayısı yurt ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Fakat mevcut sayının, talebi karşılayamaması gayrimenkul sektöründe gözleri öğrenci yurtlarına çevirdi.

Bina tamamlama sigortası gayrimenkul sektörüne olumlu etki edecek!

Özser Group Sigorta Başkanı Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi & REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 2. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı. Rapora göre gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor..

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

gayrimenkul sektörü bahar beklentisi Haberi

gayrimenkul sektörü bahar beklentisi

Bildiğiniz gibi gayrimenkul sektörü ekonomimizin büyümesine paralel hızla gelişiyor. Son 10 - 12 yıldaki siyasi ve ekonomik istikrar, tek haneli enflasyon, faiz oranları ve uzun vadeli kredi imkanları konut alımlarını ve gayrimenkul proje finansmanı kolaylaştırdı. Bu da sektöre büyüme ve ivme kazandırdı. Özellikle son yıllarda artan yatırımlar ve dünya ölçeğinde gerçekleştirilen projelerle sektör Türkiye büyüme ortalamasının üzerinde büyüdü.


Gayrimenkul sektörü zannedildiği gibi durağan bir rant kapısı değil, üreten, istihdam sağlayan, vergi veren, reel bir sektör haline geldi. Yaklaşık 2 milyon kişiye istihdam sağlayan gayrimenkul sektörü, ilgili olduğu 200’e yakın alt sektöre ve dolaylı olarak milyonlarca kişiye istihdam sağlamaktadır. Bu sebeple büyüyen ve gelişen Türkiye için gayrimenkul sektörü stratejik öneme sahip ve her daim gelişme potansiyeli olan bir sektördür.


Gayrimenkul sektörü olarak...