17 / 05 / 2024

gayrimenkul sektörü fuar 2017

gayrimenkul sektörü fuar 2017

İstanbul'da 5-6 Aralık'ta düzenlenecek olan RE360 Konferansının Türkiye gayrimenkul sektörünün dünya hedeflerine ulaşmasında kilit rol oynaması bekleniyor.

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 16-17 Mart'ta! Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor!

Depremin ardından hemen gündem olan gayrimenkul sektörü, yarın 15’inci Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi’nde bir araya geliyor. İşte ayrıntılar...

Uluslarası gayrimenkul sektörü Reexpo fuarında bir araya geldi!

Uluslarası gayrimenkul sektörü Reexpo fuarında bir araya geldi! Yabancılar, konut satışlarında yaşanan artışla birlikte, son 9 yılda Türkiye ekonomisine 41,3 milyar dolarlık katkı sağlandı!

Gayrimenkul sektörü MAPIC fuarında bir araya geldi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren MAPIC fuarı 2 Aralık'ta sona erdi. Fuarda gayrimenkul ve perakende sektöründen 80 ülke temsilcisi yer aldı. 

Türk gayrimenkul sektörü gurbetçilerle buluşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, Demirören Medya ve İstexpo ortaklığında Almanya'da 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde düzenlenecek Evim Türkiye Fuarı, Türk gayrimenkul sektörünü gubetçilerle buluşturacak.

Gayrimenkul sektörü haksızlığa uğruyor!

Evim Türkiye Fuarı'nın tanıtım toplantısında konuşan KONUTDER Başkanı Altan Elmas, gayrimenkul sektörünün haksızlığa uğradığını söyledi.

Türk gayrimenkul sektörü gurbetçi vatandaşlarla buluşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle, Demirören Medya ve İstexpo ortaklığında Almanya'da başlayacak Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı için çalışmalar başladı. Fuar, Türk gayrimenkul sektörünü gurbetçi vatandaşlarla buluşturacak.

Türk gayrimenkul sektöründen Almanya’ya dev çıkarma!

Demirören Medya ve İSTexpo Fuarcılık Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle gayrimenkul fuarları düzenleyecek. İlki 8-10 Şubat’ta Almanya’da gerçekleşecek Evim Türkiye Fuarı’nda Türk gayrimenkul sektörü gurbetçi vatandaşlarla bir araya gelecek.

Sevcan Zabit gayrimenkul sektörüne girdi!

Ünlü Manken Sevcan Zabit gayrimenkul sektörüne girdi. 11'nci Gayrimenkul Fuarı'nda Remax Adress Life standında lüks konut satış uzmanı olarak görev yapan Sevcan Zabit, tüm portföyleri ile fuarın en ilgi çeken kişisi oldu.

Ahmet Akbalık: Gayrimenkul sektörü hiçbir zaman kaybetmez!

Dün Dubai'de kapılarını açan Cityscape Global 2016 Fuarı'na katılan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "Gayrimenkul sektörü hiçbir zaman kaybetmez. " dedi.

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri CNR Emlak Fuarı'nda buluştu!

İnşaat, emlak ve gayrimenkul sektörünün zirve adresi Emlak Fuarı 2015, CNR Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. Sektör temsilcilerinin yatırımcılara ve müşterilere açılan kapısı niteliğindeki fuar 8 Kasım'a kadar açık kalacak.

Gayrimenkul sektörü CNR Emlak Fuarı'nda bir araya geldi!

Gayrimenkul sektörünün yabancı yatırımcı iştahı, seçim sonrası oluşan istikrarla harekete geçti. Sandıktan AK Parti’nin güçlü iktidarının çıktığını gören Körfez yatırımcısı, Türkiye’den alımlar için telefonlara sarıldı.

Türk gayrimenkul sektörü Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor!

Körfezli yatırımcı, alım için Dubai’de gerçekleşen ve tüm dünyadan yatırımcıların buluştuğu Dubai Yatırım Kongresi (AİM) ve Fuarını (IPS) bekliyor. Türkiye’de gayrimenkul sektörü, Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor.

Gayrimenkul sektörü temsilcileri Körfez’e odaklandı!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri Körfez’e odaklandı. 8-10 Eylül’de Dubai’de gerçekleşen emlak fuarı Cityscape Global 2015’e katılan Türk İnşaat şirketleri, bir ay içerisinde ikinci büyük adımı atmak için harekete geçti.

gayrimenkul sektörü fuar 2017 Haberi

gayrimenkul sektörü fuar 2017

Bu yıl eylül ayında dünyanın en önemli uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM’in İstanbul’da düzenlenmesi planlanıyordu. Ancak, güvenlik gerekçe gösterilerek iptal edildi. Sektör için önemli bir fuar olan MIPIM’in ertelenmesi gayrimenkulcüleri yıldırmadı, sektörün tüm paydaşlan bir araya geliyor. “Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360” konferansı 5-6 Aralık tarihlerinde Four Seasons Hotel İstanbul Bosphorus’ta düzenlenecek. MIPIM’in Türkiye temsilciliğini yapan Alkaş Yönetim Kurulu Başkam ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, bu konferansla Türkiye’de MIPIM’in yapılabileceğini göstermiş olacaklarını söylüyor. RE360’m tanıtımı için bir grup gazeteci ve RE360’a destek veren kurumların temsilcileriyle bir araya gelen Alkaş, Türkiye’nin istihdamda en önemli lokomotif ekonomik güçlerinden biri olan gayrimenkul sektörünü bir numaralı güç haline getirebileceklerini kaydediyor. Türkiye’deki gayrimenkul şirketlerinin uluslararası piyasalara açılması açısından MIPIM önemli bir fuar.


Son yıllarda kamunun...