07 / 05 / 2024

Gayrimenkul yarışması Sign Of The City Awards ne zaman

Gayrimenkul yarışması Sign Of The City Awards ne zaman

Türkiye’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin ödüllendirileceği “Sign Of The City Awards” yarışması için geri sayım sürüyor. 6 Kasım gecesi düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak ödüller için yarışma jürisi belirlendi.

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards'ın finalinde!

Kıbrıs Developments tarafından Alsancak’ta hayata geçirilen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yarışması Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards 2018'de 3 dalda finale kaldı.

Sign of the City basın toplantısı 15 Ağustos'ta!

Türkiye’nin en prestijli projelerinin seçileceği Sign of the City Awards (SOTCA) gayrimenkul yarışması bu yıl 5'ncisi düzenleniyor...

Sign Of The City Awards 2017 başvuruları 19 Haziran'da başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek ve sektöre farklı bir bakış açısı kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) gayrimenkul yarışmasına başvurular 19 Haziran tarihinde başlıyor.

Sign of the City Awards başvuruları 5 Haziran'da başlıyor!

Sign of the City Awards gayrimenkul yarışmasının başvuruları 5 Haziran'da başlıyor. Yarışmanın kazananlarını 19 kişilik jüri belirleyecek.

4. Sign of the City Awards için ilk toplantı yapıldı!

4. Sign of the City Awards (SOTCA) gayrimenkul yarışması için çalışmalar başladı. Kasım ayında yapılacak yarışma için ilk toplantı gerçekleşti.

Milos Park Homes'e Jüri Özel Ödülü!

Kuzey Kıbrıs’ın en ses getiren toplu konut projesi Milos Park Homes, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması “Sign of the City Awards 2016”da, “Jüri Özel Ödülü”ne layık görüldü.

Sign of the City Awards 2016 sahiplerini buldu!

Gayrimenkul sektörünün en saygın yarışması Sign of the City Awards (SotCA) 3. yılında, Türkiye’nin en iyi projelerini ödüllendirdi. Tüm sektörün heyecanla beklediği yarışmada, 22 dalda ödül sahibini buldu.

Mahall Bomonti İzmir, Sign of the City Awards 2016'da finale kaldı!

İzmir’in yeni cazibe merkezi Mahall Bomonti İzmir, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması, “Sign of the City Awards 2016” yarışmasında “En İyi Ticari Projeler” ve “En İyi Rezidans” kategorilerinde finale kaldı.

İzmir'den iki proje en prestijli gayrimenkul yarışmasında!

Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yarışması 'Sign of the City Avvards'ta İzmir'in iki devi, devam eden projeler arasında beş dalda finale kaldı.

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü Gayrimenkul Yarışması düzenliyor!

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü, 4-5-6 Kasım 2016 tarihlerinde eğitimlerin yapılacağı ve 25 Kasım'da sunum hazırlanacağı Gayrimenkul Yarışması düzenliyor..

Sign of the City Awards 2016 için hazırlıklar başladı!

TÜRK gayrimenkul sektörünü ‘en iyiye teşvik etmek’ için Hürriyet öncülüğünde bu yıl üçüncüsü yapılacak Sign of the City Awards ‘gayrimenkul yarışması’ için hazırlıklar başladı. Başvurular haziranda başlayacak.

Gayrimenkul yarışması Sign Of The City Awards ne zaman Haberi

Gayrimenkul yarışması Sign Of The City Awards ne zaman

TÜRKİYE’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin ödüllendirileceği “Sign Of The City Awards” yarışması için geri sayım sürüyor. 6 Kasım gecesi düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak ödüller için yarışma jürisi belirlendi. Yarışmaya son başvuru tarihi 15 Eylül. Projeye başvurular 100’ü aştı.


GAYRİMENKUL projelerinin 17 kategoride ödüllendirileceği “Sign Of The City Awards” yarışmasına gösterilen ilgi her geçen gün katlanarak artıyor. İnşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak amacıyla, Hürriyet’in öncülüğünde hayata geçen yarışmada jüri üyeleri açıklandı. Son başvuru tarihinin 15 Eylül olarak belirlendiği proje sektöre ayna tutarken, kazanan projelere de artı değer sağlayacak. Kendi kategorisinde ipi göğüsleyen projeler 6 Kasım 2014 Perşembe akşamı Four Seasons Hotel Bosphorus’ta gerçekleştirilecek törenle ödüllendirilecek.



SAYGIN JÜRİ ÜYELERİ 

Yüzlerce projenin yarışacağı Sign of the City Awards’da jüri başkanlığını mimar ve...