01 / 05 / 2024

Gayrimenkul yatırımı vatandaşlık

Gayrimenkul yatırımı vatandaşlık

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Volkan Akı, gayrimenkul yatırımı yapıldığında oturum izni veren ülkelerden bahsetti. Akı, yatırımın detaylarını anlattı.

Vatandaş gayrimenkulden vazgeçti, yatırım amaçlı konut alımları düştü!

TÜİK'in verilerine göre Türkiye genelinde konut satışları Kasım ayında düştü. Konut fiyatlarındaki artış vatandaşların yatırım tercihini değiştirdi. Yatırım amaçlı konut alımları düştü...

Vatandaşlık almak için gayrimenkul yatırımı 750 bin dolar olmalı...

Gayrimenkul alımı veya yatırım karşılığı olarak yabancılara verilen ikamet izni ve vatandaşlık verilmesi konusunda önemli değişiklikler bekleniyor. İşte haberin detayları...

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Bul Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Bul Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Tuğba Yanbul tarafından kuruldu.

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

Envy Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Envy Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kuvvatjan Reyımberdıyev tarafından kuruldu.

Bund Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bund Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Fuat Şahin ve Ülkü Şahin ortaklığında kuruldu.

Jarreb Ramo Gayrimenkul Yatırım Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jarreb Ramo Gayrimenkul Yatırım Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de Rachad Al Homsı tarafından kuruldu.

Prava Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Prava Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de Burhan Özdemir tarafından kuruldu.

Mil Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mil Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Dilek Şahin tarafından kuruldu.

Property İnvestment Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property İnvestment Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Sağ tarafından kuruldu.

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı vatandaşlık Haberi

Gayrimenkul yatırımı vatandaşlık

Çağımızda "global insan" algısına ilişkin gelişmeler popülerliğini artırmaya devam ediyor. Özellikle iş hayatı çerçevesinde düşünüldüğünde yerel stratejiler git gide global bir yöne çevriliyor. Hal böyle olunca da Türkiye gibi vize sorunu ile karşı karşıya kalan ülkelerde ikinci vatandaşlık ve serbest dolaşım hakkı veren yatırım programları popülerliğini arttırmaya ve değişen dünya düzeninde sağlam bir yer edinmeye başladı. İş adamlarının öncelikli olarak tercih ettiği yatırım programları değerlendirildiğinde kesin sonuç alımları, kar marjı, süre, sektör gibi unsurların yanında programına başvurulan ülkenin yaşam standartları da ön plana çıkan detaylardan biri olarak değerlendiriliyor.


Yatırım alternatifleri farklı


Hangi ülkeye ne yatırımı yapıldığı önemli... Farklı bakış açıları ve alternatifler var. Örneğin, Malta oturum programında devlet tahvili, Portekiz'de gayrimenkul alımı, Amerika'da ise projeye yatırım yapılıyor. Karayipler de ise gayrimenkul...