06 / 05 / 2024

Gayrimenkul yatırımı yapılmalı

Gayrimenkul yatırımı yapılmalı

Maliyetin çok üstünde fiyatlardan konut satışı yapan ancak 7 Haziran seçimlerinin ardından oluşan belirsizlikte stokları şişen müteahhitler, 1 Kasım'ın ardından spekülatif haberlerle piyasayı hareketlendirmeye çalışıyor.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz ne zaman? Rönesans GYO kaç lot verecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz oluyor. Yapılan açıklamada halka arz büyüklüğü 4,5 milyar Türk Lirası olarak açıklanan halka arzda toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapılacağı kaydedildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım talep toplama tarihleri ne zaman?

Gayrimenkul yatırımı mı, hisse senedi yatırımı mı? Vatandaşların tercihi hangisi?

Konut ve gayrimenkul yatırımı yapacaklar bunun mantıklı olup olmadığını araştırırken, sosyal medyada yeni bir karşılaştırma yapıldı. Gayrimenkul yatırımı mı, hisse senedi yatırımı mı daha mantıklı? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Gayrimenkul yatırım fonlarının emlak sektörünü hareketlendirmesi bekleniyor!

Gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan View Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali İmran Bozdoğan yaptığı açıklamada Gayrimenkul yatırım fonlarının sektörü hareketlendireceğini söyledi.

Realtor Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Realtor Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Realtor Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kağıthane'de yapıldı.

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Türelcan Cebeci tarafından kuruldu.

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cenk İsmail Kaptanoğlu tarafından kuruldu.

Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Zümrüt Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zümrüt Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer’de Emirler Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi  ve Yapıteknik Dan.İnş.Oto.San.Mü.Taah ortaklığı tarafından kuruldu.

Şahmin Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahmin Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de Eyüp Minnetoğlu tarafından kuruldu.

Mesar Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mesar Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mesar Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Gayrimenkul yatırımı yapılmalı Haberi

Gayrimenkul yatırımı yapılmalı

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, ev almak veya konut yatırımı yapmak isteyen vatandaşların kısa süre içerisinde harekete geçmesi gerektiğini, 2 aylık süreçte kayıplarını telafi etmeyi amaçlayan sektörün 2016'ya zamla gireceğini belirtiyor. Maliyetinin oldukça üstünde bedellerle satışa sunulan evleri, 'piyasayı düşürmemek' amacıyla satmayan ve ellerinde yüksek miktarda birikmiş konut stoku bulunan firmalar, spekülatif haberlerle piyasayı hareketlendirmeye çalışıyor. 


ZAM YAPMAYI PLANLIYORUZ 

Özellikle siyasi istikrarsızlık ve artan faiz oranları nedeniyle son 5-6 aydır konut satışlarında belirgin bir azalma yaşandığını, bu yüzden maliyetlerin artmasının ve döviz kurunun yükselmesinin henüz ev fiyatlarına zam olarak yansımadığını savunan müteahhitler, 1 Kasım seçimlerinin rüzgarını da arkasına alarak, piyasayı 'fahiş' olarak tanımlanan ev fiyatlarına çekmeye çalışıyor. Müteahhitler, "Son iki haftadır ciddi bir yoğunluk yaşıyoruz" ifadesiyle 1 Kasım seçimleri işaret ederek, "Yatırım yapmak...