30 / 04 / 2024

Gayrimenkul Yatırımında Güvenli Liman berlin

Gayrimenkul Yatırımında Güvenli Liman berlin

Avrupa’nın en güçlü ekonomisinin başkenti ve dünyadaki en güvenli yatırım limanlarından biri olan Berlin, 2015 yılında Türkiye’deki gayrimenkul yatırımcıları için önemli cazibe noktası haline geliyor.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehir!

Arsa yatırımına ilgi hız kesmeden devam ederken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehri açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu!

2024 yılı için gayrimenkul sektörünün nabzını tutan “Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2024” raporunda Paris, Londra, ve Madrid’in başını çektiği listede İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu oldu.

Efla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Efla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 44 milyon 266 bin 917 TL sermaye bedeli ile Pamir Güçlü Dizdar, Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan ve Şefik Yılmaz Dizdar ortaklığında kuruldu.

Leyla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Leyla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 29 milyon 908 bin 932 TL sermaye bedeli ile Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan, Şerif Yılmaz Dizdar ve Pamir Güçlü Dizdar ortaklığında kuruldu.

88 genç bir araya gelerek Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım Şirketi’ni kurdu!

İzmir iş dünyasında seneler önce başlayan çok ortaklı şirket sistemine genç iş insanlarından güçlü bir taze kan geldi. İzmir’in önde gelen iş insanlarının genç çocukları, 88 ortak olarak bir araya gelip Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım A.Ş. isimli bir şirket kurdu.

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 27 Ekim'de işlem görmeye başlayacak

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) payları 27 Eki 2023 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. VRGYO işlem koduyla başlacak olan arz hakkında merak edilenler.

Göçbeylim Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçbeylim Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 66 bin TL sermaye bedeli ile Aksata Kimya Ürünleri tarafından kuruldu.

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (MHR GYO) Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı

Türkiye’nin sigorta firmaları iştiraki olan ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (MHR GYO) bugün (18 Ekim 2023, Çarşamba) Borsa İstanbul’da ‘MHRGY.E’ koduyla işlem görmeye başladı. İşte ayrıntılar...

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin son zamanlarda sık sık gündeme gelen arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak olan 3 yeni il peş peşe açıkladı. İşte o iller...

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Oskay ve Koray Göçmen ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul Yatırımında Güvenli Liman berlin Haberi

Gayrimenkul Yatırımında Güvenli Liman berlin

Avrupa’nın en güçlü ekonomisinin başkenti ve dünyadaki en güvenli yatırım limanlarından biri olan Berlin, 2015 yılında Türkiye’deki gayrimenkul yatırımcıları için önemli cazibe noktası haline geliyor. Sürekli büyüyen ekonomisi, yüksek kira getirileri ve son derece cazip finansman imkanları ile Avrupa’nın en güçlü ekonomisinin başkenti Berlin, yeni yılda Türk gayrimenkul yatırımcıları için de ilgi çeken bir emlak pazarı konumuna geliyor.


İstanbul ve Berlin’de ofisleri bulunan BP Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Şirketi (Berlin Property Investment Experts),kentsel rönesans yaşayan bu dev metropolde, 700’den fazla nitelikli konut, ticari işyeri ve otelden oluşan geniş bir gayrimenkul portföyü ile artık Türk yatırımcılara da yüksek getiri sağlayan cazip yatırım olanakları sunuyor.


BP Gayrimenkul’ün Genel Müdürü Ender Onat, Berlin’in dünya gayrimenkul piyasasındaki önemine değinirken: “Berlin,dünyanın önde gelen sektörel kuruluşlarının hazırladığı Real...