06 / 05 / 2024

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri yarın saat 14:00-16:00 saatleri arasında düzenlenecek.

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri 25 Ağustos'ta!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri 25 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. 

Gayrimenkulde değer hilesi otomasyon sistemiyle engellendi!

Türk vatandaşlığı alabilmenin koşullarından olan, 250 bin dolarlık gayrimenkul yatırımı yapmak istemeyen yabancılar ile bazı değerleme uzmanlarının fazla değer gösterme hilesi, hayata geçirilen otomatik eksper atama yöntemi ile engellendi.

GYODER Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri yarın!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri yarın saat 14:00-16:00 saatleri arasında düzenlenecek.

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri 25 Ağustos'ta!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri 25 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. 

Gayrimenkulde değer artışı uygulaması!

İmar planı değişikliği sebebiyle değeri artan gayrimenkuller için artık değer artışı vergisi ödenecek. Vergi, taşınmazın artan değerinin tamamı üzerinden hesaplanacak...

Adana’da gayrimenkulde değer arttı!

Dijital gayrimenkul okuryazarlığı konusunda sektörün öncüleri arasında yer alan GABORAS’ın sunduğu TVNET’te yayınlanan Gayrimenkul Ekonomisi programında GABORAS Genel Müdürü Kurtuluş Altun, Adana’nın doların hızlı yükselişi karşısında gayrimenkulde değerinin arttığını açıkladı.

Gayrimenkulde gerçek değer dönemi başlıyor!

Yeni vergi paketiyle gayrimenkul alım satımlarında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen gerçek değer esas alınacak. 5 milyon TL'yi aşan mesken niteliğindeki taşınmazlar için ‘değerli konut vergisi’ getirilecek...

Gayrimenkulde tesis yönetimi de belirleyici bir değer kriteri!

RGM Turkey'in Genel Müdürü Alp Parmaksızoğlu, “Gayrimenkullere, dijital bir platformun kullanımıyla, giderek artan bir oranda verimlilik, güven ve yönetimsel şeffaflık sayesinde değer kazandırıyoruz” dedi.

Onur Öngün: Çankaya gayrimenkulde değer kaybediyor!

Başkent Ankara'da yeni konut projeleri değerine değer katarken, nüfusun önemli bölümünü barındıran ve Çankaya'da yoğunlaşan çoğu 30-40 yıllık 3-4 katlı eski yapılar özellikle son 10 yıldır aynı fiyat aralığında kaldı.

Gayrimenkul değer artışında rant vergisi!

Gayrimenkul değer artışlarından kamunun pay almasını amacıyla rant vergisi geliştiriliyor. Gayrimenkul değer artışında rant vergisi kapsamında gayrimenkulde artışa konu değerin yüzde 45 ’i kamuya ödenecek...

Gayrimenkul alım satım işleminde katma değer vergisi uygulaması!

Gayrimenkul alım satım işleminde katma değer vergisi nasıl uygulanıyor. Gayrimenkulde KDV oranları nasıl tespit ediliyor? İşte gayrimenkul alım satım işleminde katma değer vergisi uygulaması esasları...

Değer artış kazancı süresi!

Değer artış kazancı vergisinde mal ve hakların elden çıkarılma süresi ne kadardır? Gayrimenkulde iktisap tarihi nedir? Gayrimenkullerin iktisap tarihinden başlayarak kaç yıl içinde elden çıkarılmasından doğan kazançlar, vergi olarak değerlendiriliyor?

Gayrimenkul değer artış vergisi nasıl hesaplanabilir?

Yeni bir kavram gibi anlaşılsa da aslında mevcut uygulamada “gayrimenkul değer artışı vergisi” fiilen uygulanmakta. Halen “ticari faaliyetlere konu olduğunda” gayrimenkul değer artışı üzerinden vergi alınıyor...

Kentsel dönüşüm eski binaların değerine değer kattı!

Dönüşümün yoğunlaştığı kent merkezlerinde eski yapıların değeri astronomik rakamlara çıktı. Yeni trend ise evi satıp çıkmak değil, yenilemeyi beklemek. Kentsel dönüşüm eski binaların değerine değer kattı.

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri Haberi

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri

GYODER Akademi’nin tarafından düzenlenen Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları seminerinde geri sayım başladı.

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri yarın gerçekleştirilecek. Online ve ücretsiz şekilde düzenlenecek olan seminer için kayıtlar sürüyor.

Gayrimenkulde emlak vergisine göre rayiç değeri, defter değerleri ve piyasa değerleri gibi birçok önemli başlıkla gayrimenkul sektörünün değerlendirileceği eğitim seminerini Grant Thornton Şirket Ortağı Ahmet Cangöz verecek. Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri yarın 14:00-16:00 saatleri arasında yapılacak.

GYODER Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Semineri 27...