28 / 05 / 2024

Gayrimenkulde e-mail pazarlama nasıl yapılılır

Gayrimenkulde e-mail pazarlama nasıl yapılılır

E-mail marketing olarak da bilinen bu kavram, hemen hemen her sektörde satış politikaları açısından büyük bir önem taşır. E-mail marketing yani e-mail pazarlama, kısaca e-mail yolu ile daha fazla insana ulaşmak anlamına gelmektedir.

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

Net House Pazarlama Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net House Pazarlama Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Khatereh Eını Sadr tarafından kuruldu.

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neşe Rengin Aloğlu ve Yelda Tepeli ortaklığında kuruldu.

Obelısk Danışmanlık Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Obelısk Danışmanlık Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Hossam E.A.M.Y. tarafından kuruldu.

Arçelik’te dikkat çeken büyüme! Lider beyaz eşya markası Arçelik, Whirlpool'un Avrupa iştiraklerini bünyesine katıyor

Beyaz eşyada lider markalardan olan Arçelik, büyüme yolculuğunda bir adım daha atıyor. Şirket, dünyanın önde gelen ev aletleri üreticilerinden olan Whirlpool ile Avrupa’daki üretim, satış ve pazarlama iştiraklerini bünyesine katmak üzere anlaşmaya vardı.

E-ticarette şok gelişmeler! Yeni kanun ile sektörde neler değişecek? İşte, yeni E-Ticaret Kanunu!

Pandemi döneminde artan dijitalleşme ile birlikte artık hemen hemen bütün ihtiyaçlarımızı e-ticaret kanallarından karşılar olduk. E-ticaret hacmindeki artış şirketlere yeni bir pazarlama ve dağıtım kanalı açarken, şimdi gündemde yeni E-Ticaret Kanunu var.

Gayrimenkulde dijital ikiz dönemi!

Bu yılın 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporu belli oldu. Rapor içinde Dijital İkiz'e ilişkin bilgiler yer aldı. Peki, Dijital İkiz nedir? Gayrimenkulde dijital ikiz ne işe yarar? İşte detaylar...

Manbar E-Ticaret Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manbar E-Ticaret Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Anwar Mohamed K Al-Kalaı tarafından kuruldu.

Piran Eğitim Danışmanlık Medya Organizasyon Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piran Eğitim Danışmanlık Medya Organizasyon Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Tufan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

İşletmelerin gayrimenkul seçimleri değişti! Gayrimenkulde e-ticaret etkisi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Emre Keltek, işletmelerin gayrimenkul seçimlerinin değiştiğini belirtti. İşte o açıklamalar...

Çeşme Vergi Dairesi 1.6 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Çeşme Vergi Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesi, 16056 Sokak'ta yer alan gayrimenkulü satıyor. Satışa sunulan gayrimenkulde tek katlı yapı yer alıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilen ayrıntılar...

Reportage Turkey Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Satış Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reportage Turkey Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Satış Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Giovanni E. Nucerana ve Muhammed Kemal Alamo ortaklığında kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Gayrimenkulde e-mail pazarlama nasıl yapılılır Haberi

Gayrimenkulde e-mail pazarlama nasıl yapılılır

E-mail marketing olarak da bilinen bu kavram, hemen hemen her sektörde satış politikaları açısından büyük bir önem taşır. E-mail marketing yani e-mail pazarlama, kısaca e-mail yolu ile daha fazla insana ulaşmak anlamına gelmektedir. Bunun için ise özel bir çalışma yürütmek gerekiyor. Gayrimenkulde e-mail pazarlama, potansiyel müşterilere ulaşıp, dikkatlerini çekmek anlamına gelmektedir. Üstelik ilgilerini çekecek emlak reklamlarının da sunulması, özellikle yatırımcıların çekilmesinde çok etkin olmaktadır. Bu sebeple de e-mail pazarlama yöntemi, başarılı gayrimenkul danışmanları için vazgeçilmez olmalıdır. Bunun bir sebebi de internet çağında olmamız ve sosyal medyanın adeta hayatımızın önemli bir parçası haline gelmesidir.


Gayrimenkulde e-mail pazarlama için tercih edebileceğiniz pek çok program söz konusudur. Bunların bir kısmı ücretsizken bir kısmı da belli bir ücrete tabidir. Tercih tamamen size kalmaktadır. Elbette...