24 / 07 / 2024

Gayrimenkulde finansal avantajlar

Gayrimenkulde finansal avantajlar

Ülkemizin ekonomik verilerini incelediğimizde inşaat sektörünün ciddi bir payı olduğunu görmekteyiz. Tasarruf kültürümüzün de gayrimenkul yatırımına dayanması inşaat sektörünün gücüne güç katıyor.

Gayrimenkulde finansal dönüşüm!

Tüm dünyayı etkisi altına alacak koronavirüs pandemisiyle beraber her şeyin değiştiği hayatımızda gayrimenkullerin finansmana dönüştüğünü ifade eden ekonomist Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, ''Tüketiciler satın alma motivasyonları fiyatı doğru ve özellikleri olan gayrimenkullere yöneldi'' diye konuştu. 

Gayrimenkulde Franchise Sisteminin Avantajları Semineri düzenlendi!

“Gayrimenkulde Franchise Sisteminin Avantajları” konulu, ERA Türkiye Genel Müdürü Can Özatay tarafından sunulan seminer gerçekleşti.

Gayrimenkul yatırım ortaklarının vergisel ve finansal avantajları nelerdir?

Ülkemizin ekonomik verilerini incelediğimizde inşaat sektörünün ciddi bir payı olduğunu görmekteyiz. Tasarruf kültürümüzün de gayrimenkul yatırımına dayanması inşaat sektörünün gücüne güç katıyor.

Teknokent vergi avantajları nelerdir?

Teknokent kanunu, Teknoloji Geliştirme Bölgelerinin kuruluşunu, işleyişini, yönetim ve denetimini ve bunlarla ilgili kişi ve kuruluşların görev, yetki ve sorumluluklarını kapsıyor. Peki kanuna göre, teknokent vergi avantajları nelerdir?

Özak GYO finansal durum tablosunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. finansal durum tablosunu yayınladı.

DYO Boya finansal tablolar ile ilgili yatırımcı sunumunu yayınladı!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre DYO Boya finansal tablolar ile ilgili yatırımcı sunumunu yayınladı.

Ege Seramik finansal raporlarını yayınladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik finansal raporlarını yayınladı. İşte Ege Seramik finansal raporları...

Haluk Sur: Gayrimenkulde yabancı alımları yılı 5 milyar dolara kapatır!

GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sur,"Türkiye, geçen yıl itibarıyla gayrimenkulde yabancı alımlarını 3,7- 3,8 milyar dolar mertebesinde gerçekleştirdi. Bunda mütekabiliyetin payı çok'' dedi.

Deniz Gayrimenkul solo finansal tablo düzenlemesini yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapıaln yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. solo finansal tablo düzenlemesini yayınladı.

Haluk Sur: Geçen yıl gayrimenkulde yabancı alımları 3,8 milyarı doları buldu!

GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sur "Türkiye, geçen yıl itibarıyle gayrimenkulde yabancı alımlarını 3,7- 3,8 milyar dolar mertebesinde gerçekleştirdi. Bunda mütekabiliyetin payı çok" dedi.

TSKB finansal durum tablosunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre tarafından bugün Kamu finansal durum tablosunu yayınladı.TSKB finansal durum tablosu haberimizde bulunuyor.

Herkes hayalindeli eve kavuşsun diye avantajlar Dumankaya Miks'te!

Konut teslimlerine 2014 yılının sonunda başlanması planlanan Dumankaya Miks projesi, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde inşa ediliyor. Projede Ramazan ayına özel avantajlar sunuluyor.

İhlas Ev Aletleri finansal tabloları hakkında açıklama yaptı!

İhlas Ev Aletleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İhlas Ev Aletleri finansal tabloları hakkında açıklama yaptı.

Gayrimenkulde finansal avantajlar Haberi

Gayrimenkulde finansal avantajlar

Ülkemizin ekonomik verilerini incelediğimizde inşaat sektörünün ciddi bir payı olduğunu görmekteyiz. Tasarruf kültürümüzün de gayrimenkul yatırımına dayanması inşaat sektörünün gücüne güç katıyor. Bu kültürü oluşum sebebini, yatırımların getirilerini inceleyip gayrimenkulün en yüksek getirisi olan yatırım aracı olduğunu rakamsal verilerle açıklamamız mümkün. Ülke ekonomisini ayakta tutan sütunlardan biri olan inşaat sektörü, maalesef ki kayıt dışılığın da çok görülmesi buna ilaveten konut alanındaki devlet politikaları bu sektör için farklı bir düzenlemeyi de beraberinde getirmiş. Gayrimenkul yatırım ortaklıkları (GYO) gayrimenkuller, gayrimenkul projeleri, gayrimenkule dayalı haklar, sermaye piyasası araçları ve Sermaye Piyasası Kurulu'nca (SPK) belirlenecek diğer varlık ve haklardan oluşan portföyü işletmek üzere kurulan halka açık anonim ortaklıklardır. Bu anonim ortaklıkların yapabilecekleri işlemleri daha sade bir dille anlatacak olursak arsa-arazi almak, satmak, gelir...