13 / 05 / 2024

gayrimenkulde kadının yeri

gayrimenkulde kadının yeri

Gayrimenkul sektöründe azımsanmayacak sayıda kadın çalışan ve yönetici bulunmasına karşın, kadın temsilinin yeterli olmadığı düşünülerek, ilki 02 Mayıs 2016’da gerçekleştirilen panelle ivme kazanan “Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu” kuruldu.

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitime odaklandı!

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitim odaklı faaliyetlerde bulunacak. Gayrimenkulde Kadın Liderler Başkanı Didem Hiçyorulmazlar yapılacak planlarını açıkladı.

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Başkanı Didem Hiçyorulmazlar oldu!

Gayrimenkul sektöründe kadın varlığını güçlendirmek için faaliyet gösteren Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nda bayrak değişimi yaşandı. GKL İcra ve Danışma Kurulu başkanlık görevini iki yıldır sürdüren Neşecan Çekici, yeni görevini Didem Hiçyorulmazlar'a devretti. 

Gayrimenkul sektöründe kadın istihdamı artırılacak!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu'nun tarafından, Türkiye’de bulunan gayrimenkul sektöründe çalışan kadınlarla ilgili yapılan ‘Maskülen Sektörde Kadın Olmak" araştırmasının sonuçlarının açıklandığı toplantıda gerçekleşen panelde ‘Gayrimenkul’de Kadının Geçmişi, Bugünü ve Geleceği’ ile ilgili gö

Maskülen Sektörde Kadın Olmak araştırma sonuçları 16 Aralık'ta açıklanıyor!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu, "Maskülen Sektörde Kadın Olmak" araştırma sonuçlarını 16 Aralık 2019 Pzartesi günü açıklıyor...

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Baykuş Ödülü aldı!

Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu, Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından bu yıl yedincisi gerçekleşen Baykuş Ödülleri’nde, ‘Maskülen Sektörde Kadın Olmak’ Araştırması ile ‘Eşitlikçi Baykuş’ Ödülü'nün sahibi oldu.

Neşecan Çekici, Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu’nun yeni başkanı oldu!

Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nun yeni başkanı Neşecan Çekici oldu. Kurucu Başkan Av. Pınar Ersin Kollu’dan Nisan 2019 itibariyle görevi devraldı.

Gayrimenkulde kadın gücü!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu tarafından düzenlenen ‘Kadınların İş Hayatında Yaptığı Temel Hatalar’ başlıklı etkinlikte konuşan Minerva Eğitim ve Danışmanlık Kurucu Başkanı Ayşegül Güngör, kadınların iş hayatında yapmamaları gereken hataları nedenleri ile katılımcılara anlattı.

Gayrimenkul yönetim kurullarında kadın sayısı artmalı!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu (GKL), Sabancı Üniversitesi’nin desteği ile Türkiye’de gayrimenkul ve inşaat sektöründeki şirketlerin yönetim kurullarını incelediler. 

Gayrimenkulde Kadın Liderler Mentor-Menti Programı başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe kadın istihdamının arttırılması düzenlenen Gayrimenkulde Kadın Liderler Mentor-Menti Programı başlıyor..

Bingöl Kadın Emek Çarşısı açıldı!

Bingöl Belediyesince kadınların el emeklerini kazanca dönüştürmesi için yaptırılan ve içerisinde 18 işyeri yer alan Kadın Emek Çarşısı Bingöllü vatandaşların hizmetine açıldı.

Gayrimenkul sektörü ‘kadının gücünü’ konuştu!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu, Türkiye’de gayrimenkul sektöründe çalışan kadınlara yönelik olarak ilk kez yapılan ‘Gayrimenkulde Kadın Araştırması’ sonuçlarını açıkladı.

Gayrimenkulde Kadın Araştırması'nın sonuçları yarın açıklanacak!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya bugünkü yazısında Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu'na değindi. İşte Gökkaya'nın o yazısı...

Gayrimenkulde Kadın Araştırması sonuçları 17 Mayıs'ta açıklanıyor!

GYODER ve TMB tarafından kurulan Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu, ''Gayrimenkulde Kadın Araştırması'' sonuçlarını 17 Mayıs 2017 günü saat 09:00 ile 13:00 arasında açıklayacak.

gayrimenkulde kadının yeri Haberi

gayrimenkulde kadının yeri

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu’nun ULI Türkiye (Urban Land Institute), GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği), TMB (Türkiye Müteahhitler Birliği) işbirliği ile hayata geçireceği araştırma ile sektördeki kadınların durum ve ihtiyaçlarının doğru tespit edilmesi sağlanacak. Araştırma sonrasında, gayrimenkul sektöründeki kadın çalışan ve yöneticilerin mevcut durumlarının iyileştirilmesi ve daha fazla söz sahibi olması hedefleniyor.


Dünyada ULI bünyesinde yürütülen çalışmalara paralel olarak Avrupa’da ilk kez Türkiye’de yapılan anket-araştırma; GYODER, TMB ve ULI Türkiye işbirliği ile gerçekleştiriliyor. Arazi kullanımı, gayrimenkul, kentleşme ve sürdürülebilirlik alanında faaliyet gösteren araştırma ve eğitim kuruluşu ULI bünyesinde yürütülen araştırma, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde başlatılıp, Nisan ayında tamamlanacak. Kadın Liderler Platformu’nun sürdürdüğü bu araştırmanın sonuçlarına göre, Türkiye gayrimenkul sektöründeki kadın çalışanların durumunun iyileştirilmesi...