02 / 05 / 2024

gayrimenkulde kazançlı olan iller

gayrimenkulde kazançlı olan iller

İstanbul dışında gayrimenkul yatırımı yapacaklar için son dönemde öne çıkan şehirler Ankara, Antalya, Adana, Bursa, Gaziantep, İzmir, Kayseri ve Kocaeli olarak sıralandı.

Mağdur ev sahibinden Bakan Tunç'a çağrı: Yüzde 25 zam sınırı helal değildir, asıl olan adaletin sağlanmasıdır!

Müzeyyen Mağdur ev sahibi isimli kullanıcı, sosyal medya hesabından "Yüzde 25 zam sınırı helal değildir, asıl olan adaletin sağlanmasıdır" dedi ve mağdur ev sahipleri için yapılması gerekenleri sıraladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Gayrimenkulde nasıl dünyanın en pahalısı olduk? Fiyatları emlakçılar mı yükseltiyor?

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank tarafından geçtiğimiz ay açıklanan verilere göre Ankara konut fiyat artışında dünya birincisi oldu. Peki gayrimenkulde nasıl dünyanın en pahalısı olduk?

Bu yıl temettü hisselerine yatırım yapmak kazandırır mı? Temettü hisselerinden nasıl para kazanılır?

Yatırımcılar ve yatırım yapacaklar, temettü hisselerinden nasıl para kazanılacağını merakla araştırılıyor. Peki temettü hisselerinden nasıl para kazanılır? Bu yıl temettü yatırımı yapmak mantıklı mı? Borsada Tek Başına isimli bir kullanıcı, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yaptı

2010'da 100 bin TL ile bunu yapsaydınız şimdi 7 milyon TL'niz olurdu! Borsadan nasıl para kazanılır? 

219,4 bin takipçili Borsa Filozofu, resmi X sosyal medya hesabından örneğiyle beraber 'Borsadan nasıl para kazanılır?' sorusunun yanıtını verdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Borsa yatırımı nasıl sonuç verir? Borsada para nasıl kazanılır?

Analist Arif Coşkun, X hesabından yaptığı paylaşımda, borsada paranın nasıl kazanılacağını ve borsa yatırımının nasıl sonuç vereceğini örnekler vererek açıkladı.

İntifa hakkı nedir? İntifa hakkı nasıl kazanılır?

İntifa hakkı hukuki bir terim olup önemli bir anlam taşır. Miras bağlamında kullanılan bu terim mal varlığı sahiplerini ilgilendirir. Peki intifa hakkı nedir, nasıl kazanılır, özellikleri nelerdir? İşte intifa hakkı ile ilgili önemli bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz...

Evde para nasıl kazanılır? Evde para kazanmanın yolları neler? İşte evde para kazanabileceğiniz 10 fikir

Evde para kazanmak ofis hayatından bunalmış birçok beyaz yakalının hayali. İstediğin saatte, istediğin zaman aralığında çalışmak oldukça cazip bir fikir. Peki evden nasıl para kazanılabilir? Evden para kazanmanın yolları neler? İşte evde para kazanabileceğiniz 10 fikir...

Kira geliriniz 9 bin 500 lirayı geçiyorsa şimdi bakın! Peş peşe açıklandı! Kira vergisinde kazançlı çıkabilirsiniz!

Milyonlarca mülk sahibinin, 2022 senesinde elde ettiği kira gelirleri için 1-31 Mart tarihleri arasında beyanname vermesi gerekiyor. Kira geliriniz 9 bin 500 lirayı geçiyorsa şimdi bakın! Peş peşe açıklandı! Kira vergisinde kazançlı çıkabilirsiniz!

0850’li hatlardan ‘yüksek kazançlı’ iş tekliflerine aman dikkat! Bu numaraları sakın açmayın!

Yüksek kazançlı iş vaadiyle vatandaşları dolandıran sahtekarlar türedi. Özellikle 0850’li hatlardan gözüne kestirdiği kişilere kısa mesaj veya WhatsApp üzerinden yüksek gelirli iş teklifinde bulunan bazı sahtekarlara ilişkin sikayetvar.com’a şikayet yağıyor.

Ne altın ne de dolar! İslam Memiş altını çizerek uyardı! Buna yatırım yapan kazançlı çıkacak

Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcıları uyararak, kazançlı çıkacakları yatırım aracını açıkladı. Ne altın ne de dolar...

Borsa haftayı kazançlı kapattı! 20 Ocak Borsa İstanbul BIST 100 endeksi ne oldu?

Borsa, haftanın son işlem gününde yatırımcılarına yüzde 1,25 oranında kazanç sağladı. Gün içerisinde en çok kazandıran sektör endeksi bankacılık sektörü oldu. İnşaat endeksi ise kaybettirdi.

ING’liler market alışverişlerinde kazançlı! Bonus kazanma fırsatı devam ediyor!

ING Bank, müşterilerinin market alışverişlerinde yanında. Market alışverişlerinizde harcarken kazançlı çıkabilirsiniz. İşte detaylar!

Rusya savaşta başarılı olan askerlere Moskova ve Kırım'da ücretsiz arsa verecek! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da savaşa katılarak üstün liyakat ödülü alan ve gazi olan askerlere Moskova bölgesi, Kırım ve Sivastopol'de ücretsiz arsa verilmesine ilişkin tavsiye kararını imzaladı. İşte ayrıntılar..

gayrimenkulde kazançlı olan iller Haberi

gayrimenkulde kazançlı olan iller

Zingat.com, emlak yatırımında İstanbul dışında bir arayışta olanlar için en kazançlı şehirleri mercek altına aldı. İstanbul’un dışında yatırım yapılacak şehirler sırasıyla Ankara, Antalya, Adana, Bursa, Gaziantep, İzmir, Kayseri ve Kocaeli olarak sıralandı.


1-Ankara

Yabancı yatırımcıların ilgisini gören projeleriyle dikkat çeken Ankara, birikimini emlaktan yana kullanacaklara birçok alternatif sunuyor. Türkiye’nin başkenti ayrıca 2016 Ocak ayında yedi büyükşehir arasında yüzde 19’luk amortisman süresiyle ikinci sırada yer aldı.


2-Antalya

Antalya, 2016 verilerini içeren REIDIN Türkiye Konut Piyasası Genel Bakış değerlendirmesinde bölgesel satış fiyatı yıllık değişimi açısından en yüksek orana sahip ikinci şehir olurken, bu kriterde İstanbul’u da geride bırakmayı başardı.


3-Adana

Kira getiri oranlarının yüksekliği, gayrimenkul yatırımını Adana’da yapacaklar için önemli avantajlar sunuyor. Adana, 2016 verilerini içeren REIDIN Türkiye Konut Piyasası Genel Bakış değerlendirmesinde de bölgesel satış fiyatı...