05 / 05 / 2024

gayrimenkulde kira çarpanı

gayrimenkulde kira çarpanı

We Haliç Satış ve Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya, konut sektörünün sorunlarının konuşulduğu Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında önemli değerlendirmeler yaptı.

Ticari gayrimenkulde kira sınırı kaldırılacak mı? 

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, kira artışına getirilen yüzde 25 sınırını konutlar için desteklediğine dikkat çekti. Fakat Akbalık, ticari gayrimenkulde de sınırlama olmaması gerektiğini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

2021 kira çarpanı ne olmalı?

Satın alacağınız konutun fiyatını, belli bir süre kullanım hakkı olan kiraya bölünmesi ile belirlenen kira çarpanı nedir? 2021 kira çarpanı ne olmalı? İşte merak edilenler...

Kira çarpanı hesaplama 2021!

Gayrimenkulün fiyatını, belli bir süre kullanım hakkı olan kiraya bölünmesi ile belirlenen kira çarpanı nedir? Kira çarpanı ne olmalı? Kira çarpanı nasıl hesaplanır? 2021 kira çarpanı ne kadar? İşte merak edilen her şey...

Kira çarpanı nedir, ne olmalı?

Gayrimenkulün fiyatını, belli bir süre kullanım hakkı olan kiraya bölünmesi ile belirlenen kira çarpanı nedir? Kira çarpanı ne olmalı? Kira çarpanı nasıl hesaplanır? İşte tüm merak edilenler...

Gayrimenkul 2021’de kazançlı bir yatırım aracı olacak mı?

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, 2021 yılında yatırım yapılacak bölgeleri, kira çarpanı ve amorti süresini ve döviz kurları karşısında gayrimenkul yatırımlarını değerlendirdi.

Gayrimenkulde intifa hakkı sahibi kira alabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper '66 yaşında emekli biriyim. Bir dükkanım var. Bu yerin intifa hakkını iki çocuğuma vermeyi düşünüyorum. Böyle bir durumda ilgili vergiler kime ait olur? Kira bedelleri bana mı ödenir, çocuklarıma mı?' sorusunu yanıtladı.

Gayrimenkul kira çarpanı nedir?

Bursa İhsaniye Altın Emlak'tan Münür Şenay, kira çarpanını anlattı. Peki gayrimenkul kira çarpanı nedir?

Gayrimenkulde dolarla kira uyarısı!

SATEM Başkanı Mevlüt Oral, 'Dolarla kira sözleşmesi yapan vatandaşlar, 1 ay içerisinde sözleşmelerini Türk lirası üzerinden yenilemeli. Eğer bu değişiklik yapılmazsa cezai müeyyideleri büyük' dedi.

Akdamar Sky Suit Kasım 2019'da tamamlanacak!

Gelişim ve değişim sürecine giren Kartal’da inşaat hareketliliği de sürüyor. Konut çeşitliliği açısından zengin bir bölge olan Kartal; kira çarpanı, arsa değeri ve yatırım bedeli gibi parametrelerle yatırımcılar için kısa ve uzun vadede önemli fırsatlar da sunuyor.

İlhan Kaya: 300 kira çarpanı olursa gayrimenkul sektörü batar!

We Haliç Satış ve Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya, konut sektörünün sorunlarının konuşulduğu Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında önemli değerlendirmeler yaptı.

Konutta stoklar şişti, kira bedelleri geriledi!

Gayrimenkulde kira sözleşmelerini yenileme vakti gelen mülk sahipleri bu yıl zam yapmayı planlarken, kira bedellerinin son üç yıldır ilk kez gerileme sürecine girmesi nedeniyle hayal kırıklığına uğradı. Mülk sahipleri mülklerini kiralamakta zorlanırken, kiracılar fiyat kırma şansını yakaladı.

Gayrimenkulde fiyat-kira makası giderek açılıyor!

Türkiye’de satın alınan bir mülkün kira geliriyle kendisini karşılama süresi 15-16 yıldan 20-30 yıla çıktı.

Erhan Kamışlı: Gayrimenkulde esas olan yapılan yatırımlardır!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, " Ciroya gayrimenkulü dahil etmiyoruz. Gayrimenkulde esas olan, yaptığınız yatırımlar ve değerdir. Bir de tabii kira gelirleri önemlidir." dedi.

gayrimenkulde kira çarpanı Haberi

gayrimenkulde kira çarpanı


Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında söz alan We Haliç Satış ve Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya, önemli değerlendirmeler yaptı. İşte Kaya'nın o açıklamaları...


Daha önce Dap Yapı'daydım ve 6 yıl çalıştım. Şuan da We Haliç projesindeyim. İki konuya değinmek istiyorum. 300 kira çarpanı. 300 kira çarpanı olursa gayrimenkul sektörü batar. Enstrümantel anlamda kimse tercih etmez. Eskiden tüketici kazanıyordu. Ben tüketicinin yanındayım. 


Türkiyede şu anda inşaat sektörü istihdamın yüzde 15'ini oluşturuyor. 100 kişiden 15 kişi inşaat sektörüne bağlı çalışıyor. Onun için sektöre hiçbir şey olmaz. Şunu da dikkate alın bundan sonra Kanal İstanbul projesi var. Yani İnşaat sektöründe Kanal İstanbul projesi olacak mı? Bence olacak. Olduğu zamanda içerideki dönüşüm gayrimenkul sektöründe dışarıya açılacak.