03 / 05 / 2024

gayrimenkulde teknoloji

gayrimenkulde teknoloji

Uluslararası Proje Yönetim Enstitüsü (UPYE) ile Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü her yıl ortaklaşa “Proje Yönetim Zirvesi” 21 Nisan'da gerçekleştirildi.

Gayrimenkulde Türkiye'nin en değerli ilçeleri belli oldu! 

Teknoloji Odaklı Gayrimenkul Değerleme Platformu Endeksacom tarafından yapılan çalışma ile gayrimenkulde Türkiye'nin en değerli ilçeleri belli oldu. İşte Türkiye'nin en değerli ilçeleri...

Gayrimenkulde Teknoloji ve İnovasyon Paneli gerçekleşti!

Gayrimenkulde Teknoloji ve İnovasyon Paneli 12 Mayıs Cuma günü gerçekleşti. Panelden önce, panele ev sahipliği yapan Joint Idea Kanyon Şubesi katılımcılara tanıtıldı.

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi, Fırat Sezginsoy, Alp Sezginsoy tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta Beşiktaş, Bebek Mahallesi, Küçük Bebek Caddesi'nde kuruldu.

İngiliz Teknoloji Zirvesi'nde ısınma giderlerini azaltan endotherm tanıtıldı!

Endo Enterprises ürünü EndoTherm ile küçük ve büyük ölçekli ısınma sistemine sahip yapıların yeni gözdesi Ekonova, İstanbul’da düzenlenen “ Birleşik Krallık Teknoloji Zirvesi ” ne katıldı.

Ekonova Birleşik Krallık Teknoloji Zirvesi'ne katılıyor!

Ekonova, 27 Kasım 2014 tarihinde İstanbul’da The Wyndham Grand İstanbul Levent otelinde düzenlenecek “Birleşik Krallık Teknoloji Zirvesi”ne katılıyor.Etkinlik 27 Kasım 2014 tarihinde İstanbul’da The Wyndham Grand İstanbul Levent otelinde düzenlenecek.

Kayseri OSB teknoloji merkezi için serbest bölgeden yer istedi!

Kayseri OSB yönetimi bin firmada 20 bin kişinin istihdam edileceği teknoloji merkezi projesi için serbest bölgeden yer talep etti. 3 yıl içinde açılması öngörülen teknoloji merkezinin güneş panelleri ile kendi enerjisini üretmesi hedefleniyor

1963 yılında Türkiye'nin ilk teknoloji enstitüsü İstanbul'da kurulacakmış!

1963 yılında memleketimizin ilk teknoloji enstitüsü İstanbul'da, Topkapı'da kurulacakmış. Milli Eğitim Bakanlığı ve İstanbul Sanayi Odası'nın işbirliği ile kurulacak olan Türk Teknoloji Enstitüsü, 8 milyon liraya mal olacakmış.

Gayrimenkulde ranta OVP ayarı!

Gayrimenkulde ranta OVP ayarı geliyor. Yeni OVP'ye göre, İmar planı değişiklikleri ve kamu yatırımları sonucunda oluşacak gayrimenkul değer artışlarından kamunun pay almasını sağlayacak sistem geliştirilecek.

Kliksa, 10 milyon dolarlık teknoloji yatırımı yapacak!

Kliksa, dijital geleceğe yönelik dünya standartlarında bir e-ticaret platformu oluşturmak ve alıcılar ile satıcıların elektronik ortamda bir araya gelmesini sağlayan "Pazar Yeri" iş modelini kurmak amacıyla 10 milyon dolarlık teknoloji yatırımı yapacak.

Gayrimenkulde ranta OVP ayarı: Kamu da pay alacak!

Yeni dönemde imar planı değişiklikleri ve kamu yatırımları sonucu oluşacak gayrimenkul değer artışlarında kamunun da payı olacak. Gayrimenkulde ranta OVP ayarı: Kamu da pay alacak!

Gayrimenkulde ranta OVP ayarı!

Gayrimenkulde ranta OVP ayarı geliyor. Yeni OVP'ye göre, imar planı degişiklikleri ve kamu yatırımları sonucunda oluşacak gayrimenkul değer artışlarından kamunun pay almasını sağlayacak sistem geliştirilecek

Borsa İstanbul Finans ve Teknoloji Yerleşkesi Ağustos 2015'te tamamlanacak!

Merkezi Kayıt Kuruluşu ve Takasbank’ı tek çatı altında buluşturulacağı, 36.500 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan “Borsa İstanbul Finans ve Teknoloji Yerleşkesi”nin temeli atıldı...

Borsa İstanbul'un teknoloji üssü 400 günde yükselecek!

Borsa İstanbul'un teknoloji üssü 400 günde yükselecek. Borsanın 'finans ve teknoloji yerleşkesi'nin temeli atıldı. Borsa İstanbul Başkanı Turhan " Proje Ağustos 2015’te tamamlanacak " dedi.

gayrimenkulde teknoloji Haberi

gayrimenkulde teknoloji

Uluslararası Proje Yönetim Enstitüsü (UPYE) ve Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından “İnşaat ve Gayrimenkul 4.0” temasıyla ortaklaşa düzenlenen 7. Proje Yönetim Zirvesi 21 Nisan Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı. 

Zirveye katılım gösterenler Endüstri 4.0 devriminin İnşaat ve Gayrimenkul sektörüne yansımalarını; Ekonomi, Şehirleşme, Finansman ve Tasarım ve İnşaat 4.0 panellerinde dinleyicilerle paylaştı.

7. Proje Yönetim Zirvesi'nin 4.0 adlı ana oturumu Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ’ın başarılı ve ufuk açıcı moderatörlüğünde Boğaziçi Üniversitesi Finans Uygulama ve Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Vedat Akgiray, GYODER Başkanı Doç. Feyzullah Yetgin, Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkan Vekili Murat Üstay ve Seha Yapı Genel Müdür Yardımcısı Dr. Mehmet Sait Culfik’in katılımıyla yapıldı. 

Zirve'de deprem riski sebebiyle kentsel dönüşümün çok hızlı bir şekilde yapılmasının gerekliliği,...