29 / 07 / 2024

Gayrimenkulleriniz karşılığında nakit verilir

Gayrimenkulleriniz karşılığında nakit verilir

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gazetelere 'Gayrimenkulleriniz karşılığında nakit verilir' şeklinde ilan vererek, kendilerine başvuran çok sayıda gayrimenkul sahibini dolandıran şebekeyi çökertti. Polis ekipleri, mağdur ettiği yüzlerce kişiye ulaşmaya çalışıyor.

Kiralıkta son nokta: 1,5 yıldır satamadığı evini peşin karşılığı 1 yıllığına kiraya verdi! Tahliye taahhütü aldı

Kiralara 2 yıl uygulanan yüzde 25 zam sınırlaması konut ev sahibi ve kiracıları karşı karşıya getirerek, konut krizini büyüttü. Ev sahipleri kiracılarda aradıkları şartları artırdı. Analist Kadir Koçak, 1,5 yıldır satamadığı evini 1 yıllık peşin karşılığında kiraya verdiğini duyurdu.

1940 yılında Mecidiyeköy'ün Mantar Mahallesi'ndeki evler için temlik kararı verildi!

1940 yılında Mecidiyeköy'ün Mantar Mahallesi'ndeki evler için Hükümet, temlik kararı verdi. Karara göre, Mantar Mahallesi'ndeki halk, yasal olmadan yaptıkları evleri para karşılığında satın alabileceklermiş...

Altındağ Belediyesi'nden Ankara'da kat karşılığı ihalesi!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, kat karşılığı yapım işi ihale edecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Sterlin dolar karşısında tepetaklak oldu! 37 yılın en düşük seviyesi görülüyor

İngiltere'de Maliye Bakanı Kwasi Kwarteng'in mali teşvik açıklamalarından sonra sterlindeki toplam kayıp yüzde 2'yi aştı ve sterlin dolar karşısında tepe taklak olurken 37 yılın en düşük seviyesini gördü.

Emekli promosyonları bir yana şimdi de annelere para veriliyor! Başvurana anında karşılıksız 1300 TL!

Anneler anında PTT'den 1300 TL nakit para kazanıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz hemen şimdi bakın! Koşun hemen bakın, sonra ben bilmiyordum demeyin!

Hemen başvurana anında 4 bin 500 TL! Karşılıksız ve geri ödemesiz!

Müjde şimdi geldi! Hemen başvuran anında 4 bin 500 TL'yi kapıyor! Duyurusu resmen şimdi yapıldı! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Koşun hemen başvurun, fırsatı yakalayın! İşte detaylar...

Müjde az önce geldi! Anında karşılıksız ve geri ödemesiz 4 bin 500 TL! Hemen başvurun, fırsatı yakalayın!

Müjde az önce geldi! Tam 75 bin kişi parasını alabilecek. Duyurusu resmen şimdi yapıldı! Anında karşılıksız ve geri ödemesiz 4 bin 500 TL! Hemen başvurun, fırsatı yakalayın! Peki, başvuru şatları neler? İşte ayrıntılar...

Japon Yeni 7 yıl aradan sonra bir ilk yaşıyor! Euro karşısında dibe çakıldı

Avrupa Merkez Bankası'nın 75 baz puan artışından sonra euro karşısında değer kaybeden Japon Yen'i 7 yıl aradan sonra bir ilk yaşıyor.

Dolar karşısında eridi gitti! 24 yılın dibini gördü

Dolar, ABD'de beklentilerin üstünde açıklanan hizmet sektörü verisinin Fed'in keskin faiz artırımlarını sürdüreceği beklentisini pekiştirmesiyle yen karşısında son 24 yılın zirvesine tırmandı.

Annelere müjde! Başvuran PTT'den 1300 TL'lik desteği kapacak! Karşılıksız ve geri ödemesiz sakın kaçırmayın!

Kayıt olan ve şartları sağlayanlar anında PTT'den 1300 TL nakit para kazanıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz hemen şimdi bakın! Anneler görmedim, duymadım demeyin! İşte detaylar...

Euro dolar karşısında resmen kül oldu! Kıyıda köşede eurosu olanlar kırmızı alarm

Euro dolar paritesinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Euro dolar paritesi bugün tekrar 1 seviyesinin altına düştü. Euro, dolar karşısında resmen kül oldu.

Elinde Euro olanlar çabuk bakın! Euro dolar karşısında eridi, kül oldu! Son dakika Euro/TL kuru 23 Ağustos 2022...

Avrupa'daki resesyon beklentisi ve enerji krizi ve ABD Merkez Bankası'nın izlediği faiz politikası ile birlikte dolar, Euro karşısında değer kazandı. Elinde euro olanlar çabuk bakın! Euro dolar karşısında eridi, kül oldu! Son dakika Euro/TL 23 Ağustos 2022...

Aile Destek Programı ödemeleri başlıyor. 7.200 TL karşılıksız nakit ödeme yapılacak

Başvuruları devam eden Aile Destek Programı ödemelerinin bu hafta başlaması planlanıyor. Yardımı almaya hak kazanan ailelere 7.200 TL’ye kadar karşılıksız nakit verilecek. 

Gayrimenkulleriniz karşılığında nakit verilir Haberi

Gayrimenkulleriniz karşılığında nakit verilir

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gazetelere 'Gayrimenkulleriniz karşılığında nakit verilir' şeklinde ilan vererek, kendilerine başvuran çok sayıda gayrimenkul sahibini dolandıran şebekeyi çökertti. Çete elebaşının bir kadını da silahla tehdit ederek tecavüz ettiği ortaya çıktı.Şebeke üyelerinin tüm mal varlıklarına el kondu. Polis ekipleri şimdi şebekenin mağdur ettiği yüzlerce kişiye ulaşmaya çalışıyor.



6 AY BOYUNCA TAKİP ETTİ

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şebekeyi 6 ay fiziki ve teknik olarak takip etti. İstanbul'da Bağcılar, Başakşehir, Küçükçekmece, Bayrampaşa ilçeleri ile Batman'da bulunan 17 adrese 13 Ocak Cuma günü eş zamanlı operasyon düzenledi. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2'si polis memuru, 2'si tapu memuru toplam 16 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. 


ŞEBEKENİN ÇALIŞMA YÖNTEMİ 

Polis ekipleri yaptığı çalışmada şebekenin çalışma yöntemini de belirledi. Şebekenin...