17 / 05 / 2024

gazeteci Emre Ergül

gazeteci Emre Ergül

Mim İnşaat'ın Avrupa CEO'su olarak inşaat sektöründe çalışmalarını yürüten 22 yıllık gazetecilik deneyimine sahip Emre Ergül kimdir?

Emre Özpeynirci açıkladı! Araba kiralamak daha mı avantajlı?

Gazeteci Emre Özpeynirci sosyal medya hesabından araba kiralamanın daha avantajlı olduğunu açıkladı. 

Ona vergi buna engel, olan niye hep vatandaşa oluyor!

Otomobil fiyatlarındaki yükseliş sürerken, Gazeteci Emre Özpeynirci, Çinli araçlara konulan engeller ve yüksek vergiler nedeniyle vatandaşın ucuz otomobile ulaşamadığını söyledi. Özpeynirci, “Ona vergi buna engel, olan niye hep vatandaşa oluyor" dedi.

Şu an en ucuz otomobilin aylık masrafı 7 bin TL! Artık araç almak da kullanmak da pahalı!

Gazeteci Emre Özpeynirci, en çok satılan otomobillerin  yıllık ve aylık ortalama rutin masraflarını açıkladı. Peki hangi otomobilin masrafı ne kadar? İşte Özpeynirci'nin o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Hane geliri 100 bin TL olanlar bile artık takasla yeni otomobil alabiliyor!

Gazeteci Emre Özpeynirci, hane halkı geliri ile otomobil fiyatlarını karşılaştırarak bir açıklamada bulundu. Peki vatandaşlar sıfır otomobil alabilecek durumda mı? İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Gazeteci Fatih Portakal sordu: Bu yıl birikimler nerede değerlendiriliyor? Vatandaş 'tasarrufum yok' dedi!

Altın, dolar ve mevduat faizlerinde yaşanan artışlar yatırımları daha kıymetli hale getirdi. Gazeteci Fatih Portakal, X sosyal medya hesabından '2024 yılının ilk ayında tasarrufunuz varsa nerede değerlendiriyorsunuz?' sorusunu sordu. İşte gelen cevaplar... 

Gazeteci Emre Özpeynirci: Otomobiller değil vergiler zamlanıyor!

Gazeteci Emre Özpeynirci Kasım 2022'de gerçekleşen son matrah güncelleme sonrası araba fiyatlarını değerlendirdi. 

Satış rekorlarına rağmen, yollardaki 4 otomobilden biri hurda statüsünde!

Otomobil sektöründe yaşanan fiyat artışı sürerken, ikinci el araca yönelenlerin sayısı da arttı. Gazeteci Emre Özpeynirci X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, alım gücü düştükçe otomobillerin de yaşlandığını söyledi. Vatandaş ise fiyatların çok yüksek olduğunu belirtti.

Otomobil alacaklara yüzde 45 indirim müjdesi: ÖTV muafiyetiyle 1 milyon 591 bin TL yerine 884 bin TL ödeniyor!

2023 yılında 1 milyon 4 bin 200 lira olan ÖTV istisnası tutarı, bu sene 1 milyon 591 bin 200 TL oldu. Gazeteci Emre Özpeynirci, resmi X sosyal medya hesabından ÖTV muafiyetinin ne kadar indirim getirdiğini paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Ergül tarafından kuruldu.

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Üstün, Nafi Ergül, Faruk Bilal Şener ve Mustafa Yağcı ortaklığında kuruldu. 

Alizewind Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alizewind Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İpek Ergül tarafından kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

gazeteci Emre Ergül Haberi

gazeteci Emre Ergül

Emre Ergül, 11 Şubat 1975 doğumlu. Ergül, Ege Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunudur.

Üniversite sonrası Sabah gazetesi Dış Haberler Servisi'nde göreve başladı. Sırasıyla Dış Haberler Muhabirliği, Dış Haberler Müdür Yardımcılığı ve Dış Haberler Müdürlüğü yaptıktan sonra aynı gazetede 2004 yılında Yazı İşleri Müdürlüğü'ne yükseldi. Ekim 2008'de Sabah'tan ayrılıp Habertürk Gazetesi'ne Yazı İşleri Müdürü olarak geçti.

Nisan 2016'da Habertürk Gazetesi'ndeki görevinden ayrılan Ergül, Danimarka'da Mergen adlı bir medya şirketi kurdu. Şirket, ülkede aylık Türkçe yayınlanan Kuzey gazetesi nin sahibidir.

Şubat 2006'da senaryosunu yazdığı ilk kısa filmi 2 Eylülün çekimlerini Mayıs 2006'da tamamladı. 20 dakikalık film birçok ilke imza attı. İstanbul ve Anadolu galası yapılan ilk Türk kısa filmi olan 2 Eylül 2006 California Topanga Film Festivali'nde finale kalan tek yabancı film, 2006...