03 / 05 / 2024

Gazi Çelik 2014 değerlendirme

Gazi Çelik 2014 değerlendirme

Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, odasında yaptığı açıklamada sektör açısından 2014 yılını değerlendirdi. Çelik, 2014 yılının çok verimli geçmediğinin altını çizdi..

Konut fiyatları neden yükseliyor? 36 yıllık emlakçı açıkladı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, emlak piyasası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gazi Çelik açıklamasında konut fiyatlarının neden yükseldiğini de açıkladı.

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Arçelik 8 yılda 1,65 milyon atık eşyayı geri dönüştürdü

Arçelik, 15’inci Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı. Şirket, 2014-2022 yılları arasında, 1,65 milyon atık elektrikli ve elektronik eşyayı geri dönüştürdü.

Eskişehir'de konut fiyatları artacak mı?

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik,  inşaat sektörünün hareketlenebilmesi için bankaların konut faiz oranlarının yüzde 1’ e düşürülmesini talep etti.

Gayrimenkulde tercihler değişti!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, İzmir'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrasında vatandaşların tercihinin bahçeli müstakil evler olduğunu belirtti.

Koronavirüs Eskişehir'de gayrimenkul fiyatlarını yüzde 20 artırdı!

Eskişehir Emlak Komisyoncular Odası Başkanı Gazi Çelik, koronavirüs salgını nedeniyle arsa, tarla ve bahçelere talebin arttığını fiyatlarda yüzde 20 oranında artış yaşandığını açıkladı.

Eskişehir Karapınar'daki kat artırım kararı sevindirici!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Başkanı Gazi Çelik, Karapınar'daki kat artırım kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik "Şehrimiz için çok önemli bir adım. Darısı diğer mahallelerin başına" diye konuştu.

Üniversite kayıt dönemlerinde emlak dolandırıcılığına dikkat!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, üniversite kaydına gelen öğrenci ve velilere uyarılarda bulunarak, dolandırıcılara karşı dikkat olunmasını söyledi.

Eskişehir'de imarlı arsa üretilmiyor!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik Eskişehir emlak sektörünü değerlendirdi. Çelik, Eskişehir'de imarlı arsanın uzun zamandan beri üretilmediğini söyledi.

Eskişehir'de sıfır kiralık daire sıkıntısı yaşanıyor!

Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, emlak piyasasındaki son durumu değerlendirdi. Gazi Çelik, kent genelinde kiralık ev fiyatlarında ise herhangi bir artışın yaşanmadığını ifade etti.

Gazi Çelik: Emlak sektöründeki durgunluk geçici!

Emlak Komisyoncuları Odası Şube Başkanı Gazi Çelik, darbe girişimi sonrasında sektörde geçici bir durgunluk yaşandığını söyledi. Çelik, ''10 gün içerisinde durgunluğun biteceğini ve durumun eski haline geleceğini düşünüyorum" dedi.

Gazi Çelik: Avrupa'dan gelecek yatırımları bekliyoruz!

Gazi Çelik "Artık banka kredi faiz oranlarının yüzde 1'in altına düşmesini ve Avrupa'dan gelecek hemşerilerimizin yatırımlarını bekliyoruz" dedi.

Gazi Çelik emlak dolandırıcılarına karşı uyardı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, son dönemde özellikle internet üzerinde açılan sahte emlak ofisleriyle dolandırıcılık olaylarının gerçekleştiğini belirterek, insanları daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Gazi Çelik 2014 değerlendirme Haberi

Gazi Çelik 2014 değerlendirme

 Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, odasında yaptığı açıklamada sektör açısından 2014 yılını değerlendirdi. 2014 yılının çok verimli geçmediğini aktaran Çelik, komşu ülkelerde yaşanan olaylardan dolayı faizlerin arttığını ve istikrarsızlık yaşandığını belirtti. 

8 mahallede geri dönüşüm ilan yıl geçirdiğiedildiğini ancak bu yıl yapılamadığından dolayı satışların gerçekleşmediğini vurgulayan Çelik, 2015 yılında bu 14 mahallenin projelerinin yapılması gerektiğini kaydetti. Çelik "Afet riskli alan ilan edilen mahallelerde tapulara şerh konulmuş durumda. Proje bu yıl da gerçekleşmedi. 


Önümüzdeki yıl bir an önce harekete geçilmeli, daha gazla geç kalınmamalı. Şehir merkezinde arsa bulmakta artık sıkıntılı durumda" dedi. Sektörün istikrarsız yıl geçirdiğini dile getiren Çelik, "2014 yılı bizler açısından çok verimli geçmedi. Faiz oranlarının yükselmesi ve altındaki değişiklikler ile birlikte sektörümüzde iniş ve çıkışlar yaşandı. Bu açıdan istikrarsız...