15 / 05 / 2024

Gazi Çelik projeleri

Gazi Çelik projeleri

Uran Holding güvencesiyle Ankara’nın yıldızı parlayan yerleşim merkezi Urankent’te inşa edilen Royal Plus Konutları’nın yüzde 88’i satıldı. Gazi Çelik 'Doğru proje satış sorunu yaşamıyor' dedi.

Konut fiyatları neden yükseliyor? 36 yıllık emlakçı açıkladı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, emlak piyasası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gazi Çelik açıklamasında konut fiyatlarının neden yükseldiğini de açıkladı.

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Eskişehir'de konut fiyatları artacak mı?

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik,  inşaat sektörünün hareketlenebilmesi için bankaların konut faiz oranlarının yüzde 1’ e düşürülmesini talep etti.

Gayrimenkulde tercihler değişti!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, İzmir'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrasında vatandaşların tercihinin bahçeli müstakil evler olduğunu belirtti.

Koronavirüs Eskişehir'de gayrimenkul fiyatlarını yüzde 20 artırdı!

Eskişehir Emlak Komisyoncular Odası Başkanı Gazi Çelik, koronavirüs salgını nedeniyle arsa, tarla ve bahçelere talebin arttığını fiyatlarda yüzde 20 oranında artış yaşandığını açıkladı.

Eskişehir Karapınar'daki kat artırım kararı sevindirici!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Başkanı Gazi Çelik, Karapınar'daki kat artırım kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik "Şehrimiz için çok önemli bir adım. Darısı diğer mahallelerin başına" diye konuştu.

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Üniversite kayıt dönemlerinde emlak dolandırıcılığına dikkat!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, üniversite kaydına gelen öğrenci ve velilere uyarılarda bulunarak, dolandırıcılara karşı dikkat olunmasını söyledi.

Eskişehir'de imarlı arsa üretilmiyor!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik Eskişehir emlak sektörünü değerlendirdi. Çelik, Eskişehir'de imarlı arsanın uzun zamandan beri üretilmediğini söyledi.

Mustafa Çelik, Kayseri projelerini tanıttı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'yi geleceğe taşıyacak projelerini basın ve kamuoyu ile paylaştı. Büyükşehir Belediye Başkanlığımda ikinci yılını dolduran Başkan Çelik, 2017 yılında başlatacağı projeleri kamuoyu lansmanı ile tek tek açıkladı.

Eskişehir'de sıfır kiralık daire sıkıntısı yaşanıyor!

Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, emlak piyasasındaki son durumu değerlendirdi. Gazi Çelik, kent genelinde kiralık ev fiyatlarında ise herhangi bir artışın yaşanmadığını ifade etti.

Gazi Çelik: Emlak sektöründeki durgunluk geçici!

Emlak Komisyoncuları Odası Şube Başkanı Gazi Çelik, darbe girişimi sonrasında sektörde geçici bir durgunluk yaşandığını söyledi. Çelik, ''10 gün içerisinde durgunluğun biteceğini ve durumun eski haline geleceğini düşünüyorum" dedi.

Gazi Çelik projeleri Haberi

Gazi Çelik projeleri

Konut sektöründe klasik konut anlayışının yerini proje konutlara bırakmasıyla, birbiri ardına çok sayıda proje üretilirken, arz fazlalığı zaman zaman satışlarda sorun yaşanmasına, özellikle sektöre yeni giren firmaların faaliyetlerini durdurmalarına neden oluyor.


Buna karşın, doğru lokasyonda, hedef kitleye uygun üretilen ve yaşam alanları ile kaliteye özel önem veren konut projeleri, hem rakiplerinden sıyrılıyor, hem de hızla markalaşıyor.


Başkent’te de Ankapark, Ak Saray, yeni yapılan alışveriş merkezleri ile yeni gözde merkezi Anadolu Bulvarı’nda, başarılı konut projelerine imza atan ve Ankara’nın önemli marka değerlerinden biri olan Uran Holding de, elde ettiği başarıda, güven ve kalite kadar, “doğru lokasyon, doğru müşteri hedeflemesi ve doğru konumlanmanın” önemli etken olduğunu belirtiyor.


Uran Holding’e bağlı Uransan A.Ş Pazarlama ve Satış Müdürü Gazi Çelik, Ankara için çok değerli bir adada...