28 / 04 / 2024

gazi eşleri toki ev talebi

gazi eşleri toki ev talebi

Taner Yıldız'la sohbet eden bazı gazi eşleri de kocaları öldükten sonra oğulları ve gelinleriyle yaşadıklarını, zaman zaman gelinleriyle sıkıntılar olduğunu belirterek dul kalan gazi eşleri için TOKİ'den daire talebinde bulundu.

İçişleri Bakanlığı, kaçak inşaatlar sebebiyle Çeşme Belediyesine soruşturma izni verdi!

İçişleri Bakanlığı, yıkım kararı verilmiş olan 12 binayı yıkmadığı için Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve iki bürokratı hakkında soruşturma izni verdi.

Bir tapu kaç kişi üzerine olabilir? Tapu için kaç para harcanır?

Gayrimenkul sahibi olan ya da olmak isteyenler tarafından merak edilen konulardan biri de bir tapunun kaç kişi üzerine olabileceğidir. Genelde gayrimenkul sahipleri, bunu çocuk ve eşleri üzerine tapuyu geçirmek için sorgular. Peki tapu birden fazla kişi üzerine olabilir mi?

Devlet Su İşleri personel alımında Temmuz 2023 müjdeleri peş peşe geldi! DSİ KPSS şartsız personel alacak! Kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımında Temmuz 2023 müjdeleri peş peşe geldi... DSİ KPSS şartsız personel alacak... Kaçırmayın...

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

2023 TOKİ kura sonuçları! E-devlet TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ çıkıp çıkmadığını nasıl anlarız?

TOKİ'nin 250 bin konut projesi için yapılan başvuruların sona ermesinin ardından kura çekimleri başladı. TOKİ başvuru sonucu sorgulama nasıl yapılır? E-devlet TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ çıkıp çıkmadığını nasıl anlarız?

TOKİ İstanbul kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ Tuzla kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

TOKİ İlk Evim projesi tüm hızıyla devam ederken, Tuzla kura sonuçları merakla araştırılıyor. Peki TOKİ Tuzla kura sonuçları açıklandı mı? 

TOKİ Mart ayı kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sebebiyle ara verilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projelerinin kuraları ertelenmişti. TOKİ Mart ayı kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

TOKİ kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu sorgulama 2023! İşte il il isim listesi... Şimdi bakın!

TOKİ kura sonuçları, binlerce vatandaş tarafından merakla araştırılıyor. TOKİ kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu sorgulama 2023! İşte il il isim listesi... Şimdi bakın!

TOKİ 7-14 Şubat il il kura takvimi açıklandı! Peş peşe tarihler belli oldu! İşte Şubat ayı yeni takvim...

İlk Evim, İlk İş Yerim projesi kapsamında kura çekilişleri merakla takip ediliyor. TOKİ 7-14 Şubat il il kura takvimi açıklandı! Peş peşe tarihler belli oldu! İşte Şubat ayı yeni takvim...

TOKİ arsa kura tarihleri il il peş peşe duyuruldu! TOKİ arsa kura sonuçları ve isim listesi belli oldu mu?

TOKİ "İlk Evim Arsa" projesinin takvimi belli oldu. İl il yapılacak kura tarihleri ve isim listesi merak konusu oldu. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları ve isim listesi belli oldu mu? İşte detaylar...

TOKİ il il kura tarihleri peş peşe açıklandı! 9-13 Ocak 2023 kuraları hangi gün hangi ilde yapılacak? Şimdi göz atın!

TOKİ İlk Evim projesi kapsamında kura çekişleri tam gaz devam ediyor. TOKİ il il kura tarihleri peş peşe açıklandı! 9-13 Ocak 2023 kuraları hangi gün hangi ilde yapılacak?

TOKİ'nin 2023 il il kura günleri açıklandı! Peş peşe yapılacak 6-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ kura takvimi yeni yılla beraber güncellendi. TOKİ'nin 2023 il il kura günleri açıklandı! Peş peşe yapılacak 6-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ il il beşinci etap kura çekilişi peş peşe çekilecek! TOKİ 3-13 Ocak 2023 kura takvimi hangi illeri kapsıyor?

TOKİ'nin beşinci etap kura takvimi belli oldu. Peki, TOKİ 3-13 Ocak 2023 kura takvimi hangi illeri kapsıyor? Ankara TOKİ kurası hangi gün çekilecek? İşte detaylar...

gazi eşleri toki ev talebi Haberi

gazi eşleri toki ev talebi


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Hedefimiz Türkiye'deki istikrarın tüm yönleriyle devam etmesi. Bundan sonra da yeni Türkiye ve 2023 hedeflerine koşturmaya devam edeceğiz" dedi.


Kayseri Valiliği'nce Yatırım ve Koordinasyon İzleme Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Bakan Yıldız, burada yaptığı konuşmada, buruk bir bayram yaşandığını belirterek Filistin'deki zulmün sona ermesini ve Musul'daki rehin tutulan vatandaşların bir an önce ülkelerine dönmesini dilediklerini, bu yöndeki çalışmaların sürdüğünü söyledi.


- Gazi eşlerinin TOKİ'den ev talebi


Bakanla sohbet eden bazı gazi eşleri de kocaları öldükten sonra oğulları ve gelinleriyle yaşadıklarını, zaman zaman gelinleriyle sıkıntılar olduğunu belirterek dul kalan gazi eşleri için TOKİ'den daire talebinde bulundu. Bakan Yıldız da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bu talebi ileteceğini söyledi.


Bakan Yıldız daha sonra Vali Orhan Düzgün ve AK Parti...