04 / 05 / 2024

gazi üniversitesi Yüksekova

gazi üniversitesi Yüksekova

Yüksekova'da kardeşlik köprüsü inşa edildi. Gazi Üniversitesi öğrencileri tarafından başlatılan "Yeşeren Umutlar" Kampanyası kapsamında toplanan kırtasiye malzemeleri ve kitaplar, Yüksekova'nın Kamışlı köyünde okuyan öğrencilere umut oldu.

Afet Yönetim Uzmanı Bülent Özmen: Depremle ilgili kanun ve yönetmelikler güncellenmeli!

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Özmen, afet yönetimi ile ilgili olan tüm kanun ve yönetmeliklerin risk azaltmayı öncelik alacak şekilde güncellenmesinin gerekli olduğunu söyledi. 

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı!

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı. konuya ilişkin Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen değerlendirmelerde bulundu.

Hakkari Yüksekova’ya TOKİ geldi! 160 ucuz konut yapacak!

TOKİ'nin Hakkari Yüksekova projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Hakkari Yüksekova projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Hakkari Yüksekova 2022 sosyal konut projesi...

Yüksekova Belediyesi konut ve ticaret alanı imarlı 3 arsa satıyor!

Hakkari İli Yüksekova Belediye Başkanlığı, Hakkari Yüksekova'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Hakkari Yüksekova'da terör mağduru aileler yeni yuvalarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova Esenyurt mahallesinde hayata geçirilen 1.355 konutun inşaatı tamamlanıyor.

Hakkari Yüksekova'daki terör mağduru aileler konutlarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova'da terör mağdurları için inşa edilen toplam 3 bin 63 konuttan 506 tanesinin kura çekilişi yapıldı.

Yüksekova'da kaçak yapılaşmaya müsaade yok!

Hakkari'de görevlendirme yapılan Yüksekova Belediyesi, senelerdir özlemi duyulan su, yol, altyapı gibi hizmetleri bir bir hayata geçirerek ilçe halkının da refah düzeyini yükseltiyor.

Ankara için korkutan deprem uyarısı!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde görevli Doç. Dr. Bülent Özmen, Ankara'daki deprem tehlikesinin sanılandan büyük olduğunu söyledi.

120 yıllık veriler açıklandı! Korkutan deprem uyarısı!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde görevli Doç. Dr. Bülent Özmen, 120 yıllık kayıtlara göre Türkiye'de her 6 yılda bir büyük deprem olduğundan bahsederek, önemli uyarılarda bulundu.

Yüksekova'nın imar planı askıya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı tarafından hazırlanan  Hakkari'nin Yüksekova'nın imar planı iki etap halinde askıya çıkarıldı. 

Hakkâri Yüksekova'da 5 yıldızlı otel inşa ediliyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde Hakkari'de devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi. Kente yapılan yatırımlar arasında 5 yıldızlı otel inşası da bulunuyor.

Gazi Üniversitesi'nden uzmanlar İzmir'deki deprem alanlarını inceleyecek!

Gazi Üniversitesi'nden yer bilimleri, deprem mühendisliği, betonarme yapılar, beton ve yapı malzemeleri ve zemin mekaniği konularında uzmanlardan oluşan heyet; deprem bölgesini incelemek için İzmir'e gitti. 

Doç. Dr. Bülent Özmen'den deprem uyarısı!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen yaptığı açıklamada İzmir depremi ve buna benzer büyüklükteki depremleri Türkiye için bir uyarı olarak düşünmek gerektiğini belirtti.

gazi üniversitesi Yüksekova Haberi

gazi üniversitesi Yüksekova

Gazi Üniversitesi öğrencileri tarafından başlatılan "Yeşeren Umutlar" Kampanyası kapsamında toplanan kırtasiye malzemeleri ve kitaplar, Yüksekova'nın Kamışlı köyünde okuyan öğrencilere umut oldu.


Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Kamışlı köyündeki Kamışlı İlkokulunda görev yapan öğretmenlerle iletişime geçen Gazi Üniversitesi öğrencileri, kısa süre önce okulda oluşturulan kütüphanenin raflarının boş olduğunu öğrenince "Yeşeren Umutlar" adlı kampanya başlattı.


Yüzlerce üniversite öğrencisinin seferber olduğu kampanya kapsamında bir ay gibi kısa sürede yaklaşık bin kitap ve çok miktarda kırtasiye malzemesi toplandı.


Proje kapsamında, üniversitedeki "Çocuklar Hep Gülsün", "Kitap Bankosu" ve "Bordo Mavi Eğitim" toplulukları tarafından toplanan kitap ve kırtasiye malzemeleri tek tek paketlenerek Yüksekova'ya gönderildi.


Beraberindeki yardım kolileriyle ilçeye gelen Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrencisi İkram Bekar, kırtasiye malzemelerini okuldaki öğrencilere dağıttı.


Kitapları da okulun kütüphanesindeki boş raflara yerleştiren...