05 / 05 / 2024

gaziantep akkent pazarı

gaziantep akkent pazarı

Vatandaşların ve esnafın rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapması için değişik bölgelerde 6 adet semt pazarı yaparak hizmete sunan Şahinbey Belediyesi, Akkent Mahallesi’nde yapımına başladığı semt pazarını hızlı bir şekilde tamamlıyor.

Şehitkamil Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık pazar yeri!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Güvenevler Uzayçatılı Pazar Yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Akkent Camii'nin inşaatı için 30 milyon TL’lik ihale!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin Akkent Camii inşaatının tamamlanması için 30 milyon TL’lik ihale düzenlediği iddia edildi.

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

İnşaatı çöken Gaziantep Akkent Camisi’nin bilirkişi raporu açıklandı!

Gaziantep’teki Akkent Camisi’nin inşaatında çalışan mühendis Korkut Küçükcan’ın çöken ahşap iskelenin altında kalıp ölümüyle ilgili hazırlanan bilirkişi raporu, ihmaller zincirini ortaya çıkardı. Teçhizatın işlevini yitirdiği ve çivilerin paslandığı kaydedildi.

Gaziantep'te 86 bin 500 metrekarelik Akkent Spor Köyü kuruldu!

Gaziantep'te Şahinbey İlçe Belediyesi tarafından her yaştan vatandaşın istediği sporu yapabilmesi için 86 bin 500 metrekarelik alan üzerine Akkent Spor Köyü kuruldu.

Gaziantep Akkent Camii inşaatının çökmesi TBMM gündeminde!

CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Gaziantep Şahinbey ilçesindeki Akkent Cami inşaatı iskelesinin çökmesiyle ilgili soru önergesi hazırladı.

Gaziantep'te çöken iskelenin altında kalan mühendis hayatını kaybetti!

Gaziantep'te merkez Şahinbey ilçesinde Akkent Camisi inşaatında çalışırken çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'a 33 saat sonra ulaşıldı. Hastaneye kaldırılan Küçükcan'ın hayatını kaybettiği açıklandı.

Cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan mühendis 20 saattir aranıyor!

Gaziantep Akkent'te cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Çöken Gaziantep Akkent Camii'nin altında kalan mühendis aranıyor!

Gaziantep Akkent Camii'nin inşaatında çöken iskelenin altında kaldığı öğrenilen inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama çalışmalarına başlandı.

Gaziantep Akkent Camisi'nin inşaatı çöktü: 2 yaralı!

Gaziantep'te Şahinbey ilçesinde inşaatı devam eden cami inşaatındaki iskelenin çökmesi sonucu 2 kişi yaralandı... 

Gayrimenkul sektörü Ortadoğu pazarına girecek!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, BUİLDEAST ve Gayrimenkul fuarlarını değerlendirdi. Çeliktürk, fuarların Ortadoğu pazarı için iyi bir başlangıç olduğunu dile getirdi.

Gaziantep Şahinbey Akkent Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından Akkent Mahallesi’ne yaptırılan Akkent Sosyal Tesisi hizmete açıldı.

Gaziantep Arena Stadı tamamlandı!

Gaziantepspor Pazarlama ve Sponsorluklar Sorumlusu Hikmet Akay, “Antalyaspor maçını pazar günü Gaziantep Arena’da oynayacağız” dedi.

gaziantep akkent pazarı Haberi

gaziantep akkent pazarı

İlçe genelinde yaptığı çalışmalarla halkın takdirini toplayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Esnafımızın ve vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde alışverişlerini yapması için Güneş, Deniz, Kılınçoğlu, Hoşgör, Şahinbey Köy Pazarı ve İstiklal semt pazarları olmak üzere 6 adet semt pazarı yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Şuan da ise Akkent ve Narlıtepe mahallelerimizdeki Pazar yerlerimizin inşası devam ediyor. Bunlarda tamamlandığında 8 adet semt pazarı yapmış olacağız. Akkent Mahallesinde bulunan semt pazarımız 3800 metrekare büyüklüğünde olup, içerisinde zabıta noktası, bay ve bayan tuvaletler, mescit ve çay ocağı bulunacaktır. Semt pazarlarımızı çok yönlü olarak kullanıyoruz. Pazar yerlerimiz hafta da bir gün pazar olarak kullanılıyor. Diğer günlerde otopark, kurban bayramlarında kurban kesim yerleri ve yaz aylarında kültürel etkinliklerde kullanıyoruz. Vatandaşlarımızda buralara oldukça ilgi gösteriyor. Yeni...