07 / 05 / 2024

gaziantep ali erçelebi cami

gaziantep ali erçelebi cami

Gaziantep'te baklavacılık yapan Süleyman Erçelebi, "Caminin içerisinde yine baklava dilimi motiflere Allah'ın 99 ismini yazdık. Bu yapılan sanıyorum ki Türkiye'de bir ilk" dedi.

Burak Ali Göçer kimdir? Burak Ali Göçer nerelerde görev almıştır?

Burak Ali Göçer ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Burak Ali Göçer hakkında merak edilenler ve haberin tüm detayları...

Bakan Yerlikaya açıkladı: Bayramdan sonra isteyen konteynere geçecek, isteyen kira yardımı alacak!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram sonrasında Gaziantep'te ve diğer 10 şehirlerde misafir edilen ve çadırda kalan vatandaşlardan isteyenlerin konteynere geçeceğini, isteyenin de kira yardımı alacağını belirtti. 

Erciyesli Çelik Metal Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erciyesli Çelik Metal Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çerçi tarafından kuruldu.

Fsa Gayrimenkul Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsa Gayrimenkul Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Çelebi, Ömer Fatuk Çalışkur ve Serkan Heper ortaklığında kuruldu.

Gaziantep'te konut fiyatları rekora koşuyor!

Gaziantep’in merkez Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerindeki mahallelerde kentsel dönüşüm çerçevesinde başlatılan yıkım çalışmalarının senelerdir bitirilememesi, halkı mağdur duruma düşürüyor.

Convert Otel Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Convert Otel Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Er tarafından kuruldu.

Gaziantep'te iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Gaziantep'te bir inşaatta çalışan Ali Çiftçi isimli inşaat işçisi tadilat için çıktığı binanın 5'inci katındaki iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Merkez Şubesi Üsküdar'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'ede 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

İmar planı değişikliklerinde değer artışı bakanlık ve belediyelere ödenecek!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz, bugünkü yazısında ''İmar planı değişikliklerinde ortaya çıkacak değer artışı artık bakanlık ve belediyelere ödenecek'' konulu yazısını kaleme aldı. 

Konutta en değerli iller: Antalya, Şanlıurfa ve Gaziantep!

Koronavirüsün etkisinin azalmasıyla birlikte ev fiyatları da aynı hızda yükseldi. Nüfusun en yoğun olduğu ve konut değer artışının en yüksek olduğu iller ise Antalya, Şanlıurfa ve Gaziantep oldu.

gaziantep ali erçelebi cami Haberi

gaziantep ali erçelebi cami

Gaziantep'te baklavacılık yapan Süleyman Erçelebi, babası adına yaptırdığı caminin içi ve kubbelerini baklava dilimi motiflerle donattı. Yaklaşık 3 bin baklava dilimi motif kullanılan cami görenlerin ilgisini çekiyor. Baklavacı Süleyman Erçelebi, Çamlıca Mahallesi'nde babası Ali Erçelebi adına 3 bin 600 kişi kapasiteli cami yaptırdı. Yapımı yaklaşık 2 yıl süren caminin baklava dilimi şeklindeki paslanmaz krom malzemenin yerleştirildiği 12 küçük ve 1 büyük kubbesi bulunuyor. Erçelebi, "Caminin içerisinde yine baklava dilimi motiflere Allah'ın 99 ismini yazdık. Bu yapılan sanıyorum ki Türkiye'de bir ilk. Yapmadan önceki Ar-Ge dönemimiz okdukça uzun sürdü. Yapım aşamasında da sasdece ana kubbenin yapımı yaklaşık 3,5 ay sürdü. Gaziantep'e hayırlı olsun diyorum" dedi.



İstanbul...