22 / 07 / 2024

gaziantep araban spor salonu ne zaman açıldı

gaziantep araban spor salonu ne zaman açıldı

2007 yılında dönemin Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin tarafından törenle hizmete açılan Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait kapalı spor salonunun iç ve dış fiziki yapısı çürümeye başladı...

TOKi’den Gaziantep Araban’da 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinin detayları da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Peki TOKİ Gaziantep Araban projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Araban 2022 sosyal konut projesi...

Gaziantep Araban ve Yavuzeli için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Araban ve Yavuzeli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gaziantep Araban için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili Araban ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gaziantep'te 86 bin 500 metrekarelik Akkent Spor Köyü kuruldu!

Gaziantep'te Şahinbey İlçe Belediyesi tarafından her yaştan vatandaşın istediği sporu yapabilmesi için 86 bin 500 metrekarelik alan üzerine Akkent Spor Köyü kuruldu.

Gaziantep'e 12 yüzme havuzu ve 10 spor salonu inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  “Mahalle Tipi Havuz Projesi” kapsamında 13 yüzme havuzu 2020 Mayıs ayının sonunda hizmete alınacak.

Gaziantep'te 55 spor tesisin yapımı sürüyor!

Gaziantep Valiliği tarafından başlatılan "Spor Şehri Gaziantep" projesiyle, olimpiyat şampiyonu sporcuların yetişmesi amaçlanıyor.

Gaziantep'e spor tesisi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Ankara’da ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, spor yatırımları için önemli sözler aldı.  

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

Gaziantep Büyükşehir'den 39 adet spor alanı!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin döneminde, kente 39 adet spor alanı inşa edildi.

Türkiye'den Suriye'ye spor tesisi yatırımı!

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce El Bab'ta yaptırılan futbol sahası hizmete açıldı. Kurum, bölgede yatırımların devam edeceğini açıkladı.

Gaziantep Şehitkâmil Kuzeyşehir Projesi'nde kura bugün çekiliyor!

Gaziantep Şehitkâmil Kuzeyşehir Projesi 2. Etap'ta 749 adet konutun kura çekilişi bugün Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda Noter huzurunda yapılacak...  

Gaziantep'e 800 kişilik spor salonu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Talat Özkarslı Spor Salonu'nun tanıtımı için spor salonu önünde bir tören düzenledi.

Gaziantep Perilikaya Spor Salonu'nun inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey'de hayata geçireceği spor salonunun inşaatına başladı.

gaziantep araban spor salonu ne zaman açıldı Haberi

gaziantep araban spor salonu ne zaman açıldı


Gaziantep’in Araban İlçesi’nde kaderine terk edilen edilmiş Araban Kapalı Spor Salonu yetkililerin ilgisini bekliyor.


2007 yılında dönemin Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin tarafından törenle hizmete açılan Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait kapalı spor salonunun iç ve dış fiziki yapısı çürümeye başladı. Güneş enerji sisteminin mevcut 6 panelinin 5’i kırılırken tesisin sıcak suyu bulunmuyor. Klima ve havalandırma sistemi bozuk olan tesislerin soyunma odaları ile duş kabinleri kullanılamaz hale geldi. Atıl durumdaki 350 kişilik Araban Kapalı Spor Salonu yetkililerin ilgisini bekliyor. Araban Kapalı Spor Salonu’nda bakım ve onarım başlatılmasını isteyen Arabanlı spor severler, ilçenin tek kapalı spor salonunun tamamen atıl duruma gelmemesi için yetkililerden yardım istedi.



Malatya...