14 / 05 / 2024

gaziantep çöken cami

gaziantep çöken cami

Gaziantep Şahinbey'deki cami inşaatında çöken iskelenin altında kalarak hayatını kaybeden inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın cenazesi toprağa verildi.

Cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan mühendis 20 saattir aranıyor!

Gaziantep Akkent'te cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

TOKİ'den Palandöken'e 642 yeni konut! İhalesi bugün!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Erzurum Palandöken 642 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Palandöken 642 konut ihalesi 5 Şubat'ta!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

İnşaatı çöken Gaziantep Akkent Camisi’nin bilirkişi raporu açıklandı!

Gaziantep’teki Akkent Camisi’nin inşaatında çalışan mühendis Korkut Küçükcan’ın çöken ahşap iskelenin altında kalıp ölümüyle ilgili hazırlanan bilirkişi raporu, ihmaller zincirini ortaya çıkardı. Teçhizatın işlevini yitirdiği ve çivilerin paslandığı kaydedildi.

Gaziantep Akkent Camii inşaatının çökmesi TBMM gündeminde!

CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Gaziantep Şahinbey ilçesindeki Akkent Cami inşaatı iskelesinin çökmesiyle ilgili soru önergesi hazırladı.

Mühendis Korkut Küçükcan için İMO'da tören düzenlendi!

Gaziantep’te cami inşaatında kubbeye beton dökmek için kurulan iskelenin çökmesi ile 33 saat boyunca enkaz altında kalarak hayatını kaybeden mühendis Korkut Küçükcan (38) için İnşaat Mühendisleri Odası'nda (İMO) tören gerçekleştirildi...

Gaziantep'te çöken iskelenin altında kalan mühendisin cenazesi defnedildi!

Gaziantep Şahinbey'deki cami inşaatında çöken iskelenin altında kalarak hayatını kaybeden inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın cenazesi toprağa verildi.

Gaziantep'te çöken iskelenin altında kalan mühendis hayatını kaybetti!

Gaziantep'te merkez Şahinbey ilçesinde Akkent Camisi inşaatında çalışırken çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'a 33 saat sonra ulaşıldı. Hastaneye kaldırılan Küçükcan'ın hayatını kaybettiği açıklandı.

Cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan mühendis 20 saattir aranıyor!

Gaziantep Akkent'te cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Çöken Gaziantep Akkent Camii'nin altında kalan mühendis aranıyor!

Gaziantep Akkent Camii'nin inşaatında çöken iskelenin altında kaldığı öğrenilen inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama çalışmalarına başlandı.

Gaziantep Akkent Camisi'nin inşaatı çöktü: 2 yaralı!

Gaziantep'te Şahinbey ilçesinde inşaatı devam eden cami inşaatındaki iskelenin çökmesi sonucu 2 kişi yaralandı... 

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 727 konut ihalesi 22 Ekim'de!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 1. Bölge 727 Adet Konut , 1 Adet Mescit ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ekim 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

gaziantep çöken cami Haberi

gaziantep çöken cami

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki cami inşaatında çöken iskelenin altında kalarak hayatını kaybeden inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın cenazesi defnedildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Küçükcan'ın cenazesi, tabutu meslektaşlarının omzunda taşınarak, İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Konferans Salonu'na getirildi. 

Burada yapılan törene, Korkutcan'ın babası Kemal, annesi Semra, eşi Zeynep, çocukları Nil ve Mert ile yakınları ve meslektaşları katılım gösterdi.

Baba Kemal Küçükcan, törende yaptığı açıklamada, "Bugün evladım Korkut'a sevgi ve saygılarını belirten, birçok güzel ilişkilerinin olduğunu anlatan tüm meslektaşlarına teşekkür ediyorum. Diliyorum ki başka hiçbir meslektaşı böyle bir olayla karşılaşmasın, hiçbir aile böyle bir acı yaşamasın." diye konuştu.

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Gökhan Çeliktürk ise meslektaşlarını yitirmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Küçükcan'ın çok iyi bir evlat, kardeş, eş, baba, inşaat mühendisi ve dost olduğunu dile getiren Çeliktürk,...