15 / 05 / 2024

gaziantep eğitim arsa tahsisi

gaziantep eğitim arsa tahsisi

Gaziantep Valisi Davut Gül, Okul Aile Birliği Başkanları ile bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetleri dinledi. Vali Gül, hayırseverlerden okul yaptırmak için arsa bağışı çağrısında bulundu. 

Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve BİNAA Toplum Kalkınma Derneği iş birliğiyle Zeytin Dalı Harekatı Güvenli Bölgesi'nde bulunan Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek.

Kayseri'de 9 milyon TL'ye satılık özel eğitim tesisi imarlı arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan İlçesi, Şeker Mahallesi'nde bulunan 9 metrekarelik, Özel Eğitim Tesis alanı imarlı arsayı ihale ile satışa sunuyor...

Kayseri'nin hayırseverleri Talas'ta eğitim binaları inşa ediyor!

Kayseri’ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Kamçı, arsa sorununa rağmen hayırseverlerin Talas'ta eğitim binaları inşa ettiğini söyledi.

Bornova Belediyesi'nden Milli Eğitim Bakanlığı’na arsa tahsisi!

Bornova Belediyesi’nin Erzene Mahallesi 498, 707 ve 719 sokaklar arasında bulunan ve imar planında yol, yeşil alan ile ilkokul olarak görülen 3 bin 500 metrekarelik arsası, Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis edildi.

Büyük kentler eğitim için arsa bulamıyor!

Türkiye'de değişen eğitim sisteminin tartışıldığı şu günlerde büyük kentlerde de okul için arsa bulma zorluğu yaşanıyor. Örneğin İzmir'de eğitim için belediyenin arsa tahsisi yapması gerekiyor ama zorluk yaşanıyor.

Acıbadem Sürücü Kursu eğitim pisti otel olacak!

Çamlıca-Kısıklı bölgesinde, Acıbadem Sürücü Kursu Eğitim Pisti olarak bilinen 19 bin 695 metrekarelik arsa üzerinde planlanan otel projesinin imar planı askıda...

Bingöl'e 100 yataklı sporcu kamp eğitim merkezi yapılacak!

Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, yaptığı açıklamada, 4 bin 920 metrekare arsa, 4 bin 400 metre kapalı alandan oluşacak 100 yataklı modern Sporcu Kamp Eğitim Merkezi ihalesinin yapıldığını söyledi.

Çalımlıoğlu Gayrimenkul'den Eğitim-Sen Bursa öğretmenlerine fırsat!

Çalımlıoğlu Gayrimenkul, Türk Eğitim Sendikası Bursa 2 No'lu Şube'ye üye öğretmenlere uygun şartlarda arsa sahibi olma şansı sundu. Şirket, sattığı araziyi belirlenen sürelere ve kar oranlarına göre geri alma garantisi de verdi.

Adem Koca: Mersin'de eğitim için arsa bağışı yapılmalı!

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, ilçe milli eğitim müdürlerinden, hayırsever vatandaşların arsa bağışı ve okul yapımına teşvik edilmesi için gereken tüm gayreti göstermelerini istedi.

Gaziantep Aktif Yaşam ve Eğitim Merkezi'nin açılışı yapıldı!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Büyükşehir Belediyesi Aktif Yaşam ve Eğitim Merkezi'nin açılışını yaptı.

Gaziantep'e 50 bin sosyal konut inşa edilecek!

Dünyanın en rekabetçi 7’nci kenti olan Gaziantep'i bölgenin ticaret, eğitim, sağlık ve lojistik üssü yapacak 5 proje geliyor. 2 milyon nüfuslu Gaziantep'i 'Yeni Türkiye'nin büyüme motoru ve can damarı haline getirilecek..

Gaziantep'te bir arsa ayda 6 kez el değiştirdi!

Güneydoğu’nun gözbebeği Gaziantep’e, son dönemde Suriyelilerin de göç etmesi konut ve arsa fiyatlarını artırdı. Talebi gören sanayici, kredi çekerek yatırım yerine arsa toplamaya başladı..

Gaziantep Mesleki Eğitim Kompleksi inşaatının ihalesi 5 Mayıs'ta!

Gaziantep Organize Sanayi 2. Bölgesi’nde Gaziantep Mesleki Eğitim Kompleksi için bir yapım işi 5 Mayıs 2015 günü saat 09:00'da ihale ediliyor.

gaziantep eğitim arsa tahsisi Haberi

gaziantep eğitim arsa tahsisi

Gaziantep Valisi Davut Gül, Okul Aile Birliği Başkanları ile buluştu. Vali Gül; hayırseverlerden okul yaptırmak için arsa bağışı çağrısında bulunarak dört yüz bin metrekarenin üzerinde okul yerine ihtiyaç olduğunu belirtti. 

Habertürk'te yer alan habere göre Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan toplantıda eğitim alanında son iki üç yılda Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarının yapıldığını ifade eden Vali Gül, "Bizim bir derdimiz var ve bu derdi çözmemiz için hepinizin yardımına ihtiyacımız var. Hepiniz biliyorsunuzki iyi okul yok, iyi öğrenci, iyi öğretmen ve hepsinden daha da önemlisi iyi veli var. Okul aile birliği başkanlarımız işte bu iyi velileri temsil eden, bu iyi velilerin sayılarını çoğaltması gereken kişilerdir. Bu açıdan istedik ki okul aile birliği başkanlarımız ile özel bir toplantı yapalım” dedi.

Vali Gül,...