06 / 05 / 2024

gaziantep GASMEK binası nerede

gaziantep GASMEK binası nerede

Vatandaşın sosyal yaşamına ve aktivite alanlarına önem veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentin kalabalık bölgelerine sosyal tesis, düğün salonu, sanat ve kültür merkezleri gibi sosyal donatı alanları yapıyor.

Gaziantep'te 11.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan fabrika binasını 11 milyon 472 bin 509 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Gaziantep Hükümet Konağı yerine millet bahçesi yapılacak! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gaziantep Hükümet Konağı binasının yıkılıp yerine millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Gaziantep’e 300 yataklı yeni hastane binası inşa edilecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep'e 300 yataklı hastane ek binası inşa edilecek. 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne ek bina olarak yapılacak hastanede 140’ı tek kişilik olmak üzere 182 oda bulunacak. 

Gaziantep 3. OSB'de 16.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep 3. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki kargir fabrika binası ve sosyal tesisi icradan satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 16 milyon 728 bin 474 TL olarak belirlendi.

Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve BİNAA Toplum Kalkınma Derneği iş birliğiyle Zeytin Dalı Harekatı Güvenli Bölgesi'nde bulunan Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek.

Bayram Yılmazkaya'dan Gaziantep'te yapılacak millet bahçelerine tepki!

CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun ve etrafındaki valilik binasının yerine millet bahçesi yapılacak olmasına tepki gösterdi. Yılmazkaya, ilde 80 okulun inşaatının ödenek sıkıntısı nedeniyle durdurulduğunu söyledi...

Gaziantep Havalimanı'nın inşaatı hızlanacak!

Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Gaziantep Havalimanı'nda yeni terminal binasının inşaat çalışmalarını hızlandıracaklarını söyledi.

Gaziantep'te 11.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep Şehitkamil'de yer alan fabrika ve idare binası 11 milyon 116 bin 156 TL bedelle satışa çıkarıldı.

Gaziantep Büyükşehir'e yeşil bina sertifikası!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Hizmet Binası’na verilen Yeşil Bina Sertifikası’nı teslim aldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye binasına yeşil bina sertifikası!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Binası, Yeşil Bina sertifikasını en iyi (Excellent) seviyede aldı.

Gaziantep 2. OSB'de 3.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Sam Mahallesi'nde yer alan prefabrik fabrika binası ve arsası 3 milyon 154 bin 100 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gaziantep Düztepe Karakolu'nun inşaatı tamamlandı!

Gaziantep Düztepe Çamlık Parkı'nın yanındaki Düztepe Karakolu yeni yerine taşınıyor. Yeni hizmet binası Çamlık Parkı'nın içinde yükseliyor.

Nizip SGK binasının temeli atıldı!

Gaziantep Nizip'te inşa edilecek olan SGK binasının temeli atıldı. 2017 sonunda hizmet vermeye başlayacak olan olan SGK binası bin 800 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

gaziantep GASMEK binası nerede Haberi

gaziantep GASMEK binası nerede

Vatandaşın sosyal yaşamına ve aktivite alanlarına önem veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentin kalabalık bölgelerine sosyal tesis, düğün salonu, sanat ve kültür merkezleri gibi sosyal donatı alanları yapıyor.


Hacibaba Mahallesi ile Eyüp Sultan Mahallesi’ni kapsayacak şekilde yeni bir projeye imza atan Büyükşehir Belediyesi, bu alana GASMEK binası ile düğün salonu yapıyor. GASKİ Hacıbaba su deposunun bulunduğu 11 bin 85 metrekarelik alanda, bölgenin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını göz önünde bulundurularak yapımı planlanan sosyal tesiste, ikiye bölünebilir 1 adet bin 600 kişilik (bölündüğünde 950 ve 650 kişilik olmak üzere) ve 1 adet 850 kişilik düğün salonları, düğün salonlarının ihtiyaçları olan servis ve idari bölümleri de yer alacak. Ayrıca tesisin içerisinde kuaför, çiçekçi, kuyumcu, fotoğraf stüdyosu ve mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını gidermek için süper market...