05 / 05 / 2024

gaziantep Gaziray

gaziantep Gaziray

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul’da düzenlenen ‘Kent İçi Ulaşım Çalıştayı’na katıldı. Bilgin, kent içi raylı taşımacılığa daha fazla önem verilmesi gerektiğini belirtti..

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden Gaziray için anket!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, GAZİRAY metrosunun model ve rengi için anket başlattı. Kent sakinleri 31 Mart'a kadar Gaziray'ın modeli ve rengi için oy verebilecek. 

Gaziray Banliyo Hattı'nın yüzde 85'i tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gaziray Banliyo Hattı Projesi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 85’i tamamlandı. 

Gaziray Projesi'nde sona doğru!

Gaziray Projesi'nde sona gelindi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, Gaziray'ın yüzde 77'sinin tamamlandığını bildirdi.

Gaziray 2019 sonunda tamamlanacak!

Gaziantep’e metro konforunda banliyö hizmeti verecek olan Gaziray projesinin çalışmalarına  devam ediliyor. Günde 100 bin kişinin taşınması planlanan 1.1 milyar liralık Gaziray projesinde bazı istasyonlar tamamlanma aşamasına geldi.

Gaziray'ın temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan ve Adalet Bakanı Gül Gaziantep Gaziray projesinin temel atma törenine katıldı...

Gaziantep Gaziray projesi yıl sonunda tamam!

200 milyon liraya mal olan Gaziray projesi 2018 yılı sonunda tamamlanarak hizmete açılacak.

Gaziray metro inşaatı 2 yıl içinde tamamlanacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sezer Cihan, '' 25 km uzunluğunda Organize Sanayi Bölgesini şehir merkezine bağlayan Gaziray metro inşaatına başladık. İki yıl içerisinde halkımızın hizmetine vermeyi hedefliyoruz'' dedi.

Gaziantep Gaziray projesi 2018’de hizmete girecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, Şahinbey Belediyesi meclis toplantısına katıldı. Toprak, Gaziaray projesinin 2018’de faaliyete geçeceğini söyledi.

Gaziantep'te GAZİRAY projesi için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Gaziantep'te GAZİRAY projesi için 166 gayrimenkulde acele kamulaştırma kararı aldı..

Gaziantep Gaziray projesinin hazırlıkları tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) işbirliğiyle kente yapılacak "Gaziray" projesi için hazırlıklar tamamlandı. Projenin alt ve üst yapı inşaat ihalesi 11 Mart 2016 tarihinde yapılacak.

Gaziray projesinin ihalesi 1 Ekim'e ertelendi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye'nin TCDD ile birlikte hayata geçirmeyi planladığı Gaziray Projesi, yine ertelendi. 17 Eylül'de yapılması planlanan ihale bu kez 1 Ekim 2015'e ertelendi.

Gaziantep OSB'de icradan 3.8 milyon TL'ye satılık fabrika!

Gaziantep 3. İcra Müdürlüğü; Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Sam mezrası köyü, 1. Organize Sanayi Bölgesinde yer alan fabrika 3 milyon 812 bin 413 TL'ye satılıyor...  

TOKİ Gaziantep şžahinbey kura sonuçlarının tam listesi!

TOKİ'nin 592 Konutluk Gaziantep şžahinbey Yeşilkent 1+1 Sosyal Yardımlaşma Konut Projesi 'KONUT BELİRLEME KURASI'   bugün şžahinbey Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi

gaziantep Gaziray Haberi

gaziantep Gaziray

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul’da düzenlenen ‘Kent İçi Ulaşım Çalıştayı’na katıldı. Bilgin, kent içi raylı taşımacılığa daha fazla önem verilmesi gerektiğini belirterek, “Kent içi ulaşımda raylı taşımacılığı yeniden dizayn etmek için çalışmalarımızı süratle yürütmekteyiz” dedi.


“Kent İçi Ulaşım Çalıştayı” İstanbul Teknik Üniversite’nin ev sahipliğinde başladı. Çalıştaya Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın yanı sıra çeşitli üniversitelerden rektörler ve hocalar da katıldı.

Çalıştayda bir konuşma yapan Bakan Feridun Bilgin, İstanbul’un transit trafiğini şehir dışına çekmek için çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “3. Boğaz Köprüsü’nü ve Kuzey Marmara Otoyolu’nu yapıyoruz. İstanbul-İzmir Otoyolu ve İzmit Körfez Geçiş Projesi’ni devreye alıyoruz. Projenin...