26 / 05 / 2024

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi'ni hizmete açtı.

Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren projesiyle ilgili 12 soru!

Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren hattı yapım aşaması meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hasan Sıdalı konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi'ni hizmete açtı.

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi'ni fabrikasında ağırladı!

Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi öğrencilerini Turgutlu'daki üretim tesislerinde misafir etti.

Gaziantep Büyükada lansmana özel fiyatlarla satışta!

30 Yıldır Sektörde Standartları Daima Yukarı Taşımak için Çalışan Hasan Sever İnşaat Türkiye’de ve Yurtdışında Gerçekleştirdiği Markalı Projelerle Birlikte Gaziantep’te Yine Bir İlki Gerçekleştirmek amacıyla Büyükada projesini hayata geçiriyor.

Büyükada projesi Gaziantep'te yükseliyor!

30 yıldır sektörde standartları daima yukarı taşımak için çalışan Hasan Sever İnşaat Türkiye’de ve Yurtdışında gerçekleştirdiği markalı projelerle birlikte Gaziantep’te yine bir ilki gerçekleştirmek amacıyla Büyükada projesini hayata geçiriyor.

Hasan Sever İnşaat'tan Gaziantep'e yeni proje!

Hayata geçirdiği kaliteli projelerle gayrimenkul sektörüne yön veren şirketlerden biri olmayı başarmış Hasan Sever İnşaat, Gaziantep’te yepyeni bir projenin hazırlığına başladı.

Hasan Sever İnşaat'ın enerji yatırımları arttı!

İstanbul, Gaziantep ve yurtdışında birçok büyük inşaat projesine imza atan Hasan Sever İnşaat A.Ş. enerji yatırımlarını arttırma kararı aldı.

Gaziantep Kalesi konutlaştırılmasın!

Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Hasan Özgür Girişken, "Gaziantep Kalesi çevresinde yapılaşma izni 12,50 metre yüksekliğiyle sınırlıyken şimdi 20 metreye çıkarıldı. Bu kadar önemli bölgeyi, konutlaşma tehlikesi altına sokma şansımız yok" dedi.

HKÜ'nün yeni fakülte binası açıldı!

Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi (GSMF) binası açılış töreni, Usta Oyuncu Hüseyin Avni Danyal'ın katılımıyla yapıldı.

Gaziantep Ardıç Evler: Hasan Sever İnşaat'tan yeni proje!

Hasan Sever İnşaat kaliteli yaşamı inşa etmeye devam ediyor. Yüksek standart sunan ve günden güne değerlenen projelerine bir yenisini daha edkliyor. Gaziantep’in en değerli bölgelerinden Karataş’ta Ardıç Evler'i hayata geçiriyor.

Şahinbey İbad Hüseyinli Parkı açıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Kocaoğlan Mahallesi’ne yaptırılan ve Azerbaycan Milli Kahramanı İbad Hüseyinli’nin adının verildiği parkın açılışı yapıldı, açılışa Milli Eğitim Eski Bakanları Hasan Celal Güzel de katıldı...

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Haberi

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi hizmete açıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, açılış töreninde konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Hasan Celal Güzel bakanımızın ismini bu parkta yaşatıyor olmaktan büyük bir memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Hasan Celal Güzel bakanımız, gerçekten hem Antep’imiz için, hem ülkemiz için çok değerli bir devlet adamıydı. Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle, kendisi her zaman bir özgürlük savaşçısı olmuştur. Dik duruşuyla devlet adamlığıyla vatan millet sevdasıyla her zaman kendisini net bir şekilde ifade etmiştir. Gaziantep’in evladı bakanımıza da böyle bir parkın ismini vermekte bizim için çok büyük bir onurdur. Park, 250 bin metrekare alan üstüne kurulmuş, alt ve orta gelir grubu insanların yaşadığı ancak bir yeşil alan olmadığı, sosyal bir faaliyet yapamadıkları bir...