19 / 05 / 2024

Gaziantep İconova ödül

Gaziantep İconova ödül

Gaziantep’in benzersiz konut projesi ICONOVA, dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin ‘En iyi yüksek katlı mimari konut projesi’ ödülünü aldı...

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

Gaziantep Ekolojik Bina'ya ödül!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi “Gaziantep Ekolojik Bina” projesiyle birincilik ödülü aldı.

Gaziantep Iconova satış fiyatı!

Gaziantep Iconova satış fiyatı 740 bin TL'den başlıyor. Gaziantep İconova projesi 2017'nin sonunda teslim ediliyor...

Gaziantep eski adliye restorasyonuna ödül!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi'nin restore ederek 'Kültür ve Sanat Merkezi' olarak yeniden hizmete soktuğu Eski Adliye binasına İstanbul'dan ödül geldi.

Gaziantep'te dönüşüm için yeni yerler tespit ediliyor!

TOKİ Başkanı Er gün Turan, "En aktif olduğumuz kentlerin başında gelen Gaziantep kentsel dönüşümde çok başarılı" dedi. Turan, Türkiye'de hızlı büyüyen kentler arasında Gaziantep'in ilk sıralarda yer aldığını söyledi.

Iconova'ya Avrupa'dan 3 ödül geldi!

Gaziantep’in benzersiz konut projesi ICONOVA, dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin ‘En iyi yüksek katlı mimari konut projesi’ kategorisinde ödül aldı.

Iconova, 3 birincilik ödülü aldı!

Gaziantep'te inşa edilen konut projesi Iconova, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin Avrupa ayağında, 3 birincilik ödülü birden almaya hak kazandı. Böylece Gaziantep'e konutta ilk uluslararası ödül de gelmiş oldu.

Gaziantep İconova projesi Avrupa'dan 3 ödül aldı!

Gaziantep’in benzersiz konut projesi ICONOVA, dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin ‘En iyi yüksek katlı mimari konut projesi’ ödülünü aldı...

Gaziantep Prime Mall, Sign of the City Awards'ta ödül aldı!

En iyi AVM ödülü Prime Mailin Türkiye'nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin, 17 kategoride ödüllendirildıği "Sign of the City Avvards" yarışmasında Prime Mail Gaziantep ödül aldı.

Prime Mall Gaziantep en iyi AVM ödülü aldı!

İnşaat ve gayrimenkul projelerinin ödüllendirildiği ve Hürriyetin öncülüğünde hayata geçen, 135 farklı proje ile 200'ün üzerinde başvurunun değerlendirildiği "Sign of the City"de en iyi AVM ödülü Prime Mall Gaziantep'in oldu..

Sign of the City Awards'ta En iyi AVM ödülü Prime Mall Gaziantep’in!

“Sign of the City”de en iyi AVM ödülü Prime Mall Gaziantep’in oldu. İnşaat sektörünün yoğun ilgi gösterdiği ödül töreni, 6 Kasım 2014 Perşembe günü Four Seasons Bosphorus Otel’de gerçekleşti.

Girişimci Havuzu projesi ödül töreni gerçekleştirildi!

Gaziantep Ticaret Odası' nın (GTO) koordinatörlüğünü yürüttüğü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu’ nun oluşturduğu projenin ödül töreni, GTO' da gerçekleştirildi...

Gaziantep İconova ödül Haberi

Gaziantep İconova ödül

Gaziantep’in benzersiz konut projesi ICONOVA, dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin ‘En iyi yüksek katlı mimari konut projesi’ kategorisinde Türkiye ve Avrupa birinciliği, ‘En İyi Konut Geliştirme Projesi’ kategorisinde de Türkiye birinciliğini aldı.

Türkiye’den ve dünyadan yüzlerce projenin katıldığı ve alanında en iyi projelerin ödüllendirildiği International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri), sektörün en önemli yarışması konumunda. Günümüz ve geleceğin en iyi yapılarının projelerini seçildiği yarışmada, Gaziantep’te yapımı süren ICONOVA Projesi adeta gövde gösterisi yaptı.


AVRUPA’DA 3 ÖDÜL BİRDEN ALDI


Avrupa’nın en önemli projelerinin katıldığı yarışmada ICONOVA, ‘En iyi yüksek katlı mimari konut projesi’ ve ‘En İyi Konut Geliştirme Projesi’ kategorilerinde biri Avrupa, ikisi Türkiye birinciliği olmak üzere toplam 3 birincilik ödülünün sahibi oldu. ICONOVA Projesi, dünya...