01 / 07 / 2024

Gaziantep İnci Konukoğlu camii açıldı

Gaziantep İnci Konukoğlu camii açıldı

Gaziantep’e gelen Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Konukoğlu ailesi tarafından yapılan caminin açılışını yaptı..

2023'ün başında, bir evin satış fiyatı ne kadardı, şu an ne kadar? 'Çimento sudan ucuz' hesabı sosyal medyayı karıştırdı

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, çimentonun sudan ucuz olduğunu söyleyerek ev fiyatlarıyla karşılaştırma yaptı. Gazeteci Barış Esen, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Bakan Uraloğlu: Mersin-Gaziantep arası 6 saatten 2 saate inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı'nın 6 saat 23 dakikalık seyahat süresini 2 saat 15 dakikaya düşüreceğini belirterek "Bu hatta yılda ortalama 6,4 milyon yolcu taşınacak" dedi.

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu: İnşaata hobi gibi girdik, Allah ‘yürü ya kulum’ dedi! 

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu, inşaat sektöründeki projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şirketin portföy bilgisini veren Konukoğlu, Başakşehir'deki projenin inşaatının yakında başlayacağını söyledi. 

TÜRKÇİMENTO'nun acı günü! İnci Konukoğlu vefat etti!

TÜRKÇİMENTO Birliği Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu'nun annesi İnci Konukoğlu hayatını kaybetti.

4 bin 500 kişilik Gaziantep Servi Erdemoğlu Camii açıldı!

Gaziantep'te Erdemoğlu ailesi tarafından yaptırılan 4 bin 500 kişilik "Servi Erdemoğlu Camisi" düzenlenen törenle açıldı.

Gaziantep konut satışında 7'nci sırada!

Gaziantep'te 2019 yılında 14 bin 63 konutun el değiştirdi. Gaziantep'in tüm iller içinde konut satışta 7'nci sıraya yerleşti.

Gaziantep'te inşaattan düşen 20 yaşındaki işçi öldü!

Gaziantep Şahinbey Mavikent Mahallesi'nde çalıştığı inşaatın 10'nci katından henüz belirlenemeyen nedenle düşen 20 yaşındaki Nafi Dişli hayatını kaybetti...

Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi Gaziantep'e değer katıyor!

Gaziantep’in teknopark alanına komşu alanda hayata geçiren Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi mimari, iç mimari ve peyzaj tasarımına sahip olarak bölgeye değer katıyor.

Mesh Bar 42'nci Yapı Fuarı'nda sergilenecek!

Dijital Mühendislik, Oliptek markasıyla birlikte lanse ettiği Mesh Bar ürününü 42'nci Yapı Fuarı’nda 10. salon F320 no’lu standta sergiliyor.

Gaziantep'te herkes ev sahibi olacak!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçenin çehresini değiştirdiklerini söyledi.

Gaziantep'e spor tesisi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Ankara’da ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, spor yatırımları için önemli sözler aldı.  

Hasanoğlu 7'nci İnşaat ve Konut Konferansı'na katıldı!

İnşaat sektöründe 25 yıllık tecrübesiyle yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu Şirketler Grubu, 15 Ocak 2019 Salı günü Sheraton Grand Ataşehir’de düzenlenen 7. İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu 7'nci İnşaat ve Konut Konferansı'nda yerini alacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 15 Ocak 2019 tarihinde Sheraton Grand Ataşehir’de düzenlenecek olan 7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda sektörün liderleri ve basın mensupları ile buluşacak. 

Gaziantep İnci Konukoğlu camii açıldı Haberi

Gaziantep İnci Konukoğlu camii açıldı

Gaziantep’teki Konukoğlu ailesi tarafından yapılan İnci Konukoğlu camisinin açılışına, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, SANKO Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep BüyükşehirBelediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra birçok davetli katıldı. İnci Konukoğlu camisinin açılışı öncesi konuşan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, "Aynı safhada duran insanlar birbirinden haberdar olmalıdır. Hocalar saflarını sık ve düzgün tutturduktan sonra namaza başlarlar. Safla beraber ruhlarımızı kaynaştırmamız lazım. Gönüllerimiz birleştirmemiz lazım. Tekrar bu camimizi ve bugüne kadar yapılan tüm camileri cenabı hakkın rızasını uygun kabul eylesin ve ismini ve ismini verdiğimiz hanım ablamıza uzun ömürler versin. Hz. Meryem’e Hz. Hatice’ye komşu etsin" diye konuştu.

Mehmet Görmez, daha sonra Gaziantep’te yapılan, İmam Çağdaş Cami ve Bedriye...