02 / 05 / 2024

Gaziantep kahvelipınar teslim tarihi

Gaziantep kahvelipınar teslim tarihi

Kahvelipınar Konutları yükseliyor. Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kahvelipınar Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapımına başlanan konutların 1 yıl içinde tamamlanmasının planlandığını söyledi.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ın teslim tarihi açıklandı!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o son dakika paylaşımı...

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Gaziantep'te sene sonuna kadar tam 10 bin 350 kalıcı konut teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen Gaziantep'te sene sonuna kadar 10 bin 350 kalıcı konutun teslim edilmesi planlanıyor.

Gürpınar Mavera Villa Ağustos'ta teslim! Yıl sonuna kadar vade fırsatı!

Topuzlar Yapı tarafından hayata geçirilen Gürpınar Mavera Villa projesinde satış süreci devam ediyor. Projede yer alan villaların Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Gaziantep'teki hak sahibi depremzedelere konteynerleri teslim edildi!

Gaziantep Valisi Davut Gül yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden sonra şehirdeki evleri yıkık, acil yıkılacak, ağır ve orta hasar alan hak sahibi tüm depremzedelere konteynerlerinin teslim edildiğini dile getirdi.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

KİPTAŞ Çınar Evler'de hedef erken teslim!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile İzmit Çınar Evler şantiye alanını ziyaret eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, dairelerin hak sahiplerine erken teslim edilmesi için yoğun mesai harcandığını dile getirdi. 

TOKİ, Gaziantep'te inşa ettiği konutlardan 20 bin 813'ünü teslim etti!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'te inşa ettiği konutlardan 20 bin 813'ünü hak sahiplerine teslim etti...

Gaziantep Göllüce'de 181 dükkan hak sahibine teslim edildi! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Göllüce Kırsal Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm 181 dükkan hak sahibine teslim edildi. 

İzmir Folkart Vega ne zaman teslim?

Folkart Vega projesi Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında  yer alıyor. Peki İzmir Folkart Vega ne zaman teslim edilecek?

Diyarbakır Kayapınar TOKİ 'de teslimler sona eriyor!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 3. Bölge'deki 480 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 3.Bölge'de teslimler başlıyor!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 3. Bölge'de yer alan 480 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Gaziantep Mavikent 5. Etap'ta 1.151 konut sahibini buldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi imzası ile Mavikent 5. Etap kapsamında dar gelirli vatandaşlara yönelik inşa edilen 1.151 konut, kurayla sahiplerine teslim edildi...

Gaziantep kahvelipınar teslim tarihi Haberi

Gaziantep kahvelipınar teslim tarihi

Yaptığı projelerle Türkiye'ye örnek gösterilen Şahinbey Belediyesi'nin, 5 ayrı bölgede yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Kahvelipınar Mahallesi'nde ki çalışmaları yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu mahalledeki çalışmalarla birlikte Özdemirbey Caddesi'nin Düztepe- Dutluk arasında kalan kısmının da 6 şeride çıkacağını belirtti. 


BAŞKAN TAHMAZOĞLU: KAHVELİPINAR'DA 747 KONUT YAPILIYOR


 Kahvelipınar Mahallesi'nde TOKİ ile iş birliği yapıldığını belirten Başkan Tahmazoğlu şöyle konuştu: "5 ayrı bölgede sürdürdüğümüz kentsel dönüşüm çalışmalarının bir ayağı da Kahvelipınar ve Kıbrıs Mahallelerinde devam ediyor. Bildiğiniz gibi Özdemirbey Caddesini, Nuripazarbaşı ve Çamlıca Mahallelerindeki çalışmalarımızla 6 şeride çıkarmıştık. Şimdi de Düztepe-Dutluk arasında hem yol genişletme çalışmamız hem kentsel dönüşüm çalışmamız devanı ediyor. 

Bu çerçevede, burada evleri yıkılacak vatandaşlara rezerv olması için Kahvelipınar Mahallesinde yapılan kamulaştırma ile elde edilen arsayı TOKİ'ye verdik....