29 / 04 / 2024

Gaziantep Kahvelipınar

Gaziantep Kahvelipınar

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Kahvelipınar Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kamulaştırmaların ardından yıkımlara hız verildi.

Gaziantep Kahvelipınar'da 747 konut yapılıyor!

Kahvelipınar'da 747 konut yapılıyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kahvelipınar Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapımına başlanan konutların 1 yıl içinde tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

Köy tipi afet evleri Gaziantep Nurdağı'nda yükselmeye başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremler sebebiyle zarar gören Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki Belpınar Mahallesi'nde köy tipi kalıcı konutların inşası hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Kahvelipınar'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Gaziantep Şahinbey Kahvelipınar 725 Konut Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan konutlar için son sözleşme imzalama tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Şahinbey Kahvelipınar'da teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Şahinbey Kahvelipınar projesinde yer alan 63 adet konut için teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Şahinbey Kahvelipınar sözleşme dönemi 2017!

Gaziantep Şahinbey Kahvelipınar 725 Konut Kentsel Yenileme Projesi'ndeki konutların sözleşmeleri 17 Ağustos 2017-29 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Şahinbey Kahvelipınar teslim tarihleri 2017!

TOKİ Şahinbey Kahvelipınar projesinde teslimler 24 Temmuz-25 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Gaziantep Kahvelipınar TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

Gaziantep Kahvelipınar TOKİ'de yer alan 59 adet konut için son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

Gaziantep Şahinbey Kahvelipınar'da konut teslimleri başlıyor!

Gaziantep Şahinbey Kahvelipınar'da yer alan 59 adet konutun teslim işlemleri bugün itibariyle başlıyor.

Gaziantep Şahinbey Kahvelipınar sözleşme dönemi başladı!

Gaziantep Şahinbey Kahvelipınar 725 Konut Kentsel Yenileme Projesi Sözleşme İmzalama İşlemleri bugün başladı. Sözleşmeler 21 Temmuz'a kadar imzalanacak..

TOKİ Şahinbey Kahvelipınar sözleşme tarihi 2017!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Kahvelipınar'da yer alan 725 konut için son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

Gaziantep Kahvelipınar Mahallesi'nde yıkım hızlandı!

Gaziantep'in Şahinbey İlçesi'nin Kahvelipınar Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında yıkımlar sürüyor.

TOKİ Şahinbey Kahvelipınar sözleşme tarihleri!

TOKİ Şahinbey Kahvelipınar sözleşme tarihleri 6 Nisan 2017-26 Mayıs 2017 olarak belirlendi. Projede toplan 725 adet konut bulunuyor.

Gaziantep Belpınar Tüneli'nin kazı çalışmaları tamamlandı!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yapılan 5 bin 450 metre uzunluğunda ve 6 metre çapındaki Belpınar Tüneli'nde kazı çalışmaları tamamlandı.

Gaziantep Kahvelipınar Haberi

Gaziantep Kahvelipınar

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Kahvelipınar Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kamulaştırmaların ardından yıkımlara hız verildi.   Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bölge halkının rızası alınarak yapılan kamulaştırma ve yıkım çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kentsel dönüşüm çalışmalarının çok amaçlı yürütüldüğünü belirten Tahmazoğlu, 5 bölgede sürdürülen çalışmalarda, eğitim alanları açma, yol açma ve genişletme, çürük binaları yenileyerek depreme dayanıklı yaşanabilir hale getirme çalışmaları yapıldığını ifade etti. Özdemirbey Caddesi'nin Düztepe'ye kadar olan kısmını 2 şeritten 6 şeride çıkardıklarını anımsatan Tahmazoğlu, şunları kaydetti: "Şimdi de Düztepe'den dutluğa kadar olan bölümde Kıbrıs ve Kahvelipınar mahallelerimizde vatandaşlarımızın rızası ile kamulaştırma yaparak, yıkımlar gerçekleştiriyoruz. Yıkımlar tamamlandığında burada hem yeni konutlar inşa edeceğiz, hem de Özdemirbey Caddesi'nin devamı olan kısmı 6 şeride çıkartarak,...