18 / 05 / 2024

Gaziantep Mehmet Sait Evi restore mi ediliyor

Gaziantep Mehmet Sait Evi restore mi ediliyor

Gaziantep’in Kurtuluş mücadelesinin sembol isimleri arasında yer alan Şahinbey lakaplı Mehmet Sait’in evi Şahinbey Belediyesi tarafından restore ediliyor.

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı'ndan çimentoculara sert çıkış: Fiyatlar düşmezse, kendi beton santralimizi kuracağız

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yüksek fiyatlı beton ve çimento ile ilgili bir şeyler yapılması gerektiğine dikkat çekti ve indirim çağrısında bulundu. Tahmazoğlu, "Aksi takdirde kendi beton santralimizi kuracağız" dedi. 

Gaziantep milletvekilinden baklava kredisi talebi!

Gaziantep İyi Parti milletvekili Mehmet Mustafa Gürban yüksek fiyatlara dikkat çekmek için X sosyal medya hesabından ironik bir paylaşım yaptı. Vatandaşın yiyebilmesi için boş baklava da çare olmayınca milletvekili Gürban bankalardan baklava kredisi istedi!

Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi hızla yükseliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükselmeye devam ettiğini açıkladı.

Msb1 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msb1 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Yilmaz ve Mehmet Sait Bağ ortaklığında kuruldu.

Bakan Özhaseki: Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettiklerini söyledi.

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Çoku ve Sabahattin Çoku ortaklığında kuruldu.

Gaziantep Şahinbey’de imar tartışması!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AKP Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın Yamaçtepe’deki arsaları gündemden düşmüyor. Taraflardan konuya ilişkin yeni açıklama geldi.

Manıtou Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manıtou Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Evran tarafından kuruldu.

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, devam eden çalışmaları inceledi.

Narin Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Narin Yapı Denetim Limited Şirketi  Arnavutköy’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Mehmet Sait Narin tarafından kuruldu.

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

İNTES'in acı günü! Mehmet Sait Özcoşkun vefat etti!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) üyesi Maki İnş. Turz. Nak. Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özcoşkun ve Mahmut Özcoşkun'un babaları Mehmet Sait Özcoşkun vefat etti. 

Aybar Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aybar Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aybar ve Mehmet Sait Aybar ortaklığında kuruldu.

Gaziantep Mehmet Sait Evi restore mi ediliyor Haberi

Gaziantep Mehmet Sait Evi restore mi ediliyor

Şahinbey lakaplı Mehmet Sait’in evi restore ediliyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kurtuluş Savaşı kahramanlarından Şahinbey (Mehmet Sait)’in evinin restorasyon çalışmalarını ekibiyle beraber inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Şahinbey’in Anıları Yaşatılacak

Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey’in anılarının kendi evinde yaşayacağını dile getirerek, “Kurtuluş Savaşı’nda büyük bir kahramanlık örneği gösteren ordumuzun Subayı ve topladığı çetelerle Fransızlara karşı büyük bir mücadele veren Şahinbey’in doğduğu evi Şahinbey Belediyesi olarak kamulaştırdık ve restorasyon çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. 2020 yılı Şahinbey’imizin şehadetinin 100. Yılı ve karamanımızın evinde onun ismini yaşatarak, Şahinbey Anı evi olarak açacağız. Şahinbey (Mehmet Sait)’in neler yaşadığını, bu evdeki hatıralarını ve hayatını gelecek nesillerimize aktarmış olacağız. Şuanda çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. 2020 yılının Ocak ayı...