18 / 05 / 2024

Gaziantep Polat Tekstil ne kadara satılıyor

Gaziantep Polat Tekstil ne kadara satılıyor

Gaziantep 13. İcra Dairesi, Gaziantep Şehitkamil'de bulunan Polat Tekstil fabrikasını satışa çıkardı. Söz konusu fabrikanın toplam satış bedeli 19 milyon 759 bin 709 TL olarak belirlendi.

Vivaldi Gayrimenkul Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vivaldi Gayrimenkul Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te Tırarki Polat tarafından kuruldu.

Şimal Orman Ürünleri İnşaat Metal Hırdavat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimal Orman Ürünleri İnşaat Metal Hırdavat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Burak Polat tarafından kuruldu.

Onx Yapı Turizm Enerji Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onx Yapı Turizm Enerji Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Bekir Polat tarafından kuruldu.

Elyar Turizm Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elyar Turizm Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli ile Elmıra Polat, Mazıar Mehranrezaeı tarafından kuruldu.

Pakyol Yapı İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pakyol Yapı İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Yılmaz ve Melik Polat ortaklığında kuruldu. 

Bint İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bint İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tarık Polat tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gaziantep Venüs Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaziantep Venüs Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün kuruldu.

Gaziantep Şahinbey'de 3 katlı otoparkın yapımı tamamlanıyor!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Tekstil kent Mahallesi'nde yapımı süren 3 katlı otopark çalışması ve cami inşaatında sona gelindi. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mehmet Polat: Gaziantep'te kredisiz ev almak imkansız!

Gürkan Emlak sahibi Mehmet Polat, Gaziantep'te artan kiraların vatandaşları mağdur ettiğini belirterek, halkın sorunlarından bahsetti.

Gaziantep Polateli - Şahinbey Tekstil İhtisas OSB'ye onay çıktı!

GSO Başkanı Adil Konukoğlu, Polateli - Şahinbey Tekstil İhtisas OSB projesine bakanlık onayının çıktığını, Gaziantep 5. OSB’de de 85’i proje aşamasında 129 yeni yatırımın olduğunu söyledi.

Gaziantep Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas OSB kuruluyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde, Gaziantep ve Kilis illerinin işbirliğiyle kuruluş çalışmaları yürütülen 'Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB)' projesinde beklenen güzel haber geldi.

NM Umut İnşaat Nakliyat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NM Umut İnşaat Nakliyat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Polat ve Namık Aksu 200 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta Arnavutköy, Mavigöl Mahallesi, Manidar Sokak'ta kuruldu.

Gaziantep Polat Tekstil icradan 19.7 milyon TL'ye satılıyor!

Gaziantep 13. İcra Dairesi, Gaziantep Şehitkamil'de bulunan Polat Tekstil fabrikasını satışa çıkardı. Söz konusu fabrikanın toplam satış bedeli 19 milyon 759 bin 709 TL olarak belirlendi.

Gaziantep Polat Tekstil ne kadara satılıyor Haberi

Gaziantep Polat Tekstil ne kadara satılıyor

GAZİANTEP 13. İCRA DAİRESİ


2015/63178 ESAS


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


TAŞINMAZIN


Özellikleri: Gaziantep ili şehitkamîl ilçesi,Aktoprak Mahallesi, Ada 256,Parsel 8 de kayıtlı bulunan, cinsi tapu kayıtlarında prefabrik fabrika binası ve arsası olarak belirtilen, parselin tamamı 15,229.03 m2, olduğu ve konu edilen yerin Borçlu adına kayıtlı olduğu dosya içerisindeki kayıtlardan tespit edilmiştir.


Bu parsel üzerinde kısmen betonarme,kısmen prefabrik,kısmende çelik konstiriksiyon olarak yapılmış sanayi yapısı olduğu,bu yapılar içerisinde faaliyet konusu olarak, halı üretimi ve sosyal tesis bölümleri bulunmaktadır, hali hazırda tesisin üretim yapmadığı görülmüştür. Fabrika sahası içerisinde şu bölümler yer almaktadır. Fabrika alanına girişin sağ tarafında bekçi kulübesi,ileride sol tarafta idare binası .girişe göre karşıda ise fabrika bölümleri ve depoların olduğu görülmüştür. parselin çevresi belli bir yüksekliğe kadar ihata duvarı...