11 / 06 / 2024

gaziantep projeler ve inşaatlar

gaziantep projeler ve inşaatlar

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir yıl içinde toplam 16 büyük proje ile 523 milyon TL'lik yatırım yapacaklarını söyledi.

Akiş GYO'dan Londra ve Beykoz'a kentsel dönüşüm projesi!

Akiş GYO'nun Londra ve Beykoz olacak şekilde tipik iki kentsel dönüşüm projesi bulunuyor. Akiş GYO Genel Müdürü Levent Çanakçılı, projeler ve sektör ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya ve Kilis'teki 26 bin 253 afet konutunun kurası bu ay çekilecek!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş ile Gaziantep, Malatya ve Kilis'te konutları yıkılan ya da ağır hasar gören afetzedeler için inşa edilen konutların kuraları bu ay içerisinde çekilecek.

TOKİ'nin bitmeyen projeleri ve artan taksit tutarları mağdur ediyor: Vatandaşlardan 'Evlerimiz bitirilsin' çağrısı!

TOKİ, son günlerde sık sık tamamlanmayan projeler ve artan taksit tutarları ile gündeme geliyor. Vatandaşlar evlerinin bir an önce teslim edilmesini istiyor. 

2024 Yılı Yatırım Programı'nda aslan payı ulaştırma ve haberleşmenin: Hangi projeye kaç TL ödenek verilecek?

2024 Yılı Yatırım Programı'ndan yaptığı derlemeye göre, ulaştırma ve haberleşme sektörü için yapılacak yatırımlar tek tek açıklandı. Peki hangi projeye kaç TL ödenek verilecek? İşte o projeler ve detaylar...

2024 Yatırım Programı’ndaki projeler ve tutarları Resmi Gazete'de yayımlandı!

2024 Yılı Yatırım Programı’nda yer alan projeler ve tutarları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Gaziantep, Isparta ve İzmir'de 41 adet arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Gaziantep, Isparta ve İzmir yer alan 41 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Gaziantep İslahiye ve Nurdağı'nda inşa edilen 328 iş yeri teslim ediliyor!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye İlçelerinde inşa edilen iş yerlerinin anahtar teslimleri başladı.

Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de KDV'den muaf 9 arsa satılacak!

Gaziantep Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de yer alan 9 arsayı satışa çıkardı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep'te kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Gaziantep'te 40.3 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Pancarlı ve Güvenevler'de yer alan 4 adet gayrimenkulü 40 milyon 287 bin 869 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Araban ve Yavuzeli için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Araban ve Yavuzeli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gaziantep'te satılık 21 gayrimenkul!

Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Gaziantep Şahinbey ve Şehitkamil'de yer alan 21 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gaziantep'te 16.9 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Gaziantep Şahinbey ve Şehitkamil'de yer alan 5 adet arsayı 16 milyon 937 bin 823 TL bedelle satışa çıkardı.

gaziantep projeler ve inşaatlar Haberi

gaziantep projeler ve inşaatlar

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir yıl içinde toplam 16 büyük proje ile 523 milyon TL'lik yatırım yapacaklarını söyledi.  Bu yatırımların 5 tanesinin köprülü kavşak, diğerlerinin kültür ve kongre merkezi, bin konutluk rezerve alanı, DDY lojmanları konut projesi, panorama müzesi, fıstık parkı, Tüfekçi Yusuf Bulvarı ile Korutürk Caddesi yenileme projesi. Seferpaşa Mahallesi sokak sağlıklaştırma, eski adliye binası restorasyonu, jandarmanın içinden yol ve bina yapımı, tramvay modifikasyonları ve iki adet spor salonunda oluşacağını belirten Şahin, "Şehre kadın eli değdiğini herkes hissedecek" dedi.  Gaziantep'e daha önemli ve güzel yatırımlar yapmak istediklerini, ancak öncelliğin altyapı ve ulaşım olduğunu ifade eden Şahin, altyapı projelerinin imarlı olduğunu ve bunun Ankara boyutunun önemli olduğunu kaydetti. Birçok projenin Anakara boyutunun çözülmesi için aylar sürdüğünü vurgulayan...