28 / 04 / 2024

Gaziantep Şahinbey dönüşüm projeleri

Gaziantep Şahinbey dönüşüm projeleri

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye’nin en genç milletvekillerine Şahinbey İlçesi’nde yaptığı kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmalarını gezdirerek projeler hakkında bilgiler verdi.

Gaziantep Şahinbey, dönüşümde Türkiye'ye örnek oluyor!

Şahinbey Belediyesi vatandaşlara daha modern yaşam alanları sunmak amacıyla kamulaştırma ve konut yapımına dev bütçeler ayırıyor.

Milletvekili açıkladı: İstanbul'da kentsel dönüşüm bu hızla devam ederse 4 milyon konut için 20 yıl gerekir!

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mustafa Gürban, Meclis'te yaptığı açıklamasında deprem bölgesindeki konutlar ve kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Gürban'ın o açıklamaları...

Bakan Özhaseki Yerinde Dönüşüm desteği ile evini yapan depremzedeyi paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 'Yerinde Dönüşüm' projesinden hibe desteği alan vatandaşın evini paylaştı.

Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında konutlar yükseliyor! 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği Gaziantep'te, Yerinde Dönüşüm Projesi'nden yararlanan depremzedelerin inşa ettirdiği konutlar hızla yükseliyor. İşte detaylar..

Gaziantep'teki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi. Söz konusu proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçesinden ise 5 bin 284 başvuru geldi.

Yerinde Dönüşüm projesi için Gaziantep'ten 7 bin 659 başvuru geldi! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 şehrin hızlıca ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşması için uygulamaya alınan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne Gaziantep'ten şu ana kadar 7 bin 659 başvuru geldi. 

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, devam eden çalışmaları inceledi.

Gaziantep Göllüce Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Gaziantep’te olası depremde riskli bölgeler arasında bulunan merkez Şehitkamil ilçesindeki Göllüce Mahallesi sakinleri, yıllardır kentsel dönüşümü bekliyor.

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Şehitkamil için örnek kentsel dönüşüm projesi hazırlandı!

Gaziantep Şehitkamil belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İpekyolu Kentsel Dönüşüm Alanı ve Karşıyaka yeni imar revizyon planını bölge esnafına tanıttı.

Gaziantep Şahinbey'in dönüşüm projelerine tam not!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye’nin en genç milletvekillerine Şahinbey İlçesi’nde yaptığı kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmalarını gezdirerek projeler hakkında bilgiler verdi.

Şahinbey'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeyecek!

Yaptığı projeler ile Türkiye’de örnek gösterilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçedeki kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeyeceğini söyledi.

Gaziantep'te sanayide değişim ve dönüşüm başlıyor!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep sanayisinin hedefinin değişim ve dönüşüm olduğunu söyledi. Koçer, proje kapsamında çalışmaların başladığını kaydetti.

Gaziantep Nizip Caddesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Nizip Caddesi Kentsel Dönüşüm Projesi'ne yönelik yürütülen çalışmalarda gelinen son nokta vatandaşlarla paylaşıldı. 

Gaziantep Şahinbey dönüşüm projeleri Haberi

Gaziantep Şahinbey dönüşüm projeleri

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun restorasyon çalışmalarıyla Gaziantep’e kazandırdığı Şehreküstü Konakları, Şıh Meydanı, Milli Mücadele Müzesi, Millet Kıraathanesi, Pişirici Kasteli, sokak sağlıklaştırma çalışmaları ve Mecidiye Han’ı AK Parti’nin genç Milletvekilleri Eyüp Özsoy, Fatih Süleyman Denizolgun, Ahmet Mücahit Arınç, Müslüm Yüksel, AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya gezdirdi.

Başarılarının Devamını Diliyorum

Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, AK Parti İstanbul Milletvekili Eyüp Özsoy, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yaptığı çalışmalarla Türkiye’ye örnek olduğunu söyleyerek, “Başkanımızla birlikte Şahinbey İlçesi’nde yapılan çalışmaları gezdik. Kentsel dönüşüm, restorasyon ve sosyal çalışmalarda Türkiye’de bir numara olduğunu bizlere en iyi bir şekilde gösterdi. Özellikle gençlerle ilgili yaptığı çalışmalar benim çok hoşuma gitti. Yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nu tebrik...