02 / 05 / 2024

Gaziantep Şahinbey kavşağı ekimde açılacak

Gaziantep Şahinbey kavşağı ekimde açılacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Şahinbey Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan Karataş-Yeditepe-Güneykent'i birbirine bağlayan kavşaktaki trafiği rahatlatmak için yapılan Şahinbey Köprülü Kavşağı'nda çalışmalar hızla devam ediyor.

Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesi kapsamında sözleşme imzalandığı açıklandı. İşte Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesinin sözleşmesi ile ilgili detaylar...

Gaziantep Şahinbey'de imarlı arsa fırsatı!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsanın metrekare birim fiyatı 2 bin 400 TL olarak belirlendi.

Gaziantep Şahinbey'de 29.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan iki adet gayrimenkulü 29 milyon 288 bin 776 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şahinbey’de imar tartışması!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AKP Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın Yamaçtepe’deki arsaları gündemden düşmüyor. Taraflardan konuya ilişkin yeni açıklama geldi.

Gaziantep Şahinbey'de 20.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 20 milyon 484 bin 316 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şahinbey'de 213.3 milyon TL'ye satılık 18 arsa!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş ve Ocaklar'da yer alan 18 adet arsayı 209 milyon 877 bin 607 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şahinbey'de 19.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan gayrimenkulü 19 milyon 228 bin 378 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Gaziantep Şahinbey 719 konut ihalesi 2 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu'da 719 yeni konut inşa edecek.

Gaziantep Şahinbey'de 26.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Gaziantep Şahinbey Beştepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 26 milyon 129 bin 766 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Gaziantep Şahinbey projesi için düğmeye bastı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ Gaziantep Şahinbey'de 786 adet konut ve 2 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Gaziantep Şahinbey'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Boğaziçi Bulvarı 2’inci etap çalışmalarına sokağa çıkma yasağında da hızla devam ediyor.

Gaziantep Şahinbey'de 16.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan gayrimenkulü 16 milyon 130 bin 26 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şahinbey’de okul alanı, ticaret ve konut alanı mı yapılacak?

Gaziantep Şahinbey'de, vakfa ait kolej arazisi, ticaret ve konut alanı yapıldı. Mahkeme kararı iptal etti fakat belediye Danıştay’a gitti. Şencan, "Arazi şu an çok değerli" diye konuştu. 

Gaziantep Şahinbey kavşağı ekimde açılacak Haberi

Gaziantep Şahinbey kavşağı ekimde açılacak

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, inşaatın ekim ayı sonunda tamamlanacağını söyledi. 


KESİNTİSİZ YOL 

Karataş, Yeditepe ve Güneykent mahallelerini birbirine bağlayan kavşakta genişletme ve yeni köprülü kavşak yapma çalışmaları geçtiğimiz haziran ayında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Şahinbey Belediyesi'nin işbirliğiyle başlatıldı. Kent içi trafiği rahatlamak için yapılan köprülü kavşağa Yeşilvadi Bulvarı da bağlanarak Havaalanı Yolu ile Burç Kavşağı arasında kesintisiz bir yol yapılması planlanıyor. Kavşağın tamamlanmasıyla birlikte şehir içi trafiğinde büyük bir rahatlamanın olacağını söyleyen Başkan Tahmazoğlu, "Burası Şahinbey için çok önemli bir kavşak. Gerek Karataş'ın şehir bağlantısı, gerekse havaalanı yolundan başlayan, Dutluk'tan geçen ve Kilis yoluna bağlanacak olan Yeşilvadi Bulvarı'nın üzerinde olan bir kavşak. O açıdan da hem kuzey-güney aksında, hem doğu-batı aksında çok önemli bir görev icra edecek olan Şahinbey Kavşağı...