02 / 05 / 2024

gaziantep sanko holding

gaziantep sanko holding

Merkezi Gaziantep'te bulunan Sanko Holding bu yıl enerjiye 500 milyon dolar, tekstile 300 milyon dolar yatırım yapacak...

ÇİMKO'nun üç üretim tesisi çevre ödülü aldı

SANKO Holding firmalarından ÇİMKO Çimento ve Beton’un Kahramanmaraş, Altınşehir ve Osmaniye tesisleri Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen 6’ncı ‘Çevre Ödülleri'nde ödül kazandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Kalyon Holding'ten 3 bin kişilik konteyner kent!

Ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketten sonra 2 bin 336 gönüllüsüyle afet bölgesinde yer alan Kalyon Holding, Gaziantep’in İslâhiye ilçesine 3 bin kişilik konteyner kent kurmak için düğmeye bastı.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Çimko’ya 127 milyon dolara satıyor!

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Sanko Holding’in iştiraki olan Çimko Çimento’ya satıyor. Satışın toplam bedeli 127 milyon dolar olarak belirlendi.

Limak Gaziantep'te Çimentepe projesiyle 5 bin 500 konut inşa edecek!

Gaziantep'ten Kilis'e taşınan eski çimento fabrikasının yer aldığı arazinin imar planları tamamlandı. Limak Holding söz konusu arazide Çimentepe Projesi ile 5 bin 500 konut inşa edilecek. 

Naksan Holding davasında flaş gelişme!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün para kasası olarak bilinen Naksan Holding'in eski yönetim kurulu başkanı Cahit ile oğlu Taner Nakıboğlu hakkında verilen karar Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi tarafından uygun bulundu.  

Gaziantep'in en değerli arsası Maher'e satıldı!

Gaziantep'in en değerli arazisi Maher Holding isimli bir şirkete satıldı. Deprem toplanma merkezi olan arazide inşaat yapılmasına karşı çıkılıyor.

Naksan Holding'in eski yöneticileri hakkında kırmızı bülten!

Gaziantep'te devam eden FETÖ davasında, Naksan Holding eski yöneticileri firari sanıklar Osman, Bahaeddin, Beyhan ve Mehmet Hilmi Nakıboğlu hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. 

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

Sanko Holding Anadolu'nun 500 büyük şirketi arasında!

Sanko Holding bünyesindeki 12 şirketin, Ekonomist dergisince 2017 yılı verileri baz alınarak gerçekleştirilen "Ekonomist 500 Büyük Anadolu Şirketi" araştırmasında yer aldığı açıklandı. 

Naksan Holding FETÖ davası sürüyor!

Gaziantep'te FETÖ'nün "para kasası" olduğu iddia edilen Naksan Holding'in eski yönetim kurulu başkanı tutuklu sanıklar Cahit Nakıboğlu ve oğlu Taner Nakıboğlu'nun da aralarında bulunduğu 15 sanığın yargılandığı dava devam ediyor. 

Iconova Gaziantep daire fiyatları! İşte tam liste!

Gaziantep Şehitkamil'de inşa edilen Iconova projesi Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla hayata geçiriliyor.  Proje "İyisi mi, Siz ICONOVA'ya gelin..." sloganıyla basına tanıtılıyor. İşte Iconova Gaziantep daire fiyatları! İşte tam liste...

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017!

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017 haberimizde yer alıyor. Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla inşa edilen projede 23 ticari birim ile 570 konut bulunuyor. 

gaziantep sanko holding Haberi

gaziantep sanko holding


Sanko'nun kaptan köşkünü 2013 sonunda kardeşi Zeki Konukoğlu’na bırakmaya hazırlanan Abdulkadir Konukoğlu, şirkete ciddi bir yatırım hamlesiyle veda edecek. Bu yıl enerjiye 500 milyon dolar, tekstile 300 milyon dolar yatırım yapacaklarım söyleyen Konukoğlu, holding olarak yüzde 6 büyüme planladıklarım vurguluyor.


Merkezi Gaziantep’te bulunan Sanko Holding, yıllardır Anadolu sermayesinin en önemli başarı hikayelerinden birini oluşturuyor. 4 milyar 650 milyon lira cirosu ve 100’ü aşkın ülkeye yaptığı ihracat kadar bir aile şirketi olarak yönetimde sağladığı başarıyla da pek çok şirkete örnek gösteriliyor.


Elbette şirketin bu başarısının arkasındaki en önemli isim Abdulkadir Konukoğlu. Bugün 65 yaşında olan ve 18 yıldır Sanko'nun başında bulunan Konukoğlu, yıl sonunda yönetimi kardeşi Zeki Konukoğlu’na devredecek. Ailenin ikinci kuşağını temsil eden Konukoğlu, Gaziantep’te kurmayı planladığı tıp fakültesiyle ilgilenecek.


Fakat Abdulkadir...