09 / 05 / 2024

Gaziantep satılık sosyal tesis

Gaziantep satılık sosyal tesis

Gaziantep İcra Dairesi, Beylerbeyi Mahallesi'nde bulunan yemek fabrikası ve sosyal tesislerini 5 milyon 726 bin 84 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Temmuz günü gerçekleşecek.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Zer Kartal Projesi satılık ev fiyatları!

Zer Kartal Projesi satılık ev fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Proje zengin sosyal olanaklarıyla İstanbul Kartal'da hayata geçirildi...

Gaziantep'teki satılık konut ilanlarında artış!

Gaziantep genelinde satılık konut ilanlarında artış yaşanıyor. Gaziantep Şahinbey Emlakçılar Derneği Başkanı Faraç Toktaş, konut satış ilanlarındaki artışların en büyük sebebini ödenemeyen ev kredileri ve banka borçları olduğunu söyledi.

Yakuplu Demir İnşaat Evleri satılık!

Yakuplu Demir İnşaat Evleri satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Çeşitli sosyal yaşam alanlarının yer aldığı proje 800 adet konuttan meydana geliyor.

Kameroğlu Ihlamur Evleri satılık!

Kameroğlu Ihlamur Evleri satılık konut fiyatları 1 milyon 470 bin dolardan başlıyor. Çeşitli sosyal donatıların yer aldığı proje 2017 yılı içerisinde teslim edilecek.

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Kayacity Başakşehir satılık daire!

Kayacity Başakşehir satılık daire teslimleri hemen yapılıyor. Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede açık yüzme havuzu gibi çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Bizimtepe Aydos Residence satılık!

Bizimtepe Aydos Residence satılık daire alanları minimum 124 metrekare olarak tasarlandı. Teslimlerin 2017 yılının son çeyreğinde yapılacağı projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor.

Merkez Zekeriyaköy Evleri satılık!

Merkez Zekeriyaköy Evleri satılık ev fiyatları metrekare bazında 6 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen projede çeşitli sosyal olanaklar sunuluyor.

Beyaz İnşaat Beyazhane İstanbul satılık!

Beyaz İnşaat Beyazhane İstanbul satılık ev fiyatları 264 bin TL'den başlıyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projenin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Gaziantep satılık sosyal tesis Haberi

Gaziantep satılık sosyal tesis

Gaziantep İcra Dairesi, Beylerbeyi Mahallesi'nde bulunan yemek fabrikası ve sosyal tesislerini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedeli 5 milyon 726 bin 84 TL olarak belirlendi. 

T.C. GAZİANTEP İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
1 NO'LU TAŞINMAZIN

Gaziantep ili Şehitkamil ilçesi,Beylerbeyi Mahallesi,parsel 825 ve aynı yerde 826 nolu parsellerin ilgili belediyenin resen parselasyon uygulamaları sonucunda bu parsellerin bir kısmı .Beylerbeyi Mahallesi Ada 946,parsel 1 olduğu , cinsi tapu kayıtlarında arsa olarak belirtilen, parselin tamamı 6635.53 metrekare, olduğu ve konu edilen yerin 157191/663553 hissesi ne tekabül eden 1571.91 metrekaresi, 163410/663553 hissenin 1634.10 metrekare ve 94639/663553 hissenin 946.39 metrekaresi,borçluya ait olduğu tespit edilmiştir. Bu parsel üzerinde kısmen betonarme, kesmende çelik konstiriksiyon olarak yapılmış sanayi yapısı olduğu,bu yapılar içerisinde faaliyet konusu olarak, Yemek Fabrikası üretimi ve...