01 / 05 / 2024

Gaziantep şehit ve gazi konutları projesi

Gaziantep şehit ve gazi konutları projesi

Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter, TOKİ ve Şahinbey Belediyesi tarafından ortak hareketle başlatılan konut projesinde son aşamaya gelindiğini açıkladı.

Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya ve Kilis'teki 26 bin 253 afet konutunun kurası bu ay çekilecek!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş ile Gaziantep, Malatya ve Kilis'te konutları yıkılan ya da ağır hasar gören afetzedeler için inşa edilen konutların kuraları bu ay içerisinde çekilecek.

3 ilde 5 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep, Ardahan ve Düzce'de yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 24 Ocak'ta yapılacak.

Gaziantep, Isparta ve İzmir'de 41 adet arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Gaziantep, Isparta ve İzmir yer alan 41 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Halk Otobüsleri'nde ücretli taşıma uygulaması başladı

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Kooperatifine (TÖHOB) bağlı otobüsler, Ankara'da emniyet ve basın mensupları ile şehit ve gazi aileleri, dışındaki serbest kart sahiplerine yönelik ücretli taşıma uygulamasına başladı.

Bakan Işıkhan duyurdu: Şehit ve gazi çocuklarına eğitim yardımı ödemeleri yarın yapılıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, şehit ve gazilerin çocukları ile gazilere yönelik eğitim yardımı ödemelerinin yarın yapılacağını duyurdu.

Gaziantep İslahiye ve Nurdağı'nda inşa edilen 328 iş yeri teslim ediliyor!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye İlçelerinde inşa edilen iş yerlerinin anahtar teslimleri başladı.

Sadık Küçükkınacı nerede okudu? Nerede genel sekreter olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Sadık Küçükkınacı kimdir? Nereden mezun oldu? Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası’ndan hangi görevi yürüttü? Hangi holdingde yönetici olarak çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Sadık Küçükkınacı ile ilgili merak edilenler...

Bakan Yerlikaya açıkladı: Bayramdan sonra isteyen konteynere geçecek, isteyen kira yardımı alacak!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram sonrasında Gaziantep'te ve diğer 10 şehirlerde misafir edilen ve çadırda kalan vatandaşlardan isteyenlerin konteynere geçeceğini, isteyenin de kira yardımı alacağını belirtti. 

Yeni sanayi alanları müjdesi, deprem bölgesindeki sanayicileri sevindirdi!

Gaziantep, Hatay ve Kahramanmaraş'taki bazı yerlerin sanayi alanı olarak belirlenmesine ilişkin verilen karar, Gaziantepli sanayicileri memnun etti. Bölge sanayicileri, verilen kararın yeni yatırımların yolunu açacağını öngörüyor.

Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de KDV'den muaf 9 arsa satılacak!

Gaziantep Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de yer alan 9 arsayı satışa çıkardı.

Cumhurbaşkanı kararı açıklandı! 4 ildeki o yatırımlara milyarlaca lira teşvik geliyor!

Bursa, Gaziantep, Konya ve Hatay’daki illere devlet tarafından proje bazlı teşvik verilmesi kararı alındı. Peki bu teşviklerin miktarı ne olacak ve kimlere verilecek?..

Bakanlık harekete geçti! Şehit ve gazi yakınlarına indirim geliyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları için harekete geçti. Bakanlık ile THY arasında imzalanacak protokol ile ücretsiz seyahat kartı aktif olan tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına bilet ücretlerinde indirim yapılacak.

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep'te kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Gaziantep şehit ve gazi konutları projesi Haberi

Gaziantep şehit ve gazi konutları projesi

Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter, Karataş Bölgesi’nde şehit ve gazi yakınlarına yönelik TOKİ ve Şahinbey Belediyesinin işbirliğiyle yapılacak olan konut projesinde sona gelindiğini dile getirdi. Yeter, kısa süre içerisinde başvuruların resmi olarak kabul edileceğini bildirdi.


Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter, TOKİ ve Şahinbey Belediyesi tarafından ortak hareketle başlatılan konut projesinde son aşamaya gelindiğini açıkladı. Yeter açıklamasında projenin 15 Temmuz darbe kalkışması nedeniyle biraz yavaşladığını ama 2017 yılı ile birlikte hızlandığını anlattı. Şehit aileleri ve vazife malulleri, engelliler ve emekli vatandaşlara öncelik verdiklerini belirten Yeter, "18 bin 304 şehit ailesi, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerine yaklaşık 519 milyonluk faizsiz konut kredisi açılmıştır" diye konuştu. Yeter, ayrıca, bu yıl kişi başına verilen faizsiz...