14 / 05 / 2024

gaziantep şehreküstü kavşağı

gaziantep şehreküstü kavşağı

Çalışmalarını hızla sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2004 yılından bu yana 12 köprülü kavşak inşa etti

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı’nda ilk etap tamam!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, Melikgazi Katlı Kavşağı’nın üst bölümünü trafiğe açtıklarını söyledi.

Gaziantep Beykent Kavşağı'na ilk kazma vuruldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda son olarak ‘Beykent Köprülü Kavşağı’nın yapımına başlandı.

Gaziantep Yeni Köprülü Kavşağı'nın inşaatı başladı!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan yeni köprülü kavşağın inşaatı başladı. Projenin 8 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Gaziantep Şehreküstü'ye 800 kişilik spor salonu yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ünlü futbolcu Talat Özkarslı’nın adını yaşatmak için kolları sıvadı. Büyükşehir Belediyesi, Şehreküstü Mahallesi'nde yaptırdığı 800 kişilik spor salonuna Talat Özkarslı'nın adını verdi.

Kocaeli Outlet Kavşağı ne zaman tamamlanacak?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Outlet Kavşağı projesinin üst bölgesi bayramdan önce hizmete girmesi planlanıyor. Hummalı bir çalışmanın devam ettiği kavşak teknik bir sorun çıkmazsa bayramda hizmet verecek.

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na U dönüşü üst geçit köprüsü tamam!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi'nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı'nda yaptığı 'U' dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na U dönüşü üst geçit köprüsü geliyor!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi tarafından Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı'na yapılan ve yeni bir bağlantı noktası olan Hurdacılar Sitesi 'U' dönüş üst geçit köprüsü hızla ilerliyor.

Gebze Anibal Kavşağı'na alternatif güzergahlar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UTDK’nın kararı gereğince, D-100 Gebze Anibal Kavşağı’nda yapılacak köprü işleri, üst yapı inşaatı nedeniyle yan yollar kullanılamayacak.

Milas Üçyol Kavşağı'na ilişkin 5 sorun mecliste!

Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Milas Üçyol Kavşağı'nın yapımına ilişkin sorunları TBMM gündemine taşıdı. Üstündağ, hazırladığı önerge ile sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Mersin Tulumba Kavşağı’nda asfaltlama çalışmaları başladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, 3 Ocak 2016 tarihinde kuzey-güney yönünü trafiğe açtığı Tulumba Kavşağı projesinde doğu-batı yönünde de asfaltlama çalışmaları başladı. Üst yapı ön asfalt hazırlık çalışmalarına da devam ediliyor.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile hayata geçireceği köprülü kavşağın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı'nın temel atıldı!

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı temel atma törenine katılan Bakan Işık, burada yaptığı konuşmada, temelini attıkları köprülü kavşak projesiyle sanayi için çok büyük bir zaman kaybının önüne geçeceklerini söyledi.

İskenderun Köprülü Kavşağı’nın temeli bugün atılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin en yüksek maliyete ve en geniş kapsama sahip olan projesi olan “Köprülü Kavşak Projesi” hayata geçiriliyor. İskenderun Köprülü Kavşağı’nın temeli bugün saat 17.00’da atılacak.

gaziantep şehreküstü kavşağı Haberi

gaziantep şehreküstü kavşağı

Gaziantep'te trafiği rahatlatmak adına yapılan çalışmalar sürüyor, 9 yılda 12 köprülü kavşak inşa eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehreküstü Kavşağı çalışmalarını büyük bir hızla...