04 / 05 / 2024

Gaziantep Şehreküstü Konakları

Gaziantep Şehreküstü Konakları

Şahinbey Belediyesi tarafından sokak sağlıklaştırması çalışması kapsamında restore edilen Şehreküstü Konakları, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından görkemli bir törenle açıldı.

Gaziantep Şehreküstü Konakları'nın açılışı 16 Nisan'da!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan sokak sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında restore edilen tarihi Antep evlerinden oluşan Şehreküstü Konakları, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılacağı törenle açılacak.

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

Gaziantep Nizip'teki deprem konutlarında örnek daire tamamlandı! 2 bin 500 konutluk Fıstık Kent'te son dakika!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nizip ilçesinde, 6 ay önce temeli atılmış olan ve 2 bin 500 konuttan meydana gelen projede inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Gaziantep Şehitkamil'de taksit imkanıyla satılık 21 Hazine arazisi! 50 bin 720 TL'den başlayan fiyatlarla...

Gaziantep Milli Emlak, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Fıstıklık, Taşlıca, ve Koçlu mahallelerinde yer alan Hazine'ye ait 21 arsayı 50 bin 720 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Torunlar GYO Zafer Plaza AVM'nin değeri belli oldu!

Torunlar GYO tarafından, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Şehreküstü Mahallesi, Cemal Nadir Caddesi üzerinde yer alan 6002 ada, 91 parsel bünyesindeki 181 nolu Zafer Plaza Alışveriş Merkezi'nin değerleme raporu yayınlandı.

Gaziantep'te 6. kattan düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep Nurdağı'nda 6 katlı bir apartman inşaatının en üst katında çalışan kalıp ustası Suriye uyruklu Mahmut Muhammed hayatını kaybetti.

Gaziantep'te 10.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep, Beylerbeyi, Fıstıklık ve Umut'ta yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 724 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 28.4 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Belkıs, Fıstıklık, Beylerbeyi, İbrahimli ve Şehirgösteren'de yer alan 8 adet gayrimenkulü 28 milyon 460 bin 675 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 14.6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beylerbeyi, Belkıs, Fıstıklık ve Taşlıca'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 14 milyon 580 bin 554 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 8.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Fıstıklık ve Beylerbeyi Mahalleleri'nde bulunan 3 arsayı 8 milyon 492 bin 748 TL'ye satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların bedeli TL olarak belirlendi.

Şahinbey Yeşilvadi Millet Kıraathanesi açıldı!

İlk Millet Kıraathanesini Şehreküstü bölgesine inşa ederek vatandaşların ve öğrencilerin hizmetine açan Şahinbey Belediyemiz ikincisini ise Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkına yaptı.

İnşaatta fıstık kabuğu dönemi başlıyor!

Gaziantep mutfağının en önemli lezzetlerinden olan Antep fıstığı, kabuklarıyla inşaat duvarlarına estetik katacak.

Kızılkent Konakları'nda yaşam başlıyor!

Gaziantep'te faaliyet gösteren Kervan Life İnşaat yeni bir projeye başlıyor. Küçükkızılhisar’da hayata geçirilen Kızılkent Konakları'nda yaşam başlıyor.

Fıstıkzade Maslak hizmete açıldı

‘Gaziantep’ten Dünyaya’ sloganı ile Gaziantep’in ilk ve tek franchise veren baklava markası olma özelliğini taşıyan Fıstıkzade Baklava, 42 Maslak AVM’de İstanbulluların hizmetine açıldı.

Gaziantep Şehreküstü Konakları Haberi

Gaziantep Şehreküstü Konakları

Şahinbey Belediyesi tarafından Şehreküstü semtinde 7 km'lik bir alan sokak sağlıklaştırma çalışması kapsamında restore edilmiş ve şehreküstü konakları Gaziantep'e kazandırılmıştı. 


Yapılan açılış Törenine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve eşi Münevver Arınç, AK Parti Gaziantep I Başkanı Eyüp Özkeçeci, AK Parti Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Derya Bakbak, AK Parti Milletvekili Adayları Menderes Karaduman, Hakan Tanrıöver, AK Parti Şahinbey İçe Başkanı Av. Hakan Kurt, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Vakıflar Bölge Müdürü sa Güven, ş adamı Cahit Nakıboğlu, diğer yöneticiler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Şehreküstü Konaklarının açılışında konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, özellikle yaptıkları kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tanındıklarını, fakat bu çalışmaları yaparken tarihi dokuya uygun hareket edildiğini söyledi. Başkan Tahmazoğlu, "Şahinbey ilçemizde tarihi doku çok fazla. 

Yaptığımız çalışmalarda,...